Ik ben zeer tevreden met de keuze van mijn auto een OpelCrosland. Service en onderhoud bij Liewes geschied altijd naar volle tevredenheid.. De sfeer binnen het bedrijf is heel prettig. Empatisch en goede aandacht . Zeer tevreden.
Goede service bij onderhoudsbeurt, ik kon naar het werk met een leenfiets en toen ik terug kwam was de auto ook nog eens gewassen in de wasstraat!
Als je langs komt, de vriendelijkheid en de bereidheid om je zo goed als mogelijk is te helpen.
Klantvriendelijk en duidelijk wat er gebeuren moet aan de auto.
Prima... uitstekend!
Problemen zijn goed opgelost.
Goedemiddag Willem, bedankt voor in het invullen van deze beoordeling, ook al is deze niet positief voor ons. We vinden het erg vervelend dat deze storing wederom terug kwam en hopelijk is het nu opgelost. Het is uiteraard niet onze werkwijze om ongevraagd een rekening te sturen van materialen. Ik neem contact met je op zodat we dit kunnen bespreken. Nogmaals excuses voor dit ongemak. Vriendelijke groet, Hendrik Liewes Liewes Roden
Originele beoordeling
Krijg een rekening van materialen waar ik niet om gevraagd had. De auto ging alleen heen voor de zoveelste storing.
Eén belletje en ze staan voor je klaar en ze doen hun werk met plezier al is 't ook na werk tijd, ze zijn d'r en de afwerking is perfect geen nawerk en we komen er met plezier weer terug.
prima contact ,duidelijke en eerlijke uitleg bij eventuele reparaties.
Mijn werkbus hier gekocht.. van aankoop tot kleine garantie dingen. alles verloopt zeer prettig! en zeker een vertrouwd adres!
Ik ben hier erg blij mee. Top actie!
Onze ervaring is in één woord geweldig. Je krijgt bij Liewes Roden echt nog het gevoel dat de klant koning is.
Beetje jammer... normaal gesproken ben ik zeer tevreden. Maar als ik binnen een week terug moet met koppeling problemen wordt ik wat minder enthousiast. Maar wel zeer goed geholpen..
Al bij binnenkomst heb je het gevoel thuis te zijn. Kopje koffie en krantje klaar, vriendelijk en hulpvaardig personeel; wat wil je nog meer!
Personeel klantvriendelijk en kundig.
We konden het niet beter treffen!
Prettige en vriendelijke ontvangst! Snelle service! Kortom Uitstekend.
Zeer goed en goed geholpen bij APK keuring, evt. Reparaties worden eerst met de klant doorgenomen, veel onderhoud doe ik zelf, wordt geen probleem van gemaakt.
zeer tevreden
Dealer is prima. deze heeft zijn best gedaan. de auto is gewoon teleurstellend. de 1.5diesel is voor deze auto echt te klein. geen doen met iemand die zoveel rijd als ik. 70.000 per jaar. niet vooruit te branden in deze trage automaat uitvoering en al m,n koffers bij me voor het werk. gelukkig zijn er over 2,5jaar geen diesels meer en kan ik dan iets anders bestellen. dit nooit meer.
Nadat de update is uitgepakt op de usb-stick en de SWL-folder uit de PSA-map is gehaald moet het bestandje UPDATEINFO achter de SWL-folder gezet worden. Dit bestandje bevat XML-code die het versienummer van de update in de firmware aanpast en gaat vragen of het systeem opnieuw moet worden opgestart. Hierna is het nieuwe versienummer in de systeemparameters zichtbaar.
Nemen de tijd en denken in oplossingen
Klantvriendelijk, professionele benadering/uitleg bij kopen van auto
De communicatie was goed en duidelijk en levering van de auto was sneller dan verwacht.
Een fijne ervaring voor zowel de aankoop een jaar geleden en ook het onderhoud van dit jaar
De 9Gratis) update zowel kaart (navi) als firmware snel geleverd inclusief een zeer goede en uitgebreide handleiding: Hoe ... te fixen!!
Ceintuurbaan Noord 133
9301 NT Roden
Welkom bij Autobedrijf Liewes Roden, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar. Al sinds onze oprichting staan wij voor betrouwbaarheid, persoonlijke service en kwaliteit. Onze passie voor auto’s en onze toewijding aan klanten maken ons een vertrouwde naam in de regio Roden en daarbuiten. Bij ons vindt u een breed assortiment aan betrouwbare occasions die zorgvuldig worden geselecteerd en volledig nagekeken. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een auto met een hoge instap, wij helpen u graag bij het vinden van de auto die perfect aansluit bij uw wensen en budget. Wij zijn trots op onze ervaren medewerkers, waaronder een bijzondere collega die al 50 jaar deel uitmaakt van ons team. Deze toewijding weerspiegelt onze kernwaarden: betrokkenheid en vakmanschap. Naast de verkoop van occasions bieden wij ook een uitstekende service na aankoop. Van onderhoud en reparaties tot advies over financiering en verzekering, u kunt rekenen op onze expertise. Ook voor autoverhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor een vakantie, wintersport of een tijdelijke oplossing. Wij zorgen ervoor dat u altijd zorgeloos op pad gaat. Autobedrijf Liewes Roden staat niet stil. Met oog voor innovatie en veranderende behoeften in de markt blijven wij onze dienstverlening verbeteren, zonder onze traditie van persoonlijke aandacht uit het oog te verliezen. Kom gerust eens langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Samen vinden we de auto die bij u past!