Mijn eerste contact met de Garage Smits was vriendelijk, hulpvaardig en gezellig. De klanten die binnen kwamen, maakten leuke opmerking. Er hing een ontspannen sfeer. Top.
Goed geregeld fijne man die Henk
Goed advies gekregen om de jaarlijkse beurt en APK samen te laten vallen. Halverwege de werkzaamheden werd ik gebeld om me ervan op de hoogte te houden en de kosten werden meteen genoemd. Zeer vriendelijke en enthousiaste monteurs. Alle reden om een bijdrage te doen in hun 'pizza'/snackpot.
Vriendelijk personeel, wij zijn goed en snel geholpen.
Een fijne garage die samen naar de mogelijkheden kijkt en doet wat ze beloven. Ik kom nu al een paar jaar bij deze garage en ik ben zeer tevreden.
Zoals altijd perfect geholpen . Men denkt met je mee . En altijd oplossing zoekend .
Good people, great service and customer care. Worth the money and time spent.
Ze ẓijn erg vriendelijk. Ze bellen altijd netjes op om te vertellen wat ze hebben gevonden en vervolgens te overleggen wat ze mogen repareren. Ze denken altijd met je mee.
Ondanks een drukke agenda, werd al snel duidelijk dat zij ook Nieuwe Klanten graag weer op weg willen helpen. Prettige uitleg van de uitgevoerde reparatie. Vakkundig de auto getest en gerepareerd.
Wederom een prima ervaring
Snelle aanpak van schadeherstel en afspraken worden nagekomen.
Prettige ontvangst met goede uitleg van wat er nodig is.
Prima service, vriendelijke personeel wel wat prijzig,
Mijn auto (Ford) ging niet meer uit, display en radio bleven aan. Waardoor de kans bestaat dat de accu leeg raakt. Via de telefoon gaven ze al aan waarschijnlijk is dat het. Ondanks dat ze druk waren hebben ze mijn auto tussen door kunnen herstellen. Het geschatte bedrag wat ze qua reparatie doorgaven kwam overeen. Dus geen verrassing. Daarnaast zijn ze vriendelijk en luisteren naar je.
Snelle service en alles zo geregeld! Top!
Ik breng mijn auto nu sinds een tijdje bij Smits Auto en ik ben elke keer erg tevreden. Het personeel is altijd erg vriendelijk, de communicatie is eerlijk en duidelijk en de service is uitstekend. Absoluut een aanrader.
Er gingen plotseling rode lampjes branden op weg naar mn werk in Bergambacht. Meteen de garage gebeld en ik kon gelijk de auto komen brengen. Ondanks dat ze een bedrijfsuitje hadden en die middag extra vroeg gingen sluiten, hebben ze het euvel nog in de ochtend verholpen. En ik kon mn auto in mn lunchpauze weer ophalen. We hebben een oude auto, maar wil hem nog niet kwijt. En bij Smits Auto denken ze echt met je mee. Heel fijne service!
Ik ben hier nu een paar keer geweest en vind de service top. Goed advies en goed geholpen voor een prima prijs.
Na constatering van een kapotte achterruit wisser van mijn auto ben ik zonder enig nader contact spoorslags naar mijn huidige garage Smits Auto gereden. De dienstdoende monteur ondernam onmiddellijk actie, bestelde de ruitenwisser en sprak met mij af, dat nog dezelfde dag het euvel opgelost zou zijn. En aldus geschiedde! Aan deze snelle en klantvriendelijke afhandeling zou een groot aantal andere bedrijven wel eens een voorbeeld kunnen nemen. Dus niets dan lof!
Eerste garage die een oprecht advies geeft en niet zo veel mogelijk meerwerk zoekt
Echt heel snel en goed geholpen met goede uitleg. Super blij mee.
Klantvriendelijk, goede uitleg en geven vooraf aan wat er komend jaar gedaan moet worden aan auto.
fijn contact, zeker als met de auto iets veranderd qua kosten. Wordt gebeld en uitleg gegeven.
Prettige garage waar vriendelijkheid en service bovenaan staan. Zeer kundig personeel
Ik werd snel geholpen. Maandagb gebracht, dinsdag klaar!
Provincialeweg 7 A
2861EB Bergambacht
Smits Auto is een onafhankelijk BOVAG autobedrijf met vestigingen in Bergambacht, Capelle aan den IJssel, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Waddinxveen en Zoetermeer. Scherpe prijzen en kwaliteit, daar staan wij voor! Het familiebedrijf Smits Auto bestaat ruim 40 jaar.