Liewes Roden staat voor verkochte auto

Heb er een prachtige en jonge Renault Captur gekocht De auto had een niet opgemerkt software probleempje. Het dashbord sprong steeds op Franstalig. Bleek niet 123 op te lossen, maar Liewes beet zich erin vast. Schafte zelfs de noodzakelijke apparatuur aan en hiermee konden zij toch, als nog de auto zoals verwacht als nieuw afleveren. Top.

• Medewerkers

Dimlich kapot, altijd lastig. Meteen goed geholpen.

Goed bedrijf

Altijd eerlijk en klantvriendelijk

Super service

• Medewerkers

Als vanouds, dus zeer goed.

Het is onze vijfde auto die wij bij u hebben gekocht en dat is natuurlijk niet voor niets. Tevredenheid ten top.

Goede service, klantvriendelijk personeel

klant vriendelijk bedrijf

goed geholpen met afspraak auto op tijd weer klaar. eerste keer als klant van Van Bergen dus nog niet zoveel ervaring met de garage

• Medewerkers

Klantvrsiendelijk en de reparatie opdracht is naar tevredenheid uitgevoerd

Ik ben naar tevredenheid door de receptie geholpen.

Correct, snel en vriendelijk

Zoals altijd alles weer top afgehandeld en weer een vriendelijke, correcte benadering!

Ik ben perfect geholpen.

Mijn afspraak was enkel voor de APK. De tijdens de controle geconstateerde gebreken aan de voorbanden en de remmen zijn echter direct en op dezelfde dag nog verholpen door de montage van nieuwe voorbanden en het vervangen van de remblokken.

Prima geholpen

Prima geholpen

Super geholpen!

Zelfs zonder afspraak geholpen Zoals ik bij Garage van Bergen ook gewend was trouwens Ook fijn dat de “van bergen-boys” er nog zijn ….!!!

• Medewerkers

Goed en snel geholpen voor storing

Zie hierboven

• Medewerkers

Prettig en snel volgens afspraak

de 1e ervaring met dit bedrijf is erg goed bevallen

• Medewerkers

Goede ontvangst, koffie werd aangeboden Wintercheck is uitgevoerd

Ik ben zeer tevreden

• Klantvriendelijkheid N.v.t.

snelle behandeling

plezierig

• Medewerkers

Vriendelijk en behulpzaam, alleen jammer dat de pechhulp niet meer gratis is bij een servicebeurt.

Deskundig personeel

Leveren kwaliteit

• Medewerkers

Altijd vriendelijk en goed geholpen.

Altijd vriendelijk en goed geholpen.

• Medewerkers

Wij zijn zeer tevreden over het bedrijf liewes .

• Medewerkers

Goed geholpen, was als vanouds

Het voelde als vanouds. Niets veranderd behalve de locatie.

Niet netjes afgewerkt

De moeren waren niet voldoende aangedraaid zodat de zelfborgende werking niet actief was. Het laswerk was in zwart gespoten en de kleur van de trap is fel geel. Had netter afgewerkt mogen worden. Overleg met de werkplaats chef gehad. Opmerkingen zij ter harte genomen.

• Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Medewerkers N.v.t.

Correct en vriendelijk geholpen

Zie vorige vraag

• Medewerkers

Ben heel vriendelijk ontvangen.

Er werd alle tijd genomen, ik werd gebracht en gehaald en toen er even een misverstand was werd het meteen opgelost. Ik ben tevreden!

Ceintuurbaan Noord 133

9301 NT Roden

050501 6842

Over Liewes Roden

Welkom bij Autobedrijf Liewes Roden, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar. Al sinds onze oprichting staan wij voor betrouwbaarheid, persoonlijke service en kwaliteit. Onze passie voor auto’s en onze toewijding aan klanten maken ons een vertrouwde naam in de regio Roden en daarbuiten. Bij ons vindt u een breed assortiment aan betrouwbare occasions die zorgvuldig worden geselecteerd en volledig nagekeken. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een auto met een hoge instap, wij helpen u graag bij het vinden van de auto die perfect aansluit bij uw wensen en budget. Wij zijn trots op onze ervaren medewerkers, waaronder een bijzondere collega die al 50 jaar deel uitmaakt van ons team. Deze toewijding weerspiegelt onze kernwaarden: betrokkenheid en vakmanschap. Naast de verkoop van occasions bieden wij ook een uitstekende service na aankoop. Van onderhoud en reparaties tot advies over financiering en verzekering, u kunt rekenen op onze expertise. Ook voor autoverhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor een vakantie, wintersport of een tijdelijke oplossing. Wij zorgen ervoor dat u altijd zorgeloos op pad gaat. Autobedrijf Liewes Roden staat niet stil. Met oog voor innovatie en veranderende behoeften in de markt blijven wij onze dienstverlening verbeteren, zonder onze traditie van persoonlijke aandacht uit het oog te verliezen. Kom gerust eens langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Samen vinden we de auto die bij u past!