Enthousiaste en vakkundige aflevering.

Bij toeval via Facebook in contact gekomen met Lieuwes,prettig zaken kunnen doen.Erg blij met onze Opel Mokka.

• Medewerkers

Na een warme ontvangst naar volle tevredenheid geholpen door vriendelijke mensen.

We zijn naar alle tevredenheid te woord gestaan en geholpen. Een vriendelijke verkoper zonder opdringerige praatjes.

• Medewerkers

Goede service, kwaliteit en meedenkend in oplossingen

Al jaren lang tevreden over dit bedrijf. Er wordt meegedacht met oplossingen, er wordt kwaliteit geleverd en de medewerkers zijn super vriendelijk. Voor ons geen ander!

Prima bandenwissel

van zomer naar winter

• Medewerkers

Tot en met de aankoop positief

Na aankoop schade vast gesteld welke Liewes tot 3 keer had kunnen ontdekken. Communicatie omtrent afhandeling van deze schade matig. Uiteindelijke afhandeling positief ervaren.

super garage

wordt hier altijd super geholpen

Alles naar wens

Alles naar wens gegaan

• Service N.v.t.
  • Medewerkers

Altijd prima ontvangst en service.

Klantvriendelijk en service gericht

• Medewerkers

goeie garage met goede dienst verlening

zeer goed ervaren garage bedrijf

Heel goed geholpen.

Was een bandprobleem, heel goed opgelost. Geweldige service

• Medewerkers

Vriendelijk personeel en snelle hulp

Ik kwam voor mijn pechhulp verzekering . Heel snel geregeld

Perfecte service

Uitstekende communicatie!

• Medewerkers

komt vriendelijk over en zorgzaam , denken altijd mee

goede service

fantastische service

• Medewerkers

Zoals altijd bij Bandenwissel.

Ik hoef zoals altijd alleen ongeveer een uurtje te wachten!

• Medewerkers

Vanaf ontvangst tot en met het vertrek klantvriendelijk

Niets anders verwacht. Al jaren zo!!!

• Medewerkers

Prettige omgeving en vertrouwd beeld

Proef rijden is geen enkel probleem en blijft niet bij 1 auto.

Altijd goed

Tankdop ging niet meer open. Snel verholpen. Is altijd prettig contact en waar voor je geld

• Medewerkers

Zeer aangename behandeling en duidelijke informatie.

Prettig en zorgvuldig. Alle tijd werd genomen. De binnenkant van de auto had volgens afspraak schoner kunnen zijn bij aflevering.

een goede service

ik leo zandstra uit jubbega ben zo als jullie weten al een aantal jaren bij jullie als klant tot op heden is de service zeer goed top en de reparatie kan ook als zeer goed worden beschouwt en daar is verder niks op aan te merken jullie zijn daar altijd klant vriendelijk in een woord fijne mensen daar en in een woord een top bedrijf

Super Service.

Zie boven.

• Medewerkers

Prima geholpen met mijn leaseauto

• Medewerkers

Net klant en dit kwam positief en warm over.

word vervolgt......

Prima ervaring.

Gewoon een uitstekende garage. Aan te bevelen.

Prima service!

Door omstandigheden was ik niet in staat om zelf de auto met brengen zoals afgesproken. Na contact werd was een oplossing snel voor handen. Auto werd door medewerker opgehaald en weer teruggebracht. Auto was zelfs gewassen en van binnen gestofzuigd.

Ceintuurbaan Noord 133

9301 NT Roden

050501 6842

Over Liewes Roden

Welkom bij Autobedrijf Liewes Roden, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar. Al sinds onze oprichting staan wij voor betrouwbaarheid, persoonlijke service en kwaliteit. Onze passie voor auto’s en onze toewijding aan klanten maken ons een vertrouwde naam in de regio Roden en daarbuiten. Bij ons vindt u een breed assortiment aan betrouwbare occasions die zorgvuldig worden geselecteerd en volledig nagekeken. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een auto met een hoge instap, wij helpen u graag bij het vinden van de auto die perfect aansluit bij uw wensen en budget. Wij zijn trots op onze ervaren medewerkers, waaronder een bijzondere collega die al 50 jaar deel uitmaakt van ons team. Deze toewijding weerspiegelt onze kernwaarden: betrokkenheid en vakmanschap. Naast de verkoop van occasions bieden wij ook een uitstekende service na aankoop. Van onderhoud en reparaties tot advies over financiering en verzekering, u kunt rekenen op onze expertise. Ook voor autoverhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor een vakantie, wintersport of een tijdelijke oplossing. Wij zorgen ervoor dat u altijd zorgeloos op pad gaat. Autobedrijf Liewes Roden staat niet stil. Met oog voor innovatie en veranderende behoeften in de markt blijven wij onze dienstverlening verbeteren, zonder onze traditie van persoonlijke aandacht uit het oog te verliezen. Kom gerust eens langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Samen vinden we de auto die bij u past!