Bijzonder klantvriendelijk. Ze willen het beste voor de klant, denken mee voor een oplossing als dat nodig is. Zijn flexibel met het maken van garage afspraken. Hun service is top dus een 10
Garage is goed, goed team,klantvriendelijk, attent. Luisterend oor zoekend naar oplossingennaar klant. klantggericht . Een klant.
Vind het altijd reuze gezellig om er weer naar toe te moeten. Klantvriendelijke vaklui. De prijs/kwaliteit kan moeilijk door de klant beoordeeld worden.
Netjes behandeld, en tot nu toe goede ervaring.
Wij zijn uitermate tevreden!
ik heb alleen maar goede ervaringen, indien mogelijk wordt je altijd geholpen . Medewerkers goed geschoold en zeer behulpzaam
Uitstekende service, we worden er altijd snel en goed geholpen
Al in totaal meerdere jaren klant en niet alleen bij aankoop auto\'s, maar ook bij onderhoud/APK en reparaties is de service vlot en goed. Onderstaande vraag m.b.t. reden bezoek is dus te beperkt! Slechte keuzemogelijkheden...
Wij zijn dik en dik tevreden over dit bedrijf. Vooral in de garage.
Tot heden ben ik zeer tevreden met Autocentrum Borger- Tom Ganzevoort, je wordt goed geholpen , geven prima advies en heel vriendelijk personeel .
Service en klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel.
positief, behulpzaam en alles in goed overleg
Altijd boven verwachting!!
Buinerstraat 1 A