Goed, komen afspraken na

Goed, komen afspraken na.

goed geholpen

• Medewerkers

Even wachten kopje koffie !

Altijd goed en vriendelijk geholpen!

goed bedrijf

Zeer ervaren mensen

• Medewerkers

Wissel zomer naar nieuwe winterbanden heeft volgens afspraak plaatsgevonden

Telefonische afspraak maken voor bandenwissel verliep soepel. Afspraak werd bevestigd. Afgeven auto en meegeven leenauto keuring verlopen. Einde van de middag auto weer opgehaald. Factuur lag klaar en betaling direct afgehandeld.

• Medewerkers

Prima, zoals ik gewend ben.

Correct, klantvriendelijk, bereidwillig en altijd lekkere koffie.

klantgericht

• Medewerkers

Een aanbeveling en beoordeling waard!

Zoals altijd : * vriendelijk * uitstekende service * meedenkend met de klant * zoals vanaf het begin .....van harte aanbevolen!

• Medewerkers

Zoals altijd, zeer goede service!!

Wij komen hier al zeker 31 jaar, en nog altijd met een goed gevoel, voelt als familie! Nu

• Medewerkers

Direct opgepakt en snel weer weg!

Thuis met een lekke band. Kon snel terecht en was binnen anderhalf uur weer klaar! Top!

Uitstekende services

Professioneel, goede services en vriendelijk personeel. Auto kon weer snel de weg op nadat ik gestrand ben. Nogmaals bedankt!

• Medewerkers

nette ontvangst, en nette afwikkeling bij e aankoop van de auto

• Service N.v.t.

Goede en nette service

Goede en nette service

Plezierig. Gezellig.

Bedrijf heeft mijn oude dealer inclusief personeel overgenomen. Contacten zijn als vanouds. Ook contact met de -Liewes - mensen ervaar ik als prettig. Hoop voor de toekomst.

Perfect behandeling

Snelle oplossing van de storing!

Plezierig en klantgericht

De koffie staat altijd klaar.

• Medewerkers

vriendelijk en tijd voor eventuele vragen te beantwoorden

Jaren geleden klant geworden .tussen tijds andere dealer gehad ander automerk .Toch weer terug sinds een jaar of zeven, en het bevalt tot nu toe uitstekend.

• Medewerkers

Personeel van Henk overgekomen, nieuwe omgeving, zeer prettig.

Uitstekend, oude vertrouwde gezichten, uitstekende service, nieuwe omgeving

heel goed

Net als vanouds.... bij Van Bergen.

Snel geholpen

Gebeld en direct kunnen helpen. Super!

Goed geholpen

Klantvriendelijke benadering

• Medewerkers

Klantvriendelijkheid en vakbekwaamheid zijn in dit bedrijf standaard.

We hebben ervaren dat dit bedrijf bovenaan staat in klantenservice. Vakbekwaamheid en meedenken is standaard.

Alles klopt van A-Z

Zeer warm welkom en goede adviezen, meedenken en de puntjes op de i! Hier is de klant echt nog Koning! (Moet je jezelf natuurlijk ook goed gedragen ☺️)

Transparant

Keurig, ik werd door Liewes gebeld om te vragen of er een noodzakelijke reparatie door mocht gaan. Onze Astra werd bij ons thuis opgehaald en na de werkzaanheden / reparaties, nieuwe APK keurig en schoon gewassen weer terug gebracht.

Ceintuurbaan Noord 133

9301 NT Roden

050501 6842

Over Liewes Roden

Welkom bij Autobedrijf Liewes Roden, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar. Al sinds onze oprichting staan wij voor betrouwbaarheid, persoonlijke service en kwaliteit. Onze passie voor auto’s en onze toewijding aan klanten maken ons een vertrouwde naam in de regio Roden en daarbuiten. Bij ons vindt u een breed assortiment aan betrouwbare occasions die zorgvuldig worden geselecteerd en volledig nagekeken. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een auto met een hoge instap, wij helpen u graag bij het vinden van de auto die perfect aansluit bij uw wensen en budget. Wij zijn trots op onze ervaren medewerkers, waaronder een bijzondere collega die al 50 jaar deel uitmaakt van ons team. Deze toewijding weerspiegelt onze kernwaarden: betrokkenheid en vakmanschap. Naast de verkoop van occasions bieden wij ook een uitstekende service na aankoop. Van onderhoud en reparaties tot advies over financiering en verzekering, u kunt rekenen op onze expertise. Ook voor autoverhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor een vakantie, wintersport of een tijdelijke oplossing. Wij zorgen ervoor dat u altijd zorgeloos op pad gaat. Autobedrijf Liewes Roden staat niet stil. Met oog voor innovatie en veranderende behoeften in de markt blijven wij onze dienstverlening verbeteren, zonder onze traditie van persoonlijke aandacht uit het oog te verliezen. Kom gerust eens langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Samen vinden we de auto die bij u past!