Heldere communicatie en top service.

Ik heb mijn auto voor een jaarbeurt gebracht en ben erg goed geholpen. Dit word zeker mijn vaste garage.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Zo is onderhoud aan onze oude BMW Z3 zeer zeker leuker! Er wordt meegedacht om de auto in topconditie te houden. Dank je wel! Wilandree

goed zo als het hoort

alles volgen afspraak gedaan en vooraf goed overleg

• Deskundigheid/Vakmanschap

Hele snelle en goede service

Goed en helder advies, duidelijke uitleg en snelle reparaties. Ook heldere factuur en goede prijzen. Top!!

Snelle en goede service.

Ik wilde vier nieuwe All Season banden en had me niet echt in detests verdiept. Smits heeft echter de beste banden gemonteerd, zonder dat dit een vermogen kostte. Als service zijn er nog wat kleine onderdelen gecontroleerd, top.

Heel prettige ervaring

Acuut autoprobleem snel en adequaat verholpen. Goede service.

prima service fijn contact

ik kan alleen maar zeggen dat ik prima geholpen ben.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Mensen zijn vriendelijk en begripvol uitstekende service soms beetje haastig maar is niet gek als je een goede garage bent want dan heb je het vaak druk ☺️ maar als je echt vragen heb bellen ze je wel even als er tijd is verder is deze garage aan te raden.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Zeer klantgericht, professioneel en snel.

Donderdagmiddag mijn auto gebracht voor onderhoud en APK (afspraak gepland voor de vrijdagochtend erna). Werd vantevoren netjes geinformeerd dat de bougies vervangen zouden worden, en dat deze wat duurder zijn geworden. Vrijdagochtend werd ik gebeld met de status; wat er gedaan zou moeten worden en wat het zou mogen kosten. Toestemming gegeven voor de werkzaamheden. Later in de middag gebeld dat het werk klaar was en het kostenplaatje. Bij ophalen van de auto kreeg ik nog een "klantvriendelijkheids-korting" (Zoals ik het zelf maar noem) op de bougies; een service waar ik niet op had gerekend, en kwam zeer fijn aan. Werd ook geattendeerd waar ik op kan rekenen qua onderhoud op korte termijn. Kortom, netjes en volledig.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Duidelijke communicatie over klackt Goede service

Wederom prima geholpen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Al jaren tot grote tevredenheid klant. Prima service, zeer bekwame monteurs. En denken ook financieel mee.

Word altijd vlot geholpen ,fijne kerel . Vestiging krimpen aan de Lek

• Deskundigheid/Vakmanschap

Mijn auto weernetjes en vlot APK gekeurd door Henk-Jan, en netjes advies gekregen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede service, denkt met de klant mee. Vakkundig, en eerlijk

Betrouwbaar en professionele service

Ieder jaar weer tevreden na afloop van een beurt of apk. Hier staat betrouwbaarheid voorop, waar je als consument vaak op de expertise van een garage moet vertrouwen heb ik in al die jaren nog nooit het gevoel gehad dat het de garage om zoveel mogelijk winst behalen gaat. Ze proberen je oprecht veilig op de weg te houden en weten daarmee dat een vertrouwde klant weer terugkomt. Mijn complimenten voor Smits Auto Zoetermeer.

TOP

Uw personeel is ALTIJD vriendelijk,behulpzaam en terzake kundig. ALLEEN MAAR LOF VOOR DE JONGENS AAN DE BEETHOVENLAAN.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede service, snel geholpen en klantvriendelijk personeel.

prima service, duidelijke uitleg

Kan altijd terecht (mocht dat nodig zijn).

• Deskundigheid/Vakmanschap

Je wordt altijd vlug geholpen en goed en aardig personeel

Goeie garage

Goede Service!

Je wordt altijd netjes behandeld , reparaties worden snel gemaakt. Prima garage!

Komt altijd goed

Ik kom al vele jaren bij Smits in Capelle aan den IJssel en tot volle tevredenheid. Je kunt altijd even binnenlopen als er een probleem is of voor de koffie. Er wordt meegedacht om het ook leuk en goedkoop te houden. Goede ervaringen

Super geholpen

Allemaal even vriendelijk, leenauto mee, snelle service.. auto rijd weer als een zonnetje, helemaal top!

Provincialeweg 7 A

2861EB Bergambacht

Over Smits Auto

Smits Auto is een onafhankelijk BOVAG autobedrijf met vestigingen in Bergambacht, Capelle aan den IJssel, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Waddinxveen en Zoetermeer. Scherpe prijzen en kwaliteit, daar staan wij voor! Het familiebedrijf Smits Auto bestaat ruim 40 jaar.