Snel en goed zoals altijd

Ben tevreden over service

Ben tevreden.

Staat hier boven al! Alles naar wens gerepareerd. En na de beurt een schone auto mee naar huis!!?

• Deskundigheid/Vakmanschap

Er wordt in mogelijkheden gedacht en gehadeld

Vriendelijke bediening, bereid mee te denken. Ben goed geholpen, er was ook steeds terugkoppeling.

• Deskundigheid/Vakmanschap

goed geholpen en tevreden als klant

Bij aanvang werd ik geholpen door een monteur die mij nog herkende van vorig jaar. Dit was prettig zodat ik de auto kon bespreken en waar ik op moest letten. Ik kreeg een goed gevoel door de open manier van uitleg, ook kreeg ik niet het gevoel dat er van alles aangesmeerd werd. Er werd me juist verteld wat ik op basis van mijn gebruik het beste kon doen aan onderhoud van de auto.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Smits auto is een fijn en overzichtelijk autobedrijf

Goede communicatie, op de hoogte van de ins en outs van de auto, een vertrouwd adres voor een betaalbare en en snelle reparatie of onderhoudsbeurt.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Op alle fronten ben ik zeer tevreden.

Zeer klantvriendelijk

Auto met een lege/kapotte accu werd thuis opgehaald en vervolgens weer thuis gebracht.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Zoals altijd: prima!

Weer uitstekende service. Ik ben al jaren een tevreden klant.

zeer tevreden

vriendelijke man aan de balie en de auto is volgens afspraak gekeurd

Klantgerichte en persoonlijke benadering

Prettig om een reminder te krijgen voor mijn APK. Fijn dat ik snel terecht kon als vaste klant

• Deskundigheid/Vakmanschap

Geen auto kopen daar onbetrouwbare verkoper

Verkopen rustig een auto “altijd door ons onderhouden” die al vier jaar geen beurt heeft gehad.

Aanrader

Snel geholpen, ondanks lage bezetting in de vakantieperiode, en zeer vriendelijke medewerkers die met je meedenken.

Goed.

Prettig!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Vriendelijk, attent. Snel geholpen.

Mijn linkervoorband was plotseling lek door een schroef. Direct naar de garage gereden om te laten repareren. Ik werd vriendelijk te woord gestaan door een monteur die hem direct maakte. 20 minuten en mijn band was weer gemaakt tegen een geringe vergoeding. Top!

Goed geregeld

Alles volgens afspraak en goed overleg

goede service

Het personeel is altijd vriendelijk, ook als het druk is.

Heel goed geholpen

Goed geholpen

• Deskundigheid/Vakmanschap

Gewoon goed; wel prijzig.

Kleine beurt. Netjes afgehandeld. Specificatie van de handelingen alleen op factuur. Eigenlijk alleen andere olie. Daarom een stoer werkplaatstarief.

• Deskundigheid/Vakmanschap

kan niet beter personeel staat klaar voor de klanten,

heel goed bedrijf waar ik ieder jaar komt. door een ziekte kan ik niet de auto brengen en weer ophalen maar dat is geen probleem voor het bedrijf geen probleem alles woord opgelost.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Weer prima en eerlijk geholpen.

Goede en eerlijke service gekregen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Vriendelijke en persoonlijke benadering.

Afgelopen donderdag kreeg onze auto een grote beurt. Dat betekende daarna een flinke rekening. Ook Leo, onze contactpersoon, vond het eindbedrag nogal fors. We hebben alles nagelopen en ja: vele kleintjes maken een grote. Het lag ook aan onszelf: de nieuwe banden die eronder zijn gegaan waren niet de goedkoopste. Het klopte dus allemaal wel. Toen mijn man wilde instappen stootte hij zich heftig aan de hoek van het portier, gevolg een flinke vleeswond. Wat een consternatie en wat een bloed! Leo kwam er direct aan met de verbanddoos en zo hebben we de wond zo goed mogelijk verbonden. We zijn langs de HAP naar huis gereden en kwamen zodoende anderhalf uur later thuis dan gepland. De volgende ochtend informeerde Leo naar de afloop en dat waardeerden we zeer. P.S. We kregen vanwege de grote beurt een leenauto mee en daarvan hadden we liever van tevoren geweten wat dat moest kosten.

Uitstekende service!

Eerlijk, duidelijk vakkundig.

heel erg goed

fijne jongens lekkere koffie geen koek deze keer

kan beter

online afspraak geboekt, werd vrijdags teruggebeld voor de afstemmen voor de maandag erop. kreeg een e-mail dat ik de auto kon brengen om 07:45 uur. ik was er, maar om 08:00 uur kwamen twee monteurs om de zaak te openen. Kwatier voor niets gewacht. Het was ook mogelijk de auto de dag ervoor te brengen tot 17:30. Dit zou dan op zondag zijn. ook niet waar. Er was een fiets (tijdelijk vervoersmiddel) beschikbaar. Daar heb ik geen gebruik van gemaakt.

• Deskundigheid/Vakmanschap

altijd vriendelijke, hulpvaardige en deskundige service

zie boven

Provincialeweg 7 A

2861EB Bergambacht

Over Smits Auto

Smits Auto is een onafhankelijk BOVAG autobedrijf met vestigingen in Bergambacht, Capelle aan den IJssel, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Waddinxveen en Zoetermeer. Scherpe prijzen en kwaliteit, daar staan wij voor! Het familiebedrijf Smits Auto bestaat ruim 40 jaar.