Makkelijk online een afspraak gemaakt voor een APK keuring, niets meer, niets minder. De dag daarna kon ik al terecht. Een leenauto of fiets is mogelijk, wat je ook kan aangeven op het contactformulier. Prima, snel en eerlijk geholpen.
Goed geholpen, gratis leenauto gehad vanwege duur onderdelen. Top
positief, vakkundig en klantvriendelijk.
Uitvoering werkzaamheden en communicatie daaromtrent zijn uitstekend. 1 min puntje. De leen auto welke ik mee kreeg tijdens het groot onderhoud van mijn Mercedes Vito kan echt niet. Dit is geen reclame voor Smits auto’s. Ergste is de absoluut zeer bedompte lucht in de auto
Ivm vakantie heel snel een achterruitenwisser geregeld die stuk was. Wij komen er al jaren en zijn tevreden over Smits Bergambacht
Fijne sfeer en vriendelijkheid. Deskundigheid dik in orde. Terwijl aan de Volvo onderhoud werd gepleegd lekker zitten werken met voldoende koffie. Gewoon leuk om er te zijn. Prijs kwaliteit is dik in orde.
Goede service.
Goed en snelle reparatie
Ik ben sinds kort overgestapt naar Smits Auto Krimpen a/d Lek. Tot nu toe zeker geen spijt van gehad! Ik word veel sneller en vriendelijker geholpen dan bij de dealer waar ik zat. En mijn auto rijdt weer lekker weg.
Topbedrijf met goede service
Gewoon goed
Auto heeft een APK gehad, er waren geen mankementen aan de auto, dus over de deskundigheid/vakmanschap heb ik geen mening. Ik ben vriendelijke geholpen en kreeg een leenfiets mee naar huis. Tip: misschien een kleine optie toe te voegen bij de boeking. Auto uitzuigen (natuurlijk tegen betaling ;)
Wat een keurig opgeruimd bedrijf met vriendelijke en behulpzame medewerkers. Klasse!
Al jaren zijn onze 2 auto’s door Smits Auto in onderhoud.
Transparant, vriendelijk, betrouwbaar, meedenkend!
Een vak garage zo als het hoort
Goed, en deskundig. Prima prijs/kwaliteit verhouding
Geen lange wachttijden, snel en vakkundig geholpen. Altijd vriendelijk en behulpzaam.
Wederom weer prettig en vakkundig geholpen.
Dit is een heel fijne garage. Je wordt vriendelijk, snel en deskundig geholpen.
bruikbare informatie verstrekt. Niet het gevoel geven om een maximale rekening te kunnen sturen
Fijn bedrijf, monteurs in de boven categorie. Alles onder begeleiding van een jonge gedreven manager.
Provincialeweg 7 A
2861EB Bergambacht
Smits Auto is een onafhankelijk BOVAG autobedrijf met vestigingen in Bergambacht, Capelle aan den IJssel, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Waddinxveen en Zoetermeer. Scherpe prijzen en kwaliteit, daar staan wij voor! Het familiebedrijf Smits Auto bestaat ruim 40 jaar.