Ik vind het onbegrijpelijk dat er WATER op mijn rekening stond. Niet zomaar 1x. altijd, altijd als de auto naar Smits geweest is. Het reservoir voor de ruitensproeier was bomvol. Er kan dus niet bijgevuld zijn. De slechtste smoes die ik ooit gehoord heb is dan: je hebt ermee gereden en er zat een luchtbel in en nu is ie 1/4 leeg. Wat dan nog. Ik bracht mijn auto voor een APK. Is er dan een water-eis? Moet ik dan water betalen? Misschien is het bijvullen van het reservoir ooit bedacht als een leuke service, maar die service moet Smits dan toch echt voor eigen rekening nemen. Nog zoiets. Wat was dat nou voor (misplaatste) opmerking dat het wel weer eens tijd was om de accu te vervangen. Alleen omdat de computer dat aangaf?? (niet wetende dat ik een half jaar terug elders in het land met een dooie accu stond, en het toen daar ter plaatste heb laten verhelpen) Hadden jullie dan zomaar een nieuwe accu willen plaatsen, omdat de computer dat aangaf.
Ik kon snel terecht voor een apk. Goede service.
luisterend , en vriendelijk oor , is het prettig bij u aan te komen. vriendelijke groet van Toon en Jannie de Joode
Een goede en vriendelijke service. Als iets kapot is wordt het gelijk gemaakt indien mogelijk. Telefoontje als mijn auto klaar is.
Ondanks mijn eigen onhandig handelen met de camper, is er een goede oplossing gevonden
Afspraak voor APK kon op korte termijn gerealiseerd worden. Leenauto was geregeld, tegen aantrekkelijk tarief.
Al jaren erg goed, vriendelijk personeel staan altijd voor je klaar brengen je naar huis halen je op dat zijn allemaal pluspunten. Ben al ouder en blijf zeker bij deze garage kan met al mij vragen altijd terecht. GA ZO DOOR.
goede duidelijke afspraak zeer correcte chef
Vriendelijke ontvangst en de klacht is direct verholpen.
Na 16 jaar is de kwaliteit van het werk van de monteurs nog steeds goed te noemen. Daarnaast wordt er altijd eerst overlegd als er bepaalde gebreken worden geconstateerd. Vriendelijkheid staat, ondanks de hoge werkdruk, nog steeds hoog in het vaandel
Eerlijk advies en prettig contact
We zijn heel tevreden met de onderhoudsreparatie aan onze 22 jaar oude auto. Zo kunnen we weer blijven rijden. Smits is lekker dicht in de buurt en we worden zo nodig goed op de hoogte gebracht, vooraf en/of tijdens de werkzaamheden. Zo komen we niet voor verrassingen te staan.
zou leuk zijn als Smits ook meer exclusieve occasions zou verkopen, dan zou ik absoluut klant worden
Eerlijkheid is voor mij belangrijk! Vakkundigheid! Betrouwbaar!
Ik ga al jaren naar Smits Auto in Zoetermeer, omdat ik daar het vertrouwen krijg dat er vakkundig naar je auto gekeken wordt, maar ook dat je niet besodemieterd wordt omdat je zelf toch geen technische kennis van de auto zou hebben. Dat voelt al jaren goed en mijn vertrouwen hebben zij daarom ook. Daarnaast wordt ik altijd goed geïnformeerd over reparaties en kom ik nooit voor verrassingen te staan. Al met al zeer tevreden na al die jaren.
Mijn stuur maakte een krakend geluid even langs de garage bleek het stuurhuis kapot te zijn geen onderdelen meer verkrijgbaar Johan heeft zijn uiterste best gedaan om onderdelen te krijgen en gelukt in 2 dagen gemaakt dat is pas service!
Wachttijd voor beurt was kort, nog geen 14 dagen. Onderhoud goed uitgevoerd. Of de beurt is afgemeld bij Kia kan ik nog niet controleren. Keuring is goed verlopen. Prijs olie extreem hoog, kost meer dan bij Kia zelf bij een beurt.
's Avonds auto gestald bij Smit. Startte nauwelijks. Ochtend daarop om 9.30 gereed met nieuwe accu, ondanks drukte en onderbezetting. Hulde aan Piet Wim Hak, vestigingsmanager en zijn team! Arnold Blok.
Prima ervaring. Autokeuring vlot en netjes geregeld
Zeer bekwame monteur
Ze leggen altijd alles mooi en duidelijk uit zodat je weet wat er aan de hand is. Ze overleggen met je over wat te doen. Echt een top garage!!
Zoals altijd uitstekende service
prettige en snelle service, dik tevreden over het vakmanschap van Uw personeel.
Ik kon zeer snel terecht. De monteur kwam met een goed en goedkope oplossing voor m'n kapotte dynamo. Tevens de accu was aan vervanging toe. Alles voor een mooie prijs gemaakt.
pima services
Provincialeweg 7 A
2861EB Bergambacht
Smits Auto is een onafhankelijk BOVAG autobedrijf met vestigingen in Bergambacht, Capelle aan den IJssel, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Waddinxveen en Zoetermeer. Scherpe prijzen en kwaliteit, daar staan wij voor! Het familiebedrijf Smits Auto bestaat ruim 40 jaar.