Prima ervaring

Heel goede ervaring en prima hulp.

Fijn autobedrijf

Prima service Prima koffie Vriendelijk personeel

Update service CrosslandX

Goede uitleg online betreffende updates Firmware en Navigatie Crossland X. Keurig stap voor stap in beeld gebracht. Fijne handleiding om leuk zelf je updates te doen.

• Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Medewerkers N.v.t.

altijd vlot en vriendelijk geholpen

Oké gaat wel

Slechte leenauto

Altijd een goede service

Fijn bedrijf met verstand van zaken, altijd vriendelijk personeel.

Correcte bediening.. Goede informatie

Klantvriendelijk. Goede service.

• Medewerkers

Goede adviezen,prettig en vlot geholpen

Zie hierboven

Fijne garage.

Je wordt op een vriendelijke maar niet opdringerige manier geholpen.

• Medewerkers

Tevreden snap alleen niet waarom er 3,4 bar aan lucht in mijn banden zit. En ik vraag me af waarom in het begin 0w30 olie in de auto zat toen 0w20 en nu 5w30.

altijd prima service

snel en betrouwbaar

Goede reparaties en Goede service

Bij elke reparatie of controle wordt er goed gecommuniceerd en keurige service. Auto is gewassen en van binnen gestofzuigd als extra service. Wordt zeer gewaardeerd.

• Medewerkers

Zijn prima geholpen door Jeroen.

• Medewerkers

Ik ben zeer tevreden snelle service , personeel is heel vriendelijk.

prima lekkere koffie

geen opmerking

• Medewerkers

een bedrijf naar mjin hart

Aanschaf mobiliteitspas

Zoals afgesproken per post ontvangen.

• Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Medewerkers N.v.t.

Klantvriendelijk, eerlijk en accuraat

Prettig ontvangen, netjes en vriendelijk. Men neemt de tijd voor je. Ruime keuze aan vrij nieuwe occasions. Een bedrijf dat zijn goede naam in stand houdt. Aanrader.

• Medewerkers

Goede service en vriendelijk en attent personele bezetting van de receptiebalie

Kom al meer dan 30 jaar bij Henk van Bergen ( overgegaan naar Liewes ). Heb altijd een zeer goede service genoten bij Henk. Ook op zakelijk gebied was goed te dealen met van Bergen. In 35 jaren heel wat auto’s versleten en ook voor mijn 3 kinderen auto’s laten leveren door van Bergen. Altijd goede relatie gehad zowel in de private als zakelijke sfeer. Heb altijd respect gehad voor de garage organisatie en service en klantgerichtheid. Hoop bij Liewes in de komende 35 jaar ook te verkrijgen

Snel en vlot geholpen.

De auto had een storing, gelijk op de brug en een voorlopige diagnose gesteld. Auto achtergelaten en een snelle reparatie.

kan niet beter

altijd vriendelijk & koffie en een krantje

• Medewerkers

Garantie is echt garantie.

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Erg klantvriendelijk.

Prima ervaring.

Super behulpzaam

Prettig aan de telefoon geholpen om te weten hoe mijn probleem snel kon worden opgelost

Ceintuurbaan Noord 133

9301 NT Roden

050501 6842

Over Liewes Roden

Welkom bij Autobedrijf Liewes Roden, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar. Al sinds onze oprichting staan wij voor betrouwbaarheid, persoonlijke service en kwaliteit. Onze passie voor auto’s en onze toewijding aan klanten maken ons een vertrouwde naam in de regio Roden en daarbuiten. Bij ons vindt u een breed assortiment aan betrouwbare occasions die zorgvuldig worden geselecteerd en volledig nagekeken. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een auto met een hoge instap, wij helpen u graag bij het vinden van de auto die perfect aansluit bij uw wensen en budget. Wij zijn trots op onze ervaren medewerkers, waaronder een bijzondere collega die al 50 jaar deel uitmaakt van ons team. Deze toewijding weerspiegelt onze kernwaarden: betrokkenheid en vakmanschap. Naast de verkoop van occasions bieden wij ook een uitstekende service na aankoop. Van onderhoud en reparaties tot advies over financiering en verzekering, u kunt rekenen op onze expertise. Ook voor autoverhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor een vakantie, wintersport of een tijdelijke oplossing. Wij zorgen ervoor dat u altijd zorgeloos op pad gaat. Autobedrijf Liewes Roden staat niet stil. Met oog voor innovatie en veranderende behoeften in de markt blijven wij onze dienstverlening verbeteren, zonder onze traditie van persoonlijke aandacht uit het oog te verliezen. Kom gerust eens langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Samen vinden we de auto die bij u past!