Super attent, vriendelijk en meedenkend.

Goede service, klantvriendelijk, duidelijke communicatie. Mijn vaste adres!

Prima service, klantvriendelijk.

Prima service, klantvriendelijk.

Voor me is 10/10

top

Goede service en communicatie.

niks mis mee

ik kwam en leverde mijn sleutel in. ik kwam nog een keer en krijg mijn sleutel weer terug. Het was werkelijk ongelooflijk, in 1 woord WOW!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Prima afhandeling na aankoop van andere auto

In hoofdlocatie een andere auto gekocht nadat mijn trouwe Citroen C5 de geest had gegeven. Na 2-3 weken ermee gereden te hebben ondervond ik toch nog wat klachten/gebreken die ik tijdens mijn proefrit niet direct had waargenomen. Afspraak gemaakt bij mijn garage in Waddinxveen en deze punten van aandacht zijn prima verholpen!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Een week na een brand nam een andere vestiging het prima over

Een week voor de afspraak voor een beurt/app brandde de vestiging van Smits in Capelle tot de grond toe af. We kregen bericht dat we in Krimpen terecht konden. Ook daar prima en vriendelijk geholpen. Nog excuses dat ze door de brand op dit moment niet konden achterhalen of de distributieriem al is vervangen. Auto weer dik in orde

Deskundig en professioneel

Aardige personeel, behulpzaam en doen hen werk prima. Ik ben blij met deze garage!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Zeer vriendelijk en goede service

Vanaf het maken van een afspraak tot het ophalen van mijn Auto zeer goeie communicatie en service.

reparatie prima uitgevoerd

Rob is een vakman; nieuwe schokbrekers hadden geen lip ter bevestiging van koplampen-niveau-schakelaar-armpje; met lip was de levertijd van de schokbrekers niet te voorspellen. de lip van de oude aan te lassen was niet mogelijk, dus met een klemband eraan bevestigd. zoiets spreekt me aan als technicus. Bravo Rob.

Professioneel autobedrijf.

APK en jaarbeurt laten doen. Goede communicatie en vriendelijk personeel. Prima auto garage in Bergambacht!

Gewoon goed!

fijn dat de keuring plus diversen weer in 1 dag kon gebeuren ondanks de drukte vanwege brand ander pand van Smits

Goeie service

Aardige medewerkers met duidelijke uitleg. Op de bon staan alle kosten duidelijk gespecificeerd.

heel goed

een totale vakkennis aan wezig ,mooi schoon, geen vieze garage,vriendelijk personeel,Alleen schrik je dat het autorijden erg duur is als je de rekening ontvangt,Maar ja ik kan het zelf niet,het onderhoud, aan de auto,

Prima, deskundig en klantvriendelijk

Graag wil ik nogmaals doorgeven dat ik een andere emailadres heb wat ik voor prive zaken gebruik: Voortaan mails graag sturen naar [email protected] (en [email protected] uit jullie bestand verwijderen)

Vriendelijk, vlot, goede revice

Snel en vriendelijk.

Snel en vriendelijk.

Snelle vakkundige service

Afspraak binnen 2 dagen en vlot geholpen

• Deskundigheid/Vakmanschap

Alles is naar wens verlopen, zoals altijd.

Ik kan hier weinig meer aan toe voegen.

Prima service!

Fijn geholpen

Wederom een fijne ervaring

Prima garage, met vakkundige automonteurs. Er wordt tevens meegedacht in het onderhouden van je auto. Kortom een aanrader.

Goede Service

Als we bellen met de nodige klachten aan de Auto worden we echt heel snel geholpen, ontzettend fijne ervaring met Maarten en ander Personeel.

Vakmanschap!

Kon direct bij de garage terecht toen mijn auto niets meer deed. Het mankement werd snel gevonden en gerepareerd.

Fijne garage

• Deskundigheid/Vakmanschap

Een garage waar ik sinds 1990 al kom. En ook steeds mijn auto heb gekocht en sindsdien ook in onderhoud is

Provincialeweg 7 A

2861EB Bergambacht

Over Smits Auto

Smits Auto is een onafhankelijk BOVAG autobedrijf met vestigingen in Bergambacht, Capelle aan den IJssel, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Waddinxveen en Zoetermeer. Scherpe prijzen en kwaliteit, daar staan wij voor! Het familiebedrijf Smits Auto bestaat ruim 40 jaar.