Krijg bij Henk-Jan altijd het gevoel dat de klant koning is. Geweldige vakman!
Afspraak gemaakt en dezelfde dag nog geregeld en fantastisch met me meegedacht
Netjes op de hoogte gehouden van de koste en heel vriendelijk ontvangen
Goede service, duidelijk reparatievoorstel en afspraken
Fijn. Er wordt naar je geluisterd en snel geholpen
zie boven
snel geholpen na afspraak van de apk keuring vriendelijke medewerkers
vriendelijk en deskundig personeel
Altijd goed en snel geholpen
Klacht over ratelend en krakend geluid als er met onze Saab over ongelijke of hobbelige weggedeeltes werd gereden is praktisch geheel opgelost dank zij de geweldige inzet van een van uw monteurs, t.w. Ryan. Ook de andere monteurs hebben daarin hun steentje bijgedragen. Het onderhoud van onze Saab is bij jullie bedrijf in goeie handen.
Er lagen moeilijke issues rondom de APK. Vond de benadering heel meedenkend en hulpvaardig. Prettig!
Vriendelijk geholpen, goed en duidelijk advies en uitleg.
Ineens fladderden de ruitenwissers alle kanten op. Even een telefoontje; langs rijden en binnen 5 minuten zaten er nwe op!
Auto apk gehad, zoals afgesproken zelfde dag weer de auto gehaald. Professionele en gezellige mensen!
Een afspraak maken verloopt vlot en is persoonlijk. Voor kleine zaken kan je meestal snel terecht. Er wordt gezocht naar de beste modus tussen techniek, veiligheid en benodigde kosten.
Een juiste adres voor een APK keuring met gelijktijdig een oplossing voor de kleine gebreken. Dit alles tegen een prettige prijs. Complimenten. Aad van de Sande Hekendorp
Helaas was het voor mij niet meer rendabel mijn auto te herstellen. Ik heb een eerlijk advies gekregen herstel niet uit te voeren, omdat zelfs na herstel de auto nog te veel mankementen zou hebben en ik dan hele hoge kosten zou hebben. Verder heb ik ook nog advies gekregen over de aankoop voor een nieuwe auto. Deze heb ik inmiddels aangeschaft en breng ik zeker naar Smits Auto voor onderhoud en keuring!
Al jaren klant en had goede ervaringen. Prijs/kwaliteit was altijd goed, ondanks dat de prijzen hoger geworden zijn sinds er een ander zit. Echter, bij APK blijkt dat distributieriem al jaren geleden vervangen had moeten worden. Bevreemd mij dat dat nu pas gemeld wordt, terwijl ik al jaren bij de garage kom en men dit ook eerder had kunnen zien na controles. Na prijsvergelijking bij andere vakgarages kan het voor €80-90 goedkoper vervangen worden. Ben altijd trouw aan een garage, kwaliteit en vriendelijkheid gaan voor mij boven prijs, maar de overweging om naar een ander te gaan ligt wel op de loer. Spontaniteit en vriendelijkheid van de medewerkers is helaas ook niet meer wat het geweest is. Jammer
duidelijke uitleg en een nette reparatie. en prima op de hoogte gehouden tijdens het herstel.
Altijd goede en vriendelijke service en vooraf altijd even overleg. Kan deze garage aan een ieder aanbevelen !!
Ik rij een 13 jare oude Kia Sorento 3.3 V6 Adventure. Door de leeftijd is de jaarlijkse APK altijd weer spannend. Deze keer een kleine olielekkage aan 1 van de 2 kleppendeksels. Komt zelden voor. Helaas een dagje wachten op levering van pakking. Ik kan er nu weer een jaartje tegen aan!
Prima service, duidelijke diagnose en onderhoud
Zie hierboven.
Met staat altijd direct klaar bij kleine problemen, er is nazorg bij dejaarbeurt, zoals schoonmaken van de auto.
Provincialeweg 7 A
2861EB Bergambacht
Smits Auto is een onafhankelijk BOVAG autobedrijf met vestigingen in Bergambacht, Capelle aan den IJssel, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Waddinxveen en Zoetermeer. Scherpe prijzen en kwaliteit, daar staan wij voor! Het familiebedrijf Smits Auto bestaat ruim 40 jaar.