Goed en snel geholpen

Ik ben al jaren klant bij Auto Witte. Ook vandaag weer snel geholpen met probleem

Top!

Supersnel geholpen

Beter dan mijn oude garage

Nvt

Goed onderhoud, correct en snel.

Goede monteurs, veel kennis aanwezig, correct en vriendelijk

Ben jarenlang klant tot volle tevredenheid

Het feit dat ik jarenlang klant ben zegt genoeg

Top Service

Ik ben al een aantal jaar hier klant en kan niks negatiefs bedenken momenteel. Goede service, aardige mensen en betrouwbaar bedrijf.

Gewoon helemaal top

Vriendelijk, deskundig en heel redelijk geprijsd. En op tijd conform afspraak. Auto rijdt beter met de banden van Witte dan toen hij van de dealer kwam. Top dus.

heel fijn geholpen. Fijne garage.

Ook met extra vragen, krijg je meteen antwoord. Heel vriendelijk.

Vriendelijk en vakkundig!

Aardige mensen die weten waar ze het over hebben.

Weer super geholpen mannen!

Jaarlijkse beurt zoals altijd weer uit laten voeren bij de heren van Auto Witte.

Zoals altijd fantastisch

Altijd behulpzaam. Attent en vriendelijk

Geweldig!

Hele goeie service! Ik werd vriendelijk geholpen en ging met een grote glimlach weer weg.

Zeer behulpzaam en goeie service

Helemaal goed!

Voor de derde keer mijn (oude)auto laten keuren en wederom goedgekeurd en voor schappelijke rekening!

Nog nooit zo een slechte service gezien

13 juli auto weg gebracht voor een nieuwe koppeling en massa vliegwiel op 17 juli opgehaald en op 31 augustus stil komen te staan. Eerste reactie is geen garantie en ook geen fout van ons. Tenslotte na een expertise door een ander bedrijf wel degelijk een fout van Auto Witte. Daarop kon het onder garantie wel gemaakt worden echter onder de voorwaarde dat ze ook de versnellingsbak mogen maken. Zo gezegd zo gedaan en vandaag staan we weer stil en op vakantie in Nederland en kunnen we niks meer, geen boodschappen, niet met de kinderen naar de dokter indien nodig en als de vakantie over is kunnen we de caravan niet meenemen want we kunnen niet meer rijden. Reactie van Auto Witte “ zie maar hoe je thuis komt, wij gaan pas wat doen als de auto hier bij ons staat”. Inmiddels BOVAG en de ARAG erop gezet. Zo een slechte services nog nooit meegemaakt met een reparatie van ruim € 2.500 euro. Nu een auto die stil staat pas na 1 week van de 2e reparatie de eerste x was na 14 dagen dat de auto stil stond en dat was na de 1e reparatie. Nog nooit meegemaakt dit in heel mijn leven dit. Nu staan wij letterlijk stil op de camping en kunnen nergens heen, lekkere vakantie met 2 kleine kinderen!

Fantastisch

2 nieuwe bandjes. Kon er op wachten. Vriendelijke jongens en hele goeie servive

zeer goed

Goede klantvriendelijkheid

Super geholpen!!

Zeer positief en super snel!! Alles was zo geregeld!!

Service with a smile!

Vriendelijke mannen, goede service en je krijgt waar je om vraagt. Daar hou ik van.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Service top prima monteur zou zeker een auto kopen in de toekomst

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na hele slechte ervaringen met andere garages, o.a waar ik deze Ignis in 2005 nieuw heb gekocht en na nog meer slechte ervaringen bij weer andere garages ,in 2010 bij Suzuki Witte, nu dus AutoWitte terecht gekomen en is hij nu sindsdien bij hen in onderhoud en heeft inmiddels 218000 km op de teller staan. Dankzij het goede onderhoud en service zijn dat probleemloze kilometers geweest. Dat alles voor een zeer redelijke prijs. Pas weer apk gekeurd en zonder problemen weer vrolijk verder rijden. Klasse! Kan Auto Witte dan ook voor 100% aanbevelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onlangs bij AutoWitte geweest voor onderhoud en APK. Geholpen door zeer vriendelijk, vakkundig personeel. Duidelijke afspraken en ze hebben nog tijd voor je. \'s Middags bij het ophalen stond mijn auto er gewassen en wel bij. Dit kom je nog maar zelden tegen! Aanrader

4 sterren: goede service, goed behandeld

Afgelopen week onderhoud laten doen bij de werkplaats van Auto Witte B.V. Ze hebben me erg netjes geholpen en hebben meegedacht om de kosten te besparen! Goede service.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vorige maand voor een onderhoudsbeurt geweest bij Auto Witte, oud en vertrouwd door Joop geholpen. Was weer top!

Verrijn Stuartlaan 56

2288EP Rijswijk

Over AutoWitte B.V.

Bij Auto Witte bieden wij een heldere, persoonlijke en eerlijke service, wij zijn als BOVAG garage merk onafhankelijk en gaan transparant om met onze klanten. Wij bieden een prettige service en altijd gecombineerd met een glimlach, bij ons bent u geen nummer! U kunt uw afspraak voor APK, onderhoud of reparatie bij ons gemakkelijk inplannen op onze website of natuurlijk door ons even te bellen of mailen, tot snel