Afspraak makkelijk in te plannen. Auto snel klaar en rekening snel betaald!
Nette behandeling en houden je op de hoogte wat er gaat gebeuren
Altijd een hekel gehad aan een auto inruilen en kopen, want, wees eerlijk, het is altijd net niet de goede kleur of net niet de goede uitvoering ( de auto die je inruilt ) Bij dit autobedrijf is dit niet het geval. Gewoon eerlijk onderhandelen, aardige mensen. Ik kom hier zeker terug, want hier wil ik wel naartoe! AANRADER!
Goede service en prima geholpen
Al 10 jaar ervaring met garage Smits en ook nu weer een keuring en onderhoudsbeurt gehad. Als er iets gerepareerd moet worden, word er altijd gebeld over wat en hoe en de evt.kosten. Dan kan de klant zelf beslissen over nodig of nuttig. Ook nu weer van toepassing. Prima garage: Smits Waddinxveen.
Goed geholpen
Vakkundig werk. Goede informatie achteraf. Vlotte werkwijze.
Apk + lekke band laten doen. Zeer goede service en zeer transparant. Bij alles wat gedaan moet worden wordt er overlegt of je dat zelf ook wilt zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Netjes een offerte telefonisch besproken en hieraan ook gehouden. Auto weer in top conditie afgeleverd!
Top! Zoals altijd.
Uitstekende Customer Service en Qualiteit.
Fijne monteur prima gedaan.
Prettige ervaring
Mijn auto is thuis opgehaald. Heel fijn. Dezelfde dag is hij gerepareerd en ik kon hem 's middags weer ophalen.
Helaas een lekke band. Er bleek een spijker net naast het loodje te zitten, dus repareren was geen optie. gelukkig zat er de volgende ochtend een nieuwe band op.
Er is gedaan wat nodig was. Geen fratsen
Vriendelijke personeel, staan altijd voor je klaar. Voor kleine ding even langs rijden en ze regelen het voor je.
Deskundige en snelle behandeling van het probleem
Prima advies en uitleg snelle service
Ik word altijd goed geholpen en netjes te woord gestaan. Henk-Jan is een prettig persoon die met de klant meedenkt.
Deskundig, en zeer klantvriendelijk
Vriendelijke en goede service
Wij komen al vele jaren bij Smits in de Radarstraat waar Piet Wim Hak en zij medewerkers ons een goede service geven. Duidelijke uitleg wat er moet gebeuren en als er iets is kunnen we altijd even binnenlopen en kijken ze of het direct te verhelpen is.
Prima personeel, goed geholpen. Auto opgehaald en teruggebracht voor de jaarlijkse beurt.
Goed services
Provincialeweg 7 A
2861EB Bergambacht
Smits Auto is een onafhankelijk BOVAG autobedrijf met vestigingen in Bergambacht, Capelle aan den IJssel, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Waddinxveen en Zoetermeer. Scherpe prijzen en kwaliteit, daar staan wij voor! Het familiebedrijf Smits Auto bestaat ruim 40 jaar.