Snel en vriendelijk geholpen

1 van de lampen defect. Werd direct vervangen. Binnen 10 minuten kon ik weer verder!

Medewerkers uitstekend, contacten uitstekend

zie boven

Zeer goede service

De reparatie viel nog in de garantie toen het geconstateerd werd.

• Medewerkers

Prettige en goede service!

Geen verkooppraatjes. Zeer prettig geholpen door Martin. Auto afgelevert conform afspraken. Net bedrijf!

• Medewerkers

Vriendelijk en gericht op service en klantenbinding

Ik moet er altijd even voor rijden om de beurtjes uit te laten voeren, maar heb het er graag voor over. Dit bedrijf doet er alles aan om je als klant welkom en gewaardeerd te voelen. Vanuit mijn oogpunt betekent dat trouw zijn en blijven aan dit bedrijf. Het feit dat ze innoveren met hun website en een groot aanbod aan mooie occasions hebben vanuit heel Europa maakt dat de volgende auto daar waarschijnlijk ook gevonden gaat worden. Kortom, erg tevreden en alleen maar aan te bevelen.

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Inkom er al jaren wordt altijd vriendelijk geholpen als er iets is kun je ze altijd vragen om een oplossing ze nemen alle tijd voor je.

• Medewerkers

Mijn ervaring met Liewes Roden is prima.

Mijn ervaring met Liewes Roden is prima.

mijn ervaring is goed

mijn ervaring is goed en kunnen goed met de verkoper overweg en onderhandelen en altijd vriendelijk en behulpzaam.

• Medewerkers

De auto is te lang in de garage geweest.

De auto moest gekeurd. De auto heeft 5 dagen bij de garage gestaan. Er moet een nieuw onderdeel in wat moest worden besteld. Nu kan het er pas 15 oktober in gezet worden. Het duurt allemaal wel heel erg lang. De reparaties zullen wel goed worden uitgevoerd. Maar er is geen sprake meer van een snelle service.

goed overleg

Goed geholpen en goed oveleg

• Medewerkers N.v.t.

Bij Liewes streven ze er altijd naar het beste te doen voor hun klanten.

Recent heb ik een auto gekocht bij Liewes. Met veel geduld en goede adviezen ben ik tot een keuze gekomen. Ik kom al jaren voor al mijn autozaken bij Liewes. Verkoop en onderhoud werken in goed overleg met elkaar samen voor het beste resultaat voor mij als klant.

• Medewerkers

goed maar met een pittige rekening :)

Tevreden

Goede ervaring, maar blijf streven naar verbetering!

Fijne autodealer

Fijne garage, aardige mensen die elk jaar mijn auto top afleveren na de apk en het nodige onderhoud. Ga zo door jongens!

Geweldige service

Je wordt gezien Service is prima Altijd vriendelijk Topgarage

Slecht

De verkoop is goed maar de onderhoud garantie drie keer niks een keer een auto gekocht maar niet weer

Lang wachten

In onze vakantie is onze dochter met de Captur bij jullie langs geweest. Ze had een afspraak. Toen ze op het afgesproken tijdstip er was moest ze anderhalf uur wachten, ondanks dat ze gezegd had dat ze op tijd stond omdat ze een weekend weg moest. Er waren 5 wachtenden voor haar. Toen ze aan beurt was, was het probleem zo opgelost. Het heeft haar veel stress gekost want ze was bang dat ze niet op tijd thuis zou zijn.

• Medewerkers

Goede service en goed voorgelicht

Top garage

• Medewerkers

Word altijd goed geholpen.

Als ik bel of langs ga, word ik altijd goed geholpen. Ben zeer tevreden over Liewes en hun medewerkers!

uitstekende service

heel snel geholpen

Uitstekende service

Kwaliteit en service van de medewerkers is uitstekend

Uitstekend geholpen.

Uitstekend geholpen. Goed me service. Gewoon goed.

prettige verkoper de hr Oosterhuis

goede adviezen en begeleiding tijdens het aankoop en afname traject van inze auto Kia Niro

PRIMA.

DUIDELIJK ANTWOORD OP MIJN VRAAG EN TERSTOND VERHOLPEN.

Ceintuurbaan Noord 133

9301 NT Roden

050501 6842

Over Liewes Roden

Welkom bij Autobedrijf Liewes Roden, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar. Al sinds onze oprichting staan wij voor betrouwbaarheid, persoonlijke service en kwaliteit. Onze passie voor auto’s en onze toewijding aan klanten maken ons een vertrouwde naam in de regio Roden en daarbuiten. Bij ons vindt u een breed assortiment aan betrouwbare occasions die zorgvuldig worden geselecteerd en volledig nagekeken. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een auto met een hoge instap, wij helpen u graag bij het vinden van de auto die perfect aansluit bij uw wensen en budget. Wij zijn trots op onze ervaren medewerkers, waaronder een bijzondere collega die al 50 jaar deel uitmaakt van ons team. Deze toewijding weerspiegelt onze kernwaarden: betrokkenheid en vakmanschap. Naast de verkoop van occasions bieden wij ook een uitstekende service na aankoop. Van onderhoud en reparaties tot advies over financiering en verzekering, u kunt rekenen op onze expertise. Ook voor autoverhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor een vakantie, wintersport of een tijdelijke oplossing. Wij zorgen ervoor dat u altijd zorgeloos op pad gaat. Autobedrijf Liewes Roden staat niet stil. Met oog voor innovatie en veranderende behoeften in de markt blijven wij onze dienstverlening verbeteren, zonder onze traditie van persoonlijke aandacht uit het oog te verliezen. Kom gerust eens langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Samen vinden we de auto die bij u past!