Zeer betrouwbaar bedrijf

Zeer vlot en goed geholpen, Zodra er een nieuwe navigatie update is wordt ik hiervan op de hoogte gehouden.

• Medewerkers

Vakkundig en uitstekend geholpen.

Groot compliment het is een zeer betrouwbaar bedrijf. Ik kan dit bedrijf gerust aan iedereen aanbevelen.

• Medewerkers

Gewoon heel erg fijn deze garage is zeker aan te bevelen wil niet anders

Vriendelijk hulpzaam tijd gewoon geweldig

Prima garagebedrijf

Goed!

uitstekend

• Medewerkers

in de Corona-pandemie snel geholpen: 's morgens gebeld 14:30 geholpen.

Zeer klantvriendelijk

goede service

hebben de klacht die ik had opgelost

Altijd een goede service

Wordt er altijd zeer goed en vriendelijk geholpen

• Medewerkers

Goed en naar wensen geholpen

top

geweldige garage

auto bevald super goed service is goed is er iets kun je gelijk terecht echt een familie bedrijf

Heel snel geholpen

Kreeg een schroef in mijn linker voorband. Opel Assistant stuurde de Wegenwacht en deze monteerde de thuisbrenger. Liewes gebeld en kon tussendoor geholpen worden. De schroef werd verwijderd en er werd een plug in het gat geplaatst. De band werd weer onder de auto gezet en kon de weg weer vervolgen. Kosten nog geen €30.

• Medewerkers

Vriendelijk en zeer vakkundig.

Een klein minpuntje, anders een dikke 10. Had via internet een afspraak geregeld, maar deze was niet goed behandeld. Na mijn bezoek een paar dagen voor deze afspraak werd er een nieuwe afspraak gemaakt en deze werd ook bevestig via E-mail. Zeer correct en vriendelijk. Bij de Apk keuring en enkele andere werkzaamheden, die zeer naar mijn wensen zijn gebeurd, viel mij zelfs de rekening enorm mee, mede door een gratis leenauto.

• Medewerkers

Vriendelijk, Goede communicatie en goede services

Auto gebracht voor apk en onderhoud. Eventuele extra reparaties worden netjes in overleg gedaan. Auto gewassen en gestofzuigd terug gekregen. Zeer tevreden!

Heel tevreden

Goede service en begeleiding van het aanschaffen van mijn nieuwe auto.

• Medewerkers

Ik was al heel tevreden over de goede service van Liewes.

Eigenlijk behoeft goede wijn geen krans. U staat gewoon qua service en klantgerichtheid bij mij hoog in het vaandel.

• Medewerkers

Alles was perfect in orde.

Alles was perfect in orde.

• Medewerkers

Ondanks corona beperkingen, onze auto kunnen kopen.

Liewes Roden is ondanks de corona beperkingen in staat om een prima aankoop service te leveren. Komt met de occasion naar je eigen woonplaats toe. Daar konden we de auto goed bekijken en alle vragen stellen. Hebben een proefrit gemaakt. We konden toen ter plekke tot een overeenkomst komen. Ook de aflevering voor de deur is uitstekend verlopen. De auto is netjes zoals afgesproken afgeleverd.

Uitstekende service.

Gewoon goed. Niets op aan te merken.

• Medewerkers

Kennis van zaken en snelle reactie

Ik heb alleen ervaring met de software update. Zij reageren snel op vragen en goede service door de benodigde bestanden te sturen waar Opel zelf het laat afweten ! Geen volledige score omdat ik geen oordeel kan geven over andere zaken dan de software update.

Goed geholpen

Gebekt voor reparaties

Klantgericht!

Denken goed mee en haal en breng service is top!

goed geholpen

De mensen zijn heel vriendelijk

Klantvriendelijk en betrokken

Opel dealer Liewes, Blinkt uit in betrokkenheid en klantvriendelijkheid. Ik had een servicebeurtafspraak en werd gelijk geholpen. Er was nog een vraag na aanleiding van de beurt die ik via mail gesteld had. En werd gebeld voor een verhelderende uitleg. Ook had ik nog anti-diefstalslotbouten gekocht die gratis gemonteerd worden. Ik zou deze Opel-dealer strek durven aan te bevelen. Zou mijn niet verbazen als dit de beste Opel-dealer van Drenthe is.

• Medewerkers

Het ging zoals het hoort en dat tref je niet overal

Mijn 1e ervaring met liewes is dat mijn auto een servicebeurt nodig had.. ontvangst bij de receptie, het overleg over de te behandelen punten en uitvoering ervan ging zoals ik dat graag heb. Ze hebben de auto zelfs zonder opdracht en zonder berekening van binnen en buiten schoon gemaakt. Top.

Goede service en communicatie

Ik heb november 2018 hier mijn Opel Karl gekocht.. Vanaf aankoop tot nu altijd goed geholpen. Personeel is erg vriendelijk.

Ceintuurbaan Noord 133

9301 NT Roden

050501 6842

Over Liewes Roden

Welkom bij Autobedrijf Liewes Roden, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar. Al sinds onze oprichting staan wij voor betrouwbaarheid, persoonlijke service en kwaliteit. Onze passie voor auto’s en onze toewijding aan klanten maken ons een vertrouwde naam in de regio Roden en daarbuiten. Bij ons vindt u een breed assortiment aan betrouwbare occasions die zorgvuldig worden geselecteerd en volledig nagekeken. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een auto met een hoge instap, wij helpen u graag bij het vinden van de auto die perfect aansluit bij uw wensen en budget. Wij zijn trots op onze ervaren medewerkers, waaronder een bijzondere collega die al 50 jaar deel uitmaakt van ons team. Deze toewijding weerspiegelt onze kernwaarden: betrokkenheid en vakmanschap. Naast de verkoop van occasions bieden wij ook een uitstekende service na aankoop. Van onderhoud en reparaties tot advies over financiering en verzekering, u kunt rekenen op onze expertise. Ook voor autoverhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor een vakantie, wintersport of een tijdelijke oplossing. Wij zorgen ervoor dat u altijd zorgeloos op pad gaat. Autobedrijf Liewes Roden staat niet stil. Met oog voor innovatie en veranderende behoeften in de markt blijven wij onze dienstverlening verbeteren, zonder onze traditie van persoonlijke aandacht uit het oog te verliezen. Kom gerust eens langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Samen vinden we de auto die bij u past!