Apk en bandenwissel zijn snel en goed uitgevoerd. Vriendelijke receptie. Leenfiets aangeboden zonder erom te hoeven vragen.
Door verkeerde slijtage aan achterbanden een lekke band gekregen. Direct geholpen en probleem verholpen
Ik ben heel erg blij dat ik door Henk Jan Bos op een alternatieve manier geholpen ben voor de reparatie aan de benzineklep. Nieuwe kabel vond ik te duur omdat mijn auto al wat jaartjes meegaat.
Zijn altijd behulpzaam
Correcte beoordeling, prijsopgave en uitvoering..
zie hierboven
Met stap voor stap de motorvervuiling opruimen werd vastlopen voorkomen
Kan altijd snel geschakeld worden. Prettige mensen.
Vriendelijk, vakkundig, behulpzaam, meedenkend, 18 jaar klant nog nooit een slechte ervaring gehad!
een perfecte garage met verstnd van auto`s
Ik omschrijf goed als goed. Dat is duidelijk. Zeer goed is alleen voor uitzonderlijke omstandigheden. En die komen gelukkig niet zo vaak voor. Gewoon top die mensen.
Er is altijd samen uit te komen en mijn 11 jaar oude auto is bij hun in goede handen.
Ben er heel goed geholpen en mijn schade keurig gerepareerd was ik heel blij mee en als extra nog keurig gestofzuigd
Altijd vriendelijk en staan ze voor je klaar
Snel en prima service. Auto weer netjes terug ontvangen en nog mooi schoon gemaakt ook.
je wordt vriendelijk geholpen, de prijs is goed en ze overleggen
Service gericht, vriendelijk en attent. Altijd bereid om vragen te beantwoorden. Voor mij een goede zaak
op een paar kleine dingetjes na ben ik geholpen zoals ik zelf wens.Hoop dat het zo blijft
I recommend this auto-mechanic shop. I am a satisfied costumer for almost 3 years now.
Super goed
Deskundigheid, service, prijs en afspraken is goed
Je word snel en vlot geholpen
Onze auto weer voor een beurt gebracht. Fijn overleg, auto weer gehaald en hij had meer glans als toen wij hem brachten.
Een afspraak op korte termijn was mogelijk; ben snel, goed en gastvrij geholpen.
Provincialeweg 7 A
2861EB Bergambacht
Smits Auto is een onafhankelijk BOVAG autobedrijf met vestigingen in Bergambacht, Capelle aan den IJssel, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Waddinxveen en Zoetermeer. Scherpe prijzen en kwaliteit, daar staan wij voor! Het familiebedrijf Smits Auto bestaat ruim 40 jaar.