Onze Opel Corsa vlot ingepland en aangepakt! super!

Fijn bedrijf!

Niet tevreden

Afgelopen vrijdag hebben jullie een gratis winterchek uitgevoerd hierover werd ik door Hans gebeld dat er een wielbout miste en er wielbouten los zaten ik heb gezegd dat ze deze maar moesten natrekken maar bij thuiskomst zag ik dat de wielen er toch af moesten ivm de remmerij dat ik de wielmoer moet betalen snap ik maar voor het aandraaien van de bouten niet omdat de wielen er toch af moesten

• Medewerkers

Service en klant vriendelijk zowel verkoop .garage en balie medewerkers

Correct

Oké

• Medewerkers

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop ik ben geholpen.

Prima geholpen . Een steenmarter heeft het slangetje van de ruitersproeier doorgebeten waardoor de ruitensproeier het niet deed.

Prima.

• Medewerkers

Zeer fijn bedrijf en goede service!

Zeer fijn bedrijf en goede service!

• Medewerkers

Vriendelijkheid en hulpvaardigheid zijn een groot goed bij Liewes

Rondom de kleine beurt weer uitstekend geholpen. Inclusief de gratis leenfiets.

• Medewerkers

Alles conform afspraken, zorgvuldig met Covid

Alles conform afspraken, garage gaat zorgvuldig om met Covid

• Medewerkers

Liewes Roden is weliswaar niet onze Opel dealer, maar heeft ons wel geholpen door op hun website, de updates beschikbaar te stellen.

Top service!

Via de site een firmware update en kaart update aangevraagd. Via "mijn Opel" kon ik alleen aan de kaart update komen, maar deze kon ik zonder de firmware update niet installeren. De service van Liewes heeft me uit de brand geholpen. Ik moet nog wel de kaart update installeren, maar vertrouw erop dat dat ook wel goed komt. Bedankt, Liewes. TOP!!!

afspraak gemaakt- auto gemaakt

Van de een op andere dag kan ik de cruise controle niet meer gebruiken en gaan er lampjes branden . Bij de garage was de storing al snel bekend. Lekkage van het koelwatersysteem lekt op de ABS stekker. In overleg is het koelwater bakje vervangen en de stekker is droog gemaakt. Helaas is de stekker aangetast en hebben we een vervolgafspraak gemaakt. Na deze nog al dure reparatie rijdt hij weer goed.

Excellent service!!

They solved a problem that was not solved in my workshop!

• Medewerkers

zo als altijd alles naar wens

klopt altijd

firmware update crossland X

ik deed een aanvraag om software van de crossland up te daten ook al was ik geen klant bij deze garage. binnen de 24uur kreeg ik een mail met de juiste linken.

• Medewerkers N.v.t.

Gratis update navigatie

Ik ben al ruim een jaar bezig mijn navigatie te updaten (dit was mijn beloofd bij de aankoop van mijn crossland x in 2018 5jaar lang 4 x per jaar) maar helaas ik kam niet verder dan versie 15 van juni 2019. Mijn dealer in mijn woonplaats is er druk mee bezig geweest maar het lukte ze niet.(mede door onwilligheid opel) Tot dat ik via surfen op het net de link vond naar: https://www.liewesroden.nl/gratis-navigatieupdate/ en ja hoor wat OPEL Nederland niet lukte lukte wel bij Liewes Roden !!! Heel heel veel dank hiervoor en dit alles zonder winst bejag. Fantastische service en speciale dank aan Jeroen Donker

Wát een service!!

Ik ben geen klant van Liewes omdat ik te ver bij het bedrijf vandaan woon. Ik zou zéker klant van dit mooie bedrijf zijn als ik in de buurt zou wonen. Ondanks ik geen klant ben heeft de heer Liewes mij toch geholpen met mijn navigatiesysteem van mijn Opel Crossover. Hartelijk dank voor uw primabservice. Vriendelijke groet, J de Wind Heiloo.

Geweldige service

Recent hier een firmware en navigatie update aangevraagd voor mijn Opel Crossland X uit 2019. Ondanks dat ik in het westen van het land kom en de wagen niet bij Liewes is gekocht. Netjes de gevraagde items ontvangen. Geweldige service.

• Medewerkers

Een garage waar echt geluisterd wordt naar de klant.

We voelen ons gehoord, zijn goed geholpen.

Zo kan het ook

Verschillende keren in contact geweest met Opel Nederland over het updaten van mijn navigatie systeem. En elke keer wordt je afgescheept als een vervelende klant die teveel vraagt. Nee meneer, er zijn geen updates voor de navigatie systemen..... en op u volgende mail zal niet meer gereageerd worden en alleen als kennisgeving aangenomen worden. Opel onwaardig vindt ik zeker als blijkt dat de PSA groep met dezelfde systemen wel over de updates beschikken. Opel moet zijn problemen met ToMTom en/of de PSA groep niet over de ruggen van de klant uitvechten en gewoon als klant blijven behandelen toch. Daarom is Opel Liewes uit Roden een verademing zo hoort het je als klant behandelen. Ik heb inmiddels de systeem update kunnen installeren de kaart update moet ik nog doen. Nogmaals Opel Liewes toppie.

Goed opgelost

De problemen met onze auto zijn in 1 dag opgelost. Doordat 1 vd medewerkers op 5 minuten lopen van ons af woont, hebben wij ook nog de luxe gehad dat hij hem thuis heeft opgehaald en de volgende avond, weer goed werkend, heeft thuis gebracht. Service op en top!

Uitstekend autobedrijf.

Bij autobedrijf Liewes wordt je keurig geholpen. Afspraken zijn eenvoudig te plannen. Vriendelijke medewerkers. Een bedrijf waar je perfect een auto kan kopen en onderhouden.

Proactief

Vriendelijk en betrouwbaar

fantastisch

Ben geen klant van Opel Liewes maar krijg de firmware en navigatie updates voor mijn Grandland X nog dezelfde dag toegestuurd. Top. m.vr.gr. Henk

Ceintuurbaan Noord 133

9301 NT Roden

050501 6842

Over Liewes Roden

Welkom bij Autobedrijf Liewes Roden, een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar. Al sinds onze oprichting staan wij voor betrouwbaarheid, persoonlijke service en kwaliteit. Onze passie voor auto’s en onze toewijding aan klanten maken ons een vertrouwde naam in de regio Roden en daarbuiten. Bij ons vindt u een breed assortiment aan betrouwbare occasions die zorgvuldig worden geselecteerd en volledig nagekeken. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een auto met een hoge instap, wij helpen u graag bij het vinden van de auto die perfect aansluit bij uw wensen en budget. Wij zijn trots op onze ervaren medewerkers, waaronder een bijzondere collega die al 50 jaar deel uitmaakt van ons team. Deze toewijding weerspiegelt onze kernwaarden: betrokkenheid en vakmanschap. Naast de verkoop van occasions bieden wij ook een uitstekende service na aankoop. Van onderhoud en reparaties tot advies over financiering en verzekering, u kunt rekenen op onze expertise. Ook voor autoverhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor een vakantie, wintersport of een tijdelijke oplossing. Wij zorgen ervoor dat u altijd zorgeloos op pad gaat. Autobedrijf Liewes Roden staat niet stil. Met oog voor innovatie en veranderende behoeften in de markt blijven wij onze dienstverlening verbeteren, zonder onze traditie van persoonlijke aandacht uit het oog te verliezen. Kom gerust eens langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Samen vinden we de auto die bij u past!