Zeer goede service. Pluspunt is dat je een leenauto mee kan krijgen.
Het personeel staat altijd voor je klaar, denken met je mee. Ze zijn zeer vriendelijk en bieden goede service.
Auto gebracht bij Smits Waddinxveen voor reparatie en APK keuring. Uiteindelijk bleek mijn auto groot probleem te hebben. Er werden mij toen 2 opties gegeven. Of ontzettend duur repareren of veel te goedkoop doorverkopen. Besloten om daar mijn auto weg te halen. Maar ik moest eerst de hoge rekening van de reparatie betalen anders kreeg ik mijn auto niet mee. Toch de auto opgehaald met de bedoeling binnen 14 dagen te betalen. Vervolgens werd ik na 2 dagen bijna dagelijks gebeld met de vraag of ik de rekening wilde betalen. Komt een beetje alsof ze geen vertrouwen hebben in klanten. Dat stoorde mij heel erg.
De heer maarten otterspeer is zeer deskundige en uitermate klantvriendelijk evenals zijn team haastrecht.
Prettig contact in Waddinxveen met Ryan. Legt alle opties eerlijk neer en laat de keuze aan de klant.
aanrader
We zijn goed vakkundig en snel geholpen. Het probleem bij de auto is opgelost.
Valt niets aan toe te voegen. Nogmaals alles was perfect. Er is geen bakker in de buurt, anders had ik getrakteerd!!!
Er ging een lampje branden op het dashboard en ik raak dan gelijk in paniek. Ik naar de garage en Ryan stond mij te woord en liep direct mee naar mijn auto om te kijken. Was het lampje van het motormanagement en hij vroeg of ik even wilde wachten zodat hij het uit kon lezen. Ik was al superblij dat hij wilde kijken. Het probleem kon opgelost worden en ik mocht mijn auto gelijk achterlaten. Terwijl ik weet dat ze het altijd harstikke druk hebben. Maar hij verzekerde mij dat het echt kon. En zojuist heb ik de auto al op kunnen halen. Wat wil je nog meer, dat is toch een super goede service?
Goede deskundige adviezen en meedenken! Fijn om een leenauto nee te krijgen als de klus een dag langer uitpakt door onderdelen die besteld moesten worden.
Prima, reparatie had wat vertraging maar kreeg daarvoor kosteloos een leen auto mee. Nette oplossing en uiteindelijk alles goed gekomen.
het onderdeel werd direct besteld
Wederom prima geholpen. APK met kleine beurt.
Snelle vriendelijke service. Altijd een fiets te leen. Eerlijk advies over aankomende kosten.
Duidelijke diagnose en snel klaar
Een afspraak maken is makkelijk via de website. En altijd op korte termijn mogelijk. Pas langsgeweest voor een mogelijke storing. De auto werd doorgemeten en het kostte niets! Zelfs de ruitensproeier vloeistof was gratis bijgevuld. Kortom geweldige service!
hele fijne garage, uitstekende communicatie en leveren vakwerk
Wordt altijd prima geholpen vr Heel vriendelijk en kundig
Eindelijk iemand die echt met je mee denk en goed je help. Je vertrouwt echt op hem. Ze proberen je het best te helpen, meedenken, aardig en all around vriendelijk. Ze leggen het heerlijk uit wat er aan de hand is wat handig is ok te doen.je hoeft nooit 2 keer na te denken is dat wel zo/ probeert hij meer geld uit me te halen. Echt top. Als je in de buurt woont ga er naar toe!
Vriendelijke mannen , goed werk en een goed advies.
Vakkundige service
Lekker band gehad en het probleem zeer snel opgelost
Hele goede service top
Ik kwam voor een hoop werk maar toch met een dag geregeld. Heel fijn dat er een leen auto beschikbaar is. Vriendelijk personeel en kwaliteit levering.
Provincialeweg 7 A
2861EB Bergambacht
Smits Auto is een onafhankelijk BOVAG autobedrijf met vestigingen in Bergambacht, Capelle aan den IJssel, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Waddinxveen en Zoetermeer. Scherpe prijzen en kwaliteit, daar staan wij voor! Het familiebedrijf Smits Auto bestaat ruim 40 jaar.