Zeer goed geholpen

Zie hier onder.

Ik word vakkundig en klantvriendelijk geholpen.

• Medewerkers

Vriendelijke en behulpzame mensen.

Online afspraak gemaakt voor de bandenwissel en wintercheck. Auto afgeleverd en na een uurtje weer opgehaald.

vakkundig en fijn geholpen

betrouwbaar adres, kom er al jaren, altijd goed

Vlotte service

Super service

Perfecte oplossing en meegedacht aan het niet tijdig gereed zijn van onze auto.

• Medewerkers

alles loopt altijd in prima overleg en de leenfietsen rijden uitstekend!

alles loopt altijd in prima overleg en de leenfietsen rijden uitstekend!

Tevreden klant

Verrast met het feit dat auto was gewassen en uitgezogen met een kleine beurt.

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Je word altijd vriendelijk geholpen en ze hebben altijd tijd voor je als je iets wil vragen

Goed vriendelijk netjes

• Medewerkers

Prima service en duidelijke afspraken

Goede service dat ik snel geholpen kon worden. Verder netjes van te voren gebeld en overlegd wat er zou koeten worden gedaan.

top

vlot en goed geholpen

• Medewerkers

Fijn bedrijf en goede service

Voor de 2e keer vanuit Limburg daar een auto gekocht ivm eerlijke en goede service. De auto wordt tot voor je deur afgeleverd. Heel fijn team

Goede service door vakmensen

Liewes is een geweldige garage. Leveren goede service denken met je mee. Vriendelijke vakkundige monteurs staan altijd voor je klaar om je te helpen en advies te geven.

Service

Zeer goed berdrijf

Correct, persoonlijk,

uitstekend

meedenkend en zorgelijk

• Medewerkers

Waar ik als klant tot mijn recht kom

dit jaar kennisgemaakt met Liewes Roden, voor kleine dingen waar ik advies voor vroeg. De kleine dingen werden voortvarend voor mij opgelost. De onderhoudsbeurt met bijhorende APK zijn ook tot meer dan tevredenheid opgelost. Mijn klantbeleving bij Liewes Roden: top van receptie tot werkplaats.

• Medewerkers

Zoals gebruikelijk bij van Bergen/Liewes weer een snelle winterbanden wissel uitgevoerd.

Dienstverlening goed

25 euro voor een bandreparatie (alleen een prop erin) vind ik relatief veel

Betrouwbaar.

Plezierig contact met de mensen van Lieuwes. .

Als vanouds!!

Als vanouds! Met als bijzonderheid kreeg ik een gebakje bij de koffie. Nog bedankt!!

Xxx

Xxx

• Medewerkers

Vooraf aangegeven dat ik kon wachten. Dat was 3 uren wachten, zonder vooraf aangeven.

Zie vorig antwoord

Ceintuurbaan Noord 133

9301 NT Roden

050501 6842

Over Liewes Roden

Welkom bij Autobedrijf Liewes Roden, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar. Al sinds onze oprichting staan wij voor betrouwbaarheid, persoonlijke service en kwaliteit. Onze passie voor auto’s en onze toewijding aan klanten maken ons een vertrouwde naam in de regio Roden en daarbuiten. Bij ons vindt u een breed assortiment aan betrouwbare occasions die zorgvuldig worden geselecteerd en volledig nagekeken. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een auto met een hoge instap, wij helpen u graag bij het vinden van de auto die perfect aansluit bij uw wensen en budget. Wij zijn trots op onze ervaren medewerkers, waaronder een bijzondere collega die al 50 jaar deel uitmaakt van ons team. Deze toewijding weerspiegelt onze kernwaarden: betrokkenheid en vakmanschap. Naast de verkoop van occasions bieden wij ook een uitstekende service na aankoop. Van onderhoud en reparaties tot advies over financiering en verzekering, u kunt rekenen op onze expertise. Ook voor autoverhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor een vakantie, wintersport of een tijdelijke oplossing. Wij zorgen ervoor dat u altijd zorgeloos op pad gaat. Autobedrijf Liewes Roden staat niet stil. Met oog voor innovatie en veranderende behoeften in de markt blijven wij onze dienstverlening verbeteren, zonder onze traditie van persoonlijke aandacht uit het oog te verliezen. Kom gerust eens langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Samen vinden we de auto die bij u past!