Goede communicatie, snelle afhandeling
Overleg en duidelijke uitleg.
Mijn eerste kennismaking is geweldig. Ik kwam alleen voor een APK keuring. Ik kreeg meteen de gewijzigde regelgeving te horen. Mijn tweede vraag was om een flexibele trekhaak op de auto te zetten. Ik werd keurig gebeld over de staat van mijn banden. De trekhaak zat op slot en ik had nooit sleutels gekregen. Men ging uit zichzelf bellen en regelde dat er een nieuwe set sleutels kwamen. Ik ben verrast over hoeveel service men voor een klant levert. Ik krijg het gevoel dat ik de belangrijkste klant ben. Super!
Gelijk geholpen met een spijker in mijn band. Goede prijs. En prima koffie.
Mijn lekke band werd zeer snel en deskundig hersteld
Na lekke band naar smit gebeld. Kon direct langskomen voordat de band echt leeg was. Meteen geholpen. Top
Spoed reparatie , zeer deskundig mankement verholpen. Zeer tevreden
Ik kon snel terecht netjes prijs opgaven gehad goed geïnformeerd over onderhoud in de toekomst. Vriendelijk / prettig geholpen ga zeker volgende keer weer terug.
Goed overleg. Flexibele afspraak
Duidelijke communicatie en staat voor service
Heel vriendelijk en uitstekende sevice!
Garage staat altijd voor je klaar met vakkundige werkzaamheden en advies! Hele fijne sfeer en goede hulp. Echt een aanrader! Hulde voor Dani en collega’s
Zeer vriendelijk te woord gestaan en duidelijk plan voor de komende keuring
Goed geholpen, leenauto beschikbaar gesteld. Zeer goede uitleg over reparatie.
Zoals gewoonlijk (onze beide auto's hier in onderhoud) ging alles volgens afspraak met goede communicatie en verbazend snelle reparatie. Dank!!
Reparatie aanrijding schade uitstekend. Auto gewassen mee gekregen
Direct een lampje vervangen (dimlicht) toen ik kwam vragen of dat een beetje te doen was. Heb hiervoor een Citroen C5 gehad en dat was een heel gedoe. Natuurlijk betaal je wat manuur kosten maar ik had ook nog meer te doen en dit kwam dan wel goed uit.
Een band liep heel langzaam leeg, dus even langs garage Smits. Ik kon de auto laten staan en ze zouden er dezelfde middag naar kijken. Eind van de middag werd ik gebeld, de band was gerepareerd en ik kon de auto weer ophalen. Garage Smits is vlak bij mijn huis en ik werk veel thuis, ook vandaag, dus dit is prima verlopen. De kosten vielen ook mee.
We kregen goed advies en de auto was snel en goed gerepareerd
Ik werd niet zo vriendelijk te woord gestaan. Er was geen tijd en onderbezetting van het personeel. Het rooster was al volgepland voor 3 weken. De andere dag is mijn auto toch gemaakt. Er moest een nieuwe katalysator in. De andere dag ben ik weer terug geweest, omdat mijn auto zo stonk. Dat was van de verf, maar dat wist ik niet. Dat had even gezegd moeten worden.
oke
Smorgens gebeld omdat mijn autoband leeg liep. Smiddags gelijk geholpen. En dat in de vakantie tijd! Heel blij mee!
Patrick heeft goede informatie gegeven i.v.m. het vervangen van de 4 autobanden enz. En zoals ik hierboven heb aangegeven.
Provincialeweg 7 A
2861EB Bergambacht
Smits Auto is een onafhankelijk BOVAG autobedrijf met vestigingen in Bergambacht, Capelle aan den IJssel, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Waddinxveen en Zoetermeer. Scherpe prijzen en kwaliteit, daar staan wij voor! Het familiebedrijf Smits Auto bestaat ruim 40 jaar.