Onderscheidende Garage

Mijn ervaring met Autobedrijf Lieuwes is allen maar super positief.

• Medewerkers

goede ontvangst en goede uitleg.

Probleem met de auto uitgelezen goedeuitleg.

Plezierige afhandeling

Vlotte en duidelijke uitleg en afhandeling van de beurt.

Heel goed

Altijd uitstekend

Ze houden je auto in een goede conditie. Je kunt zo zorgeloos reizen.

• Medewerkers

Vriendelijk personeel. Goede garage.

Uitstekende service!

Na een grondige controle werden geen kosten berekend. Fantastisch goed geholpen!

• Medewerkers

Super goed komt zeker weer

• Medewerkers

Een deskundig en klantgericht bedrijf

tevreden ,een top behandeling .

Tevreden

Tot nu toe heel goed

• Medewerkers

heb alleen maar goede ervaringen

wordt altijd vriendelijk geholpen, goede en duidelijke uitleg over uit gevoerde reparatie's

• Medewerkers

Altijd een prima service en zeer klant vriendelijk

Al meer dan 40 jaar trouwe klant dus dat zegt genoeg

• Medewerkers

Goed geholpen door de verkoper

Auto niet helemaal volgens afspraak geleverd! afgesproken dat er een multicon west stekkerdoos- zelf geleverd- zou worden, is niet gebeurd.

• Service N.v.t.

Zeer goed, goede service

Mijn auto werd voor een grote beurt en de APK-keuring 's morgens bij bij thuis opgehaald en 's avonds weerkeurig gewassen en al terug gebracht.

Fijn geholpen

Goede ophaal en breng service van de auto.

goede uitleg

Eerlijkheid en openheid ben ik tegen gekomen met een duidelijk verhaal.

Een aanrader

Vanaf de eerste contacten, vriendelijk, behulpzaam en duidelijk. Ook de aflevering rustig en duidelijke uitleg. Roden is voor mij niet naast de deur, maar had het er voor over. Een aanrader voor autokopers.

• Medewerkers

Fijn bedrijf ,fijne mensen als er iets is met de auto kun je vaak meteen terecht.

Klantvriendelijk !!

Betrouwbaar en service gericht .

• Medewerkers

Uitstekende service, geen onnodige werkzaamheden. Eerlijke adviezen. Ben zeer tevreden.

Zeer tevreden. Eerlijke service en adviezen.

Behulpzaam

Zeer behulpzaam, vriendelijk en duidelijk.

Snelle en goede service

Een garage die met je meedenkt en geweldige service.

Geweldig personeel en autobedrijf

Fantastisch bedrijf en personeel

Prima geholpen

Goede service en zeer vriendelijk

• Medewerkers

Ik word ontzettend goed behandeld tijdens mijn contact met Liewes Roden.

Bij binnenkomst wordt ik begroet met goedemorgen mijnheer Sulman. Dat betekent dat je niet als een nummer wordt behandeld, zoals bij veel andere garagebedrijven. Als je auto voor een beurt naar Liewes gaat, dan kun je gratis een leenauto krijgen en hoef je alleen de benzine te betalen. Dat is bij andere garagebedrijven niet het geval. Daar betaal je ook voor een leenauto. Wij komen met plezier bij Liewes Roden.

Ceintuurbaan Noord 133

9301 NT Roden

050501 6842

Over Liewes Roden

Welkom bij Autobedrijf Liewes Roden, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar. Al sinds onze oprichting staan wij voor betrouwbaarheid, persoonlijke service en kwaliteit. Onze passie voor auto’s en onze toewijding aan klanten maken ons een vertrouwde naam in de regio Roden en daarbuiten. Bij ons vindt u een breed assortiment aan betrouwbare occasions die zorgvuldig worden geselecteerd en volledig nagekeken. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een auto met een hoge instap, wij helpen u graag bij het vinden van de auto die perfect aansluit bij uw wensen en budget. Wij zijn trots op onze ervaren medewerkers, waaronder een bijzondere collega die al 50 jaar deel uitmaakt van ons team. Deze toewijding weerspiegelt onze kernwaarden: betrokkenheid en vakmanschap. Naast de verkoop van occasions bieden wij ook een uitstekende service na aankoop. Van onderhoud en reparaties tot advies over financiering en verzekering, u kunt rekenen op onze expertise. Ook voor autoverhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor een vakantie, wintersport of een tijdelijke oplossing. Wij zorgen ervoor dat u altijd zorgeloos op pad gaat. Autobedrijf Liewes Roden staat niet stil. Met oog voor innovatie en veranderende behoeften in de markt blijven wij onze dienstverlening verbeteren, zonder onze traditie van persoonlijke aandacht uit het oog te verliezen. Kom gerust eens langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Samen vinden we de auto die bij u past!