Zoals altijd goed en vlot geholpen. Ik ben zeer tevreden.
Wordt netjes tewoord gestaan goede uitleg. Bij problemen wordt je eerst gebeld. Goed en vriendelijk personeel.
Fijn personeel
Prijs en kwaliteit hoop ik goed kun je nooit controleren vertrouwen moet er zijn, Personeel altijd aardig en vriendelijk. Mijn leven kan er van afhangen hoe de auto wordt onderhouden tot nu toe géén klachten
Jaarbeurt gehad voor mijn BMW 1 serie
Snel en makkelijk een afspraak kunnen maken via de site. Goede informatie vooraf en duidelijke communicatie over de kosten. Fijne service!
Als ik iets heb aan de auto, al is het maar een lampje of een stekkertje of een ander klein mankementje, altijd kan je terecht bij SMITS Auto. OOk voor wat goede adviezen.
Laalste reparatie volgens afspraak op tijd en correct uitgevoerd,
Fijne garage aan te bevelen
Ze geven goede en eerlijke adviezen, en geven korting, als een reparatie niet volledig uitgevoerd kan worden.
Goede service.
Denken met je mee om tot een juiste oplossing te komen. Vriendelijk personeel en klantgericht.
Grote beurt prima uitgevoerd binnen 1 dag. Goed op de hoogte gehouden van de kosten. Volgend jaar weer :)
Als je belt dan word je snel te woord gestaan en is duidelijk.
Mijn aandachtspunt bij de grote beurt is serieus genomen , goed onderzocht en perfect verholpen. Dit heeft ertoe bijgedragen dat wij Met een gerust gevoel op vakantie kunnen gaan.
goed bezig
Beste Bram ik heb zelf ook zo`n bedrijfje gehad? je kan het nooit iedereen naar het zin maken je doet het na eer en geweten met in je achterhoofd dat er ook wat verdiend moet worden ? maar iedere tel moet er nu doorberekend worden ? en dat geeft voor de bedrijfsleiders wel eens de nodige spanning denk ik ? (maar de auto blijft voorlopig nog een heilige koe en daar moet je gebruik van maken Ton
Duidelijke uitleg
Ik kom al jaren met mijn auto bij Smits in Bergambacht. Ze komen hun afspraken goed na en denken fijn mee. Zo bracht ik vorig jaar mijn auto voor een apk en een grote beurt, werd ik gebeld dat gezien de km stand een kleine beurt ook meer dan voldoende was, kijk dat vind ik meedenken met de klant. Hoe gemakkelijk was het geweest om mijn auto toch een grote beurt te geven terwijl dit nog niet nodig was en zo extra geld op te strijken? Er word altijd netjes gemeld dat mijn type auto een iets duurdere olie soort vraagt, mij uiteraard bekend maar toch fijn dat het even aangegeven word. Leen auto of leen fiets altijd beschikbaar als dat nodig is. Al met al een zeer tevreden klant!
Goed geregeld
Ik kom al vaker voor APK hier, goed geholpen. Vriendelijke garagist en heel correct.
Top service. Auto weer helemaal klaar en ready. Toppers van monteurs.
vriendelijk personeel, en zeer goede hulp en service
Duidelijke afspraken en een vertrouwd adres
Provincialeweg 7 A
2861EB Bergambacht
Smits Auto is een onafhankelijk BOVAG autobedrijf met vestigingen in Bergambacht, Capelle aan den IJssel, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Waddinxveen en Zoetermeer. Scherpe prijzen en kwaliteit, daar staan wij voor! Het familiebedrijf Smits Auto bestaat ruim 40 jaar.