Er waren steenmarter sporen geconstateerd. Werd daarop gebeld door Hans Hiemstra om een verklikker te laten installeren. Werd dezelfde dag nog uitgevoerd. Prima. Wederom de auto gewassen en gestofzuigd.
Prima.
Klantvriendelijk - nette showroom. Lekker bakje koffie.
Zie boven
zie boven
Op tijd en snel en vakkundig geholpen
Fijn ontvangst en prettig geholpen..ga zo door.
Altijd vriendelijk en oplossingsgericht
Plezierige ontvangst, deskundige afhandeling.
Maurice is een kanjer.
Was naar verwachting
Erg fijne service. Bij kansen om de klant vriendelijkheid te vergroten nemen ze de tijd en de moeite om contact met je op Te nemen. Erg tevreden.
Goedemorgen Nick, bedankt voor deze beoordeling, ook al is deze niet positief voor ons. Het wassen van de auto na een onderhoudsbeurt doen we nog steeds. Ik ga uitzoeken waarom dit niet is gebeurt bij jullie. Het klopt dat de leenauto niet vol getankt was. Dit is veranderd sinds vorig jaar. Je betaald €10,- per dag (100 km vrij) voor een leenauto en je hoeft de auto dan niet vol af te tanken. Aan het niveau en netheid van de leenauto's wordt gewerkt. Dit is bekend. De prijs voor het vervangen van de bandenspanningssensor en de communicatie hierin ga ik voor je uitzoeken en kom er bij je op terug. Met vriendelijke groet, Hendrik Liewes
Originele beoordeling
Service gaat omlaag, auto wordt niet meer gewassen, voorheen volgens mij wel. Leen auto was niet vol getankt en was rommelig. Ik had naar de prijs gevraagd inclusief vervangen sensor, kreeg blijkbaar een prijs zonder het vervangen, waardoor ik uiteindelijk 120 euro meer kwijt was dan verwacht.
Mijn ervaring met liewes roden is uitstekend. Kan niet beter.
De nieuwe auto bevalt heel goed. Ik ben heel blij met het vaste scherm voor navigeren en met de cruise control (en dat laatste had ik echt nooit verwacht).
goede ervaring met mensen bij de receptie. showroom en werkplaats
Snelle en adequate hulp bij een storing
Zie boven.
Onderhoud, brengen, datum van ophalen en factuur volledig in overeenstemming met de prijsopgaaf. Fijne service.
Al bijna 40 jaar klant van Liewes. Altijd correct behandeld.
In eerste instantie was de rekening te hoog. Na contact is de rekening naar beneden bijgesteld. Ondanks een kleine beurt blijf ik een bedrag van €445 toch behoorlijk hoog vinden. Met de service van Liewes ben ik erg tevreden.
Goedemorgen Onno, bedankt voor je beoordeling. Ik neem contact met je op zodat we dit kunnen bespreken. Met vriendelijke groet, Hendrik Liewes
Originele beoordeling
Voor een kleine beurt een bedrag van €561 rekenen is in mening buiten alle proporties. Buiten nieuwe ruitenwissers zijn dit de reguliere werkzaamheden zoals olie verversen e.d.
Warm welkom kop koffie fiets mee goede communicatie auto gewassen mee terug
goede service
Ben zeer tevreden
Ceintuurbaan Noord 133
9301 NT Roden
Welkom bij Autobedrijf Liewes Roden, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar. Al sinds onze oprichting staan wij voor betrouwbaarheid, persoonlijke service en kwaliteit. Onze passie voor auto’s en onze toewijding aan klanten maken ons een vertrouwde naam in de regio Roden en daarbuiten. Bij ons vindt u een breed assortiment aan betrouwbare occasions die zorgvuldig worden geselecteerd en volledig nagekeken. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een auto met een hoge instap, wij helpen u graag bij het vinden van de auto die perfect aansluit bij uw wensen en budget. Wij zijn trots op onze ervaren medewerkers, waaronder een bijzondere collega die al 50 jaar deel uitmaakt van ons team. Deze toewijding weerspiegelt onze kernwaarden: betrokkenheid en vakmanschap. Naast de verkoop van occasions bieden wij ook een uitstekende service na aankoop. Van onderhoud en reparaties tot advies over financiering en verzekering, u kunt rekenen op onze expertise. Ook voor autoverhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor een vakantie, wintersport of een tijdelijke oplossing. Wij zorgen ervoor dat u altijd zorgeloos op pad gaat. Autobedrijf Liewes Roden staat niet stil. Met oog voor innovatie en veranderende behoeften in de markt blijven wij onze dienstverlening verbeteren, zonder onze traditie van persoonlijke aandacht uit het oog te verliezen. Kom gerust eens langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Samen vinden we de auto die bij u past!