Zeer snelle reactie op verzoek om update navigatie Opel Grandland

In tegenstelling tot Opel Nederland en Motorhuis biedt Liewes Roden gewoon duidelijkheid over de update. Die is gewoon beschikbaar blijkt nu. Ze hebben zelfs instructievideo's op youtube gezet. Op een antwoord van de klantenservice van Opel Nederland wacht ik nog steeds. Jammer dat Roden niet in de buurt is.

• Medewerkers

zeer prettige ontvangst en luisterend oor

In alle jaren dat ik klant ben autobedrijf LIEWES ben ik altijd als persoon ontvangen, in tegenstelling met het bedrijf waar ik mijn eerste auto heb gekocht, want daar was je een nummer. Ik persoonlijk heb nimmer een onvertogen woord ontvangen.

• Medewerkers

Update Firmware en Navigatie prima geregeld.

Ik heb een Opel Crossland X (06-2019) via private-lease van de ANWB. Volgens contract heb ik recht op 5 jaar gratis updates. Er komt echter niets beschikbaar en de ANWB, Lease Plan en Opel verwijzen naar elkaar. Nu kwam ik bij toeval op internet Liewes Roden tegen en heb daar een update aangevraagd van de Firmware en Navigatie. Ik heb via mail snel de updates gekregen plus hele duidelijke handleidingen. Heb alles zonder problemen kunnen installeren. Geweldige service van Liewes Roden ondanks dat ik daar de auto helemaal niet in onderhoud heb. Ik wou graag dat deze garage dichter bij mijn woonplaats zou zijn. Nogmaals geweldige service waarvoor dank.

Vriendelijk en deskundig

Vriendelijke geholpen en vragen deskundig beantwoord.

Service is top!

Heel goed en kundig, doen wat ze beloven, behulpzaam en aardig. Top service.

Is goed

Persoonlijke benadering, altijd de koffie klaar, en tijdens het wachten interessant lectuur

• Medewerkers

Uitstekend! (Met een gouden rand!)

*Je voelt je welkom in dit bedrijf. *Men luistert naar je wensen. *Men denkt met je mee. *Bij service en onderhoud is er overleg. *Uitstekende ervaringen wat betreft onderhoud. *Medewerkers beschikken over uitstekende contactuele eigenschappen. *Van harte aanbevolen!

• Medewerkers

Een woord... Super... Al diverse auto's weggehaald. Een zaak waar klant koning is.. en waar naar je geluisterd wordt. niets is teveel... Gaat zo door Hendrik en team... Toppers.

X

X

Snel geholpen en klantvriendelijk

Klantvriendelijk en goede service.

• Medewerkers

Prima Opel support gevonden op internet

Eindeloos lopen zoeken naar updates voor mijn nieuwe (nov 2020) Crossland X. Geleverd met 1 1/2 jaar oude software (...) Op MyOpel niets gevonden. Liewes Roden heeft zeer nuttige youtube filmpjes. Top! (ik ben geen directe klant maar maak wel dankbaar gebruik van Liewes Roden geweldige internet service)

• Medewerkers

Goede service van liewes om systeem en kaart updates voor de opel grandland per email naar mij toe te sturen. Het is gelukt deze te updaten.

• Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Medewerkers N.v.t.

Prima service.

Je wordt prima geholpen en de service is uitstekend.

• Medewerkers

Wederom topservice bij kleine beurt

Goede service, vriendelijke medewerkers

Prima.

Banden laten verwisselen, een routineklus. Toch fijn dat je ze persoonlijk een kopje koffie erbij geven. Gastheerschap wordt op prijs gesteld.

• Medewerkers

Kan altijd direct terecht erg tevreden

Begripvol, inlevend en klantgericht

Bij het wisselen van zomer- naar winterbanden constateerde ik dat in de bij de auto behorende gereedschap-set de speciale slotbout ontbrak om de lichtmetalen wielen te kunnen verwijderen. Hoewel het niet om een Opel ging (maar een occasion Citroën), werd door de Liewes-servicebalie alles ondernomen een dergelijke slotbout te bemachtigen. Een en ander werd uiterst vriendelijk opgelost.

WORDT SUPER GEHOLPEN

PRIMA GARAGE

goede service

ik heb een week geleden een opel astra bij hun gekocht de service is uitstekend en heel goed afgeleverd perfekt ik raad liewes roden aan

Ben zeer tevreden

Van het maken van de afspraak tot en met het uitvoeren van de de werkzaamheden is de uitvoering top. Bovendien kun je gebruik maken van de haal en breng service van de auto.

zeer vriendelijk.

Helaas geen 10, maar dat komt omdat autorijden duur is.

• Medewerkers

Reageert goed op vragen en is duidelijk

Duidelijke filmpjes of antwoorden bij problemen

• Medewerkers

zoals altijd, prima geregeld.

idem

Uitstekende, klantgerichte, service!

Er wordt duidelijk uitleg gegeven, resultaat is uitstekend!

• Medewerkers

Onze Opel Corsa vlot ingepland en aangepakt! super!

Fijn bedrijf!

Ceintuurbaan Noord 133

9301 NT Roden

050501 6842

Over Liewes Roden

Welkom bij Autobedrijf Liewes Roden, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar. Al sinds onze oprichting staan wij voor betrouwbaarheid, persoonlijke service en kwaliteit. Onze passie voor auto’s en onze toewijding aan klanten maken ons een vertrouwde naam in de regio Roden en daarbuiten. Bij ons vindt u een breed assortiment aan betrouwbare occasions die zorgvuldig worden geselecteerd en volledig nagekeken. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een auto met een hoge instap, wij helpen u graag bij het vinden van de auto die perfect aansluit bij uw wensen en budget. Wij zijn trots op onze ervaren medewerkers, waaronder een bijzondere collega die al 50 jaar deel uitmaakt van ons team. Deze toewijding weerspiegelt onze kernwaarden: betrokkenheid en vakmanschap. Naast de verkoop van occasions bieden wij ook een uitstekende service na aankoop. Van onderhoud en reparaties tot advies over financiering en verzekering, u kunt rekenen op onze expertise. Ook voor autoverhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor een vakantie, wintersport of een tijdelijke oplossing. Wij zorgen ervoor dat u altijd zorgeloos op pad gaat. Autobedrijf Liewes Roden staat niet stil. Met oog voor innovatie en veranderende behoeften in de markt blijven wij onze dienstverlening verbeteren, zonder onze traditie van persoonlijke aandacht uit het oog te verliezen. Kom gerust eens langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Samen vinden we de auto die bij u past!