Fijn dat we direct konden langskomen

Hadden een melding van een tekort aan motorolie. We hebben gelijk gebeld en we konden gelijk komen. Natuurlijk ontzettend fijn dat we direct konden langskomen en dat het probleem daarmee snel was verholpen.

Bandenwissel

Ik kwam voor de bandenwissel. Vooraf duidelijk gecommuniceerd over de staat van de banden. Het was binnen minder dan een uur gebeurd (indicatie was een uur). Met de koffie er bij was het relaxt wachten. Klantvriendelijk. (Attent, als een medewerker in de buurt van het wachtgedeelte loopt, gevraagd wordt naar de behoefte aan koffie. Voelt je een gewaardeerde klant).

Top bedrijf

Goede service vriendelijke medewerkers

Betrouwbaar

Wordt aan afspraken gehouden

• Medewerkers N.v.t.

Je wordt goed geholpen en ze zijn vriendelijk.

Vriendelijk en deskundig personeel

Zie boven

in een woord super

wij kwamen daar gewoon even te kijken maar het bedrijf straalt zoveel vertrouwen uit dat we de deur uitgingen met de aankoop van een auto we zijn goed geholpen door jeroen echt een bedrijf om aan te bevelen

Goed behandeld

Keurig ontvangen en afgehandel

geslaagd

Precies de aanwijzingen opvolgen en dan gaat het goed.

Goede service met vriendelijkheid

Afspraak gemaakt. Auto gebracht volgens afspraak. De extra werkzaamheden worden duidelijk afgestemd en men denkt mee met de klant. Top.

Toppers

Altijd welkom en goede service.. Zoals het hoort.

prima service

Vlotte afhandeling van gebreken i.v.m. APK

• Medewerkers

Iets afstandelijker dan ik gewend was bij van Bergen.

zie boven

Prima bedrijf

• Medewerkers

Dit keer niet gebeld voor de apk, dus geen gekke onkosten. Heel fijn.

Fijne garage. Fijn personeel.

Goeie Service

Altijd vriendelijk, op tijd.

Betrouwbaar en snelle levering

We zijn prima en professioneel geholpen.

gewoon goed

ben zeer tevreden

Prima sevice

Zeer goed. Duidelijk,

Vertrouwd

Bij pech snel en goed geholpen

Prima garage.

Keurige garage en super dienstverlening.

• Medewerkers

Snelle kosteloze diagnose en vlotte reparatie.

Snelle kosteloze diagnose en vlotte reparatie.

Uitmuntend

Bijna alles verlopen volgens de afspraken, behalve..... zou worden gebeld zodra de auto was vrijgegeven (apk) en de onderhoudsbeurt uitgevoerd. U raadt het al: dàt is dus niet gebeurd. Is overigens al vaker bij u voorgevallen. Jammer.

• Medewerkers

Liewes Roden hanteert realistische prijzen en hebben een uitstekende service

Goed geholpen

Ceintuurbaan Noord 133

9301 NT Roden

050501 6842

Over Liewes Roden

Welkom bij Autobedrijf Liewes Roden, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar. Al sinds onze oprichting staan wij voor betrouwbaarheid, persoonlijke service en kwaliteit. Onze passie voor auto’s en onze toewijding aan klanten maken ons een vertrouwde naam in de regio Roden en daarbuiten. Bij ons vindt u een breed assortiment aan betrouwbare occasions die zorgvuldig worden geselecteerd en volledig nagekeken. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een auto met een hoge instap, wij helpen u graag bij het vinden van de auto die perfect aansluit bij uw wensen en budget. Wij zijn trots op onze ervaren medewerkers, waaronder een bijzondere collega die al 50 jaar deel uitmaakt van ons team. Deze toewijding weerspiegelt onze kernwaarden: betrokkenheid en vakmanschap. Naast de verkoop van occasions bieden wij ook een uitstekende service na aankoop. Van onderhoud en reparaties tot advies over financiering en verzekering, u kunt rekenen op onze expertise. Ook voor autoverhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor een vakantie, wintersport of een tijdelijke oplossing. Wij zorgen ervoor dat u altijd zorgeloos op pad gaat. Autobedrijf Liewes Roden staat niet stil. Met oog voor innovatie en veranderende behoeften in de markt blijven wij onze dienstverlening verbeteren, zonder onze traditie van persoonlijke aandacht uit het oog te verliezen. Kom gerust eens langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Samen vinden we de auto die bij u past!