Een garage waar correct geholpen wordt

Valt mij altijd op hoe netjes het er is en vriendelijk geholpen wordt!

• Medewerkers

Volgens afspraak gerepareerd en goed!

De reparatie is geheel volgens afspraak goed en netjes gerepareerd. Hele goede garage met vriendelijk personeel. Zeer aan te bevelen.

Alles is 1 dag gerepareerd volgens afspraak

Er was afgesproken dat de reparatie 1 hele dag zou duren maar het werden er 2 en dat was geen probleem ik had toch een vervangende auto en die had ik ook nog gratis ook

• Medewerkers

Top vriendelijk en deskundige garage

Oplossingsgericht en uitermate vriendelijk.

reparatie auto prima.

Er zijn twee punten die voor verbetering in aanmerking zouden kunnen komen. Bij aankomst werden wij door iemand achter een computer <gevraagd< wat wij kwamen doen. Niet echt klantvriendelijk; kom bij de balie voor een gesprek! De afgesproken tijd werd ruim overschreden. Er zal een reden voor geweest zijn maar vervelend is het wel. Overigens zijn wij heel positief over Liewes Roden !

• Medewerkers

super bedrijf waar we graag komen, maken waar wat beloofd wordt

Prima mensen, vriendelijk en gastvrij

• Medewerkers

Goed geholpen door dhr van Veen

Prettig gesprek gehad op tijd gemeld dat de auto een keuring moest hebben. En vervolgens ook een grote beurt voor de auto. Na keuring en de nodige onderhoud is de auto door Liewes medewerker afgeleverd bij schade herstelbedrijf Bathoorn voor een herstel reparatie die gepland stond.

• Medewerkers

Telefonisch geïnformeerd naar de Mobiliteitspas. Mijn 4 jaar oude auto is in onderhoud bij Liewes, het verkrijgen van een Mobiliteitspas was binnen een paar minuten geregeld.

Is uitstekend.

Snelle service en prima afhandeling

• Medewerkers

Goede wijn behoeft geen krans!

Als oud van Bergen klant is daar opgebouwde vertrouwen in de vaste medewerkers gecontinueerd!

Behulpzaam en vriendelijk.

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Alles goed geregeld.

Plezierig en correct geholpen.

uitmuntend

!!!!!

• Medewerkers

Zonder afspraak werd een monteur gevraagd de storing uit te lezen

Ze geven je meteen het gevoel dat het nog bestaat: klantvriendelijke service.

• Medewerkers

Uitstekende service en zeer vriendelijk

Nvt

altijd goed

altijd een hele goede service

Zeer snel geholpen

Op zaterdag erg snel geholpen ivm lekke band. niet alleen snel maar ook voor een prima bedrag,klasse!

• Medewerkers

Worden bij Liewes altijd goed en snel geholpen

Altijd goed.

• Service N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Medewerkers N.v.t.

Super service!!

Fijn geholpen met zoeken naar andere auto! Duidelijk en goede services.

Positief

Prima Service. Vlotte afhandeling van reparatie

top

goed opgelost

• Medewerkers

alles is volgens afspraak verlopen

alles is volgens afspraak verlopen. terugbrengen en de auto later weer bij huis zetten.

Erg tevreden

Attent, open voor mijn vragen en mijn auto voelde in orde onder mijn handen

Erg tevreden

Attent, open voor mijn vragen en mijn auto voelde in orde onder mijn handen

Klantvriendelijkheid is goed.

Houden rekening met de klant

Ceintuurbaan Noord 133

9301 NT Roden

050501 6842

Over Liewes Roden

Welkom bij Autobedrijf Liewes Roden, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar. Al sinds onze oprichting staan wij voor betrouwbaarheid, persoonlijke service en kwaliteit. Onze passie voor auto’s en onze toewijding aan klanten maken ons een vertrouwde naam in de regio Roden en daarbuiten. Bij ons vindt u een breed assortiment aan betrouwbare occasions die zorgvuldig worden geselecteerd en volledig nagekeken. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een auto met een hoge instap, wij helpen u graag bij het vinden van de auto die perfect aansluit bij uw wensen en budget. Wij zijn trots op onze ervaren medewerkers, waaronder een bijzondere collega die al 50 jaar deel uitmaakt van ons team. Deze toewijding weerspiegelt onze kernwaarden: betrokkenheid en vakmanschap. Naast de verkoop van occasions bieden wij ook een uitstekende service na aankoop. Van onderhoud en reparaties tot advies over financiering en verzekering, u kunt rekenen op onze expertise. Ook voor autoverhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor een vakantie, wintersport of een tijdelijke oplossing. Wij zorgen ervoor dat u altijd zorgeloos op pad gaat. Autobedrijf Liewes Roden staat niet stil. Met oog voor innovatie en veranderende behoeften in de markt blijven wij onze dienstverlening verbeteren, zonder onze traditie van persoonlijke aandacht uit het oog te verliezen. Kom gerust eens langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Samen vinden we de auto die bij u past!