Snelle goede en betrouwbare service.

Zondagmiddag lekke band. Diezelfde middag de auto bij de Smits garage in Haastrecht neergezet. Enveloppe met sleutel en bericht in de brievenbus. Zaterdagochtend diagnose "spijker in de band". Prop erin, klaar. Maandagmiddag weer met de auto naar het werk. Top!!!!

Goedgevoel Garage.

Een Garage met een Hoofdletter G. Iets waaraan andere garages een voorbeeld aan mogen nemen.

• Deskundigheid/Vakmanschap N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.

Zeer goede service en vakmanschap

TOP garantie

Dag! Wij hadden kapotte remklauw remschijf en remblok. Dat bleek onverwacht garantie zonder dat we er om vroegen. Dat is een meevaller. fam v Os

Super fijne service

Komen altijd heel netjes hun afspraken na. Persoonlijk, zeer kundig en snel. Alles gaat in overleg zodat je weer waar je aan toe bent.

Uitstekend, en zeer klantvriendelijk

Prima geholpen!

Sochtends gebeld voor een kapotte voorlamp, waar ik te horen kreeg dat ik altijd even langs mag rijden. 20 minuten later waren beide lampen vervangen, mijn banden op spanning en mijn ruitenvloeistof bijgevuld. Dat noem ik nog een service!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Werkzaamheden prima, maar daar moet goed voor worden betaald.

Auto moest voor APK. Er werd ontdekt dat de buitenkabel van de handrem onder een rubber slecht was, waardoor hij vervangen moest worden. Ook werd er een kapot kenteken lampje geconstateerd dat moest worden vervangen. Werk is goed uitgevoerd, maar of het rekenen van ruim €18 voor het vervangen van een lampje reëel is? Daarnaast moest er ook voor het vervangen van de kabel diep In buidel worden getast. Totale rekening bedroeg ruim €320. Dit is buiten proportioneel hoog als je bedenkt dat er ongeveer twee uur werk in de werkzaamheden zit. Ondanks dat we reeds lang klant zijn bij Smits gaan we de volgende keer opzoek naar een garage met betere prijzen. Met name het lampje vervangen tegen €18, voor een vaste klant, lijkt nergens op! André Schuiling

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede prijs én geweldige service

Ik kwam voor een instrument voor mijn Mitsubishi Colt om wat aan te veranderen. Die was voor een heel nette prijs te koop. En ik had ook nog twee kleine onderdeeltjes van onder de motorkap nodig. Die kreeg zo een vijftal mee uit hun eigen werkvoorraad! Dit adres ga ik onthouden!

Erg goed

Wat een geweldige service! Door omstandigheden kon ik de auto niet weg brengen. Ze zijn de auto komen halen en hebben het weer terug gebracht! Mijn complimenten om de mens in nood te helpen!

Top service!!

Erg goed geholpen. Tevens ook goede advies voor toekomstige reparaties en eventuele kosten hiervan .

• Deskundigheid/Vakmanschap

Staan altijd voor je klaar !

Je wordt altijd zo snel mogelijk geholpen en vriendelijk behandeld. Betekent niet dat je altijd direct geholpen wordt, soms moet er iets besteld of gemaakt worden, wat tijd kost. Maar ze doen wel hun uiterste best.

Niet te vertrouwen

Al jaren vaste klant bij Smits geweest. Dit jaar was het het laatste keer. Al laatste 3 jaar voelde het niet meer zo eerlijk tijdens APK's. We hebben 2 autos en vaak gek genoeg waren zelfde , duure dingen te repareren ( iiets met stuur wat je niet zelf bij kan, we voelden niks raars tijdens rijden en het zou moeten. Ook geen verschil na de reparatie maar we zijn geen expers dus ok ,betaald en vergeten). Maar deze jaar was het echt overdreven! 4 banden, stuurkogel voorkant links en 2 remkabels vervangen wilden ze meer dan 800 euro voor ! ( 860 als ik het goed heb) toen ik heb gevraagd of ze het an mij willen laten zien wat er mis is, reageerde de man al nervous van " zo gaan we niet praten kom kijken!". Blijkte dat aleen 2 banden niet door apk konden , nog steeds 660 euro! ( heb ergens anders 61 per band betasld met alles) Remkabels ( man kon niet laten zien wat mis mee was, hij zei " moet je dieper met spiegel kijken om het te zien ")waren afgekeurd op" wapeningsmateriaal zichtbaar" was niet zo ( ook na vervanging gevragd aan een profesionel iemand , waren niet meer echt mooi maar geen afkeur nog volgens hem, zie foto). Heb het laten afkeuren. Zelf de remkabels en stuurkogel besteld . Was samen 40 euro met verzending! ( met youtube en basis tools) zelfvervangen wat duurde rond 45 min! Wat betekend ( 860 - 400 euro banden) dat ze voor 30 min( expers met profedionelle tools) werk 400 euro vragen ! Belachelijk gewoon . Ik kan wel wat betalen , vind ik niet erg maar niet als ik opgelicht word! Ik raad het bedrijf niemand aan. Niet te vertrouwen!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goed, volgens afspraak uitgevoerd.

Auto volgens afspraak gebracht en is APK gekeurd en kleine reparaties naar behoren uitgevoerd. alles in overleg. Prima

Top service!

Je wordt altijd keurig netjes geholpen. Nemen de tijd voor je.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Vriendelijk, betrouwbaar en goed advies!!

Maarten en Patrick hebben ieder een proefrit gemaakt ,omdat een paar keer de versnellingskoppeling vast zat en ik dus niet kon schakelen. Ze hebben het helemaal nagelopen versnellingsbak olie gecontroleerd en o.a. het mechaniek gesmeerd. Resultaat: loopt als gesmeerd! Voor een servicebeurt stelde Maarten voor om deze gelijk met de APK te doen over paar maanden. Dus er wordt ook goed advies gegeven. Chapeau!!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Doen wat nodig is, niet wat niet nodig is

Ben al jaren klant met mijn camper. Onderhoud wordt deskundig uitgevoerd.

• Deskundigheid/Vakmanschap

goed altijd prima geholpen.

ik ben al bijna 36 klant en zeer tevreden.

Fantastisch

Snel terecht, goed geholpen en gemaakt en prijs kwaliteit prima!

Zeer positief.

Prettige garage, vakkundig en met passie voor het repareren van auto’s

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede service, kundig en goede uitleg

Het is fijn om te kunnen overleggen wat de auto nodig is, dat er wordt meegedacht en goed advies wordt gegeven. Betrouwe plek om een auto in onderhoud te hebben!

Snel en vakkundig.

Hoewel geen grote reparatie werd e.e.a. snel en vakkundig geregeld.

Super!

Alles super geregeld! En snel!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Prima service. (Rij er graag 85km naar toe) Ben nog nooit teleurgesteld! Happy dus

Zoals altijd geweldig!

Zoals altijd geweldig!

Provincialeweg 7 A

2861EB Bergambacht

Over Smits Auto

Smits Auto is een onafhankelijk BOVAG autobedrijf met vestigingen in Bergambacht, Capelle aan den IJssel, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Waddinxveen en Zoetermeer. Scherpe prijzen en kwaliteit, daar staan wij voor! Het familiebedrijf Smits Auto bestaat ruim 40 jaar.