prima service

prima en vertrouwde service; tijdig overleg over onverwachte bevindingen en goed voorstel om problemen op te lossen

Super goed

Gewoon goed

• Medewerkers

Ik had een banden wissel heb er op gewacht werd voorzien van koffie door een aardige dame. De auto was al klaar echter ze waren ons vergeten te waarschuwen dat de auto klaar was. Ik heb mij in ieder geval met de krant vermaakt. Gezien ik afgelopen jaar weinig kilometers had gemaakt was ik nog niet toe aan een service beurt, echter omdat ik niet binnen een jaar een service beurt heb laten doen is mijn pechhulp vervallen, jullie moeten dit in jullie systeem zetten anders loop ik het risico dat ik bij pech geen hulp krijg.

• Medewerkers

Teveel moeite moeten doen om probleem op te lossen

Tijdens aankoop van auto zou alles inorde gemaakt worden. Aangegeven dat ik remmen hoorde. Tijdens ophalen van auto hoorde ik het echter weer, dus moest direct terug om remmen te vervangen. Sinds het vervangen van de remmen hoorde ik een piep. Er is mij daarna 3x verteld dat alles goed zou zijn, en ik maar harder moest remmen. Uiteindelijk na kleine beurt waarvoor ik eerst moest betalen voor het werkzaamheden aan de rem( vervolgens nog niet verholpen) ben ik weer terug gekomen en toen is het gelukkig wel opgelost. Personeel is vriendelijk en behulpzaam, maar ik vond het jammer dat ik vaak heb moeten komen en zelfs na een dure onderhoudsbeurt nog een keer moest terugkomen.

heel goed geholpen

Uit eerdere ervaringen weet ik dat ik kan vertrouwen op het advies en de deskundigheid van Liewes autobedrijf. Was ook dit keer weer het geval. Ben heel blij met mijn "nieuwe "auto

Fijne garage, goed personeel

Hele goede garage

Wordt elke keer weer super goed geholpen Vakkundig personeel Zeer vriendelijke bediening

• Medewerkers

Hoe vaak kan iets toeval zijn

Sinds eind vorigjaar is er steeds iets met mijn auto. Ik kom bijna maandelijks met iets wat dan weer stuk is. Het antwoord is dan ook steeds dat het toeval of domme pech is dat dit gebeurt. Steeds word mij de vraag gesteld of ik het nog wil laten repareren. Zelf totaal geen auto expert dus vraag of het de auto nog waard is. Het antwoord is dan steeds JA. Inmiddels gaat het bedrag niet meer over een paar honderd euro of een paar duizend maar heb ik al bijna het bedrag betaald waarvoor ik mijn auto ooit gekocht heb… op het moment geloof ik niet zo meer in toeval of domme pech en heb ik het idee dat deze garage mij als klant niet meer serieus neemt. Ik ben dan ook het vertrouwen in de garage en kunde van de mannen kwijt. Hoe vriendelijk ze ook steeds overkomen.

• Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Medewerkers N.v.t.

Goed en prettig geholpen

Vriendelijk en deskundig geholpen ,ook als je zonder afspraak met een klein mankement komt.

Alles volgens afspraak.

Fantasties

Zeer vriendelijk goed werk.

• Medewerkers

Vriendelijke verkoper . Wij zijn erg blij met onze aankoop. Super.

• Service N.v.t.
  • Medewerkers

Netjes en vriendelijk geholpen.

Afspraak gemaakt voor een beurt. Alles volgens afspraak afgehandeld en tussentijds netjes op de hoogte gebracht van de situatie. Dik tevreden, zoals altijd.

goeie communicatie

Zeker positief

Duidelijk en correct.

Als voorheen top

Altijd de klantvriendelijke benadering en de meedenkende medewerkers echt een bedrijf waar men zich thuis voelt

• Medewerkers

Netjes volgens afspraak geholpen, gebeld met wat er gerepareerd dient te worden en wat ongeveer de kosten zijn, en reparatie correct uitgevoerd

• Medewerkers

Gaat niet om de VW maar de Alfa is te gast bij jullie. De werkzaamheden tot nu toe zijn prima verlopen. Jannes is een prima Alfa monteur. Zeer tevreden tot nu toe. Benieuwd wat ik er van vond als de nota komt haha

• Medewerkers

Top garage, ben er al jaren klant

Top service en vol vertrouwen breng ik mijn auto voor onderhoud

vlot, vriendelijk en kundig

vlot, vriendelijk en kundig

Gastvrij en behulpzaam

Nogmaals gastvrijheid groot en tot nu toe altijd naar tevredenheid geholpen als ik iets niet wist over schermpjes etc.

• Medewerkers

vriendelijk, praktisch, to the point, snel, uitstekend

We hadden een andere auto nodig, hadden daar een goed gesprek over en de volgende dag was de auto klaar inclusief dak dragers die nog besteld moesten worden en een anti steenmarter apparaatje erin. daarnaast ook nog tussendoor vlot even geholpen met de andere auto

Prima garage.

Erg duur

Erg duur voor alleen doormeten, terwijl auto ingeruild wordt

Ceintuurbaan Noord 133

9301 NT Roden

050501 6842

Over Liewes Roden

Welkom bij Autobedrijf Liewes Roden, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar. Al sinds onze oprichting staan wij voor betrouwbaarheid, persoonlijke service en kwaliteit. Onze passie voor auto’s en onze toewijding aan klanten maken ons een vertrouwde naam in de regio Roden en daarbuiten. Bij ons vindt u een breed assortiment aan betrouwbare occasions die zorgvuldig worden geselecteerd en volledig nagekeken. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een auto met een hoge instap, wij helpen u graag bij het vinden van de auto die perfect aansluit bij uw wensen en budget. Wij zijn trots op onze ervaren medewerkers, waaronder een bijzondere collega die al 50 jaar deel uitmaakt van ons team. Deze toewijding weerspiegelt onze kernwaarden: betrokkenheid en vakmanschap. Naast de verkoop van occasions bieden wij ook een uitstekende service na aankoop. Van onderhoud en reparaties tot advies over financiering en verzekering, u kunt rekenen op onze expertise. Ook voor autoverhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor een vakantie, wintersport of een tijdelijke oplossing. Wij zorgen ervoor dat u altijd zorgeloos op pad gaat. Autobedrijf Liewes Roden staat niet stil. Met oog voor innovatie en veranderende behoeften in de markt blijven wij onze dienstverlening verbeteren, zonder onze traditie van persoonlijke aandacht uit het oog te verliezen. Kom gerust eens langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Samen vinden we de auto die bij u past!