Fijne communicatie, meedenkend en een prima service.
Op een prettige en correcte manier ben ik super snel geholpen. Reparatie is goed uitgevoerd. Hartelijk dank.
Na de apk nog tips over komende aandachtspunten gekregen. Zeer vriendelijk en to the point.
Het was de eerste keer bij garage Smits,prima ervaring . Fijn overleg over de reparatie en onderhoud zou deze garage zeker aan bevelen.
Fijn dat er werd meegedacht met het zoeken naar een oplossing en rekening houdend met de portemonnee.
Onze uitlaat hing los. Helaas geen plek bij onze vaste garage of andere garages in de buurt. Na een telefoongesprek met Mick leek het erop dat enkel de ophangbeugel was gebroken. Ik kon langs komen en als dat het geval was dan konden ze deze diezelfde middag nog fixen. Dat bleek ook zo, en zo gezegd zo gedaan, binnen een halfuurtje kon ik weer de weg op. Ik vond het erg fijn dat er werd doorgevraagd, dit was blijk van ervaring. Zeker ook fijn dat ik tussendoor langs kon komen.
Prima geregeld weer!
Voor APK geweest en nadien een goed advies.
Wij worden altijd vriendelijk ontvangen en de rekening wordt uitgelegd. Heel tevreden dus met deze garage.
Problemen met achterraam zijn goed verholpen
Fijne garage je wordt er goed en klant vriendelijk geholpen,
De gemaakte afspraak was niet doorgekomen.
Ik had een lekke band , maar er is rustig de tijd genomen, en in overleg gelijk 2 nieuwe banden erop geplaatst
Betrouwbaar vriendelijk en goed
Neemt de tijd en de moeite om mijn probleem op te lossen en voegt daar zelfs een reparatie van een nog niet ontdekt probleem aan toe.
Ik kom al jaren bij deze garage en dat zal ook zeker zo blijven. Persoonlijke benadering, eerlijk over kosten en betrouwbaar qua reparaties.
Auto voor grote beurt en apk geweest. Wordt tijdens werkzaamheden op de hoogte gehouden met eventuele extra kosten. Receptie medewerker geeft bij ophalen van Auto goed uitleg wat er is vervangen.
Het duurde wel lang voordat hij klaar was 8uur gebracht half vijf klaar voor een kleine beurt en keuren zonder dat er problemen waren
Netjes en adequaat geholpen.
Goede garage, vakmanschap, vriendelijk personeel, betrouwbaar.
Eenvoudig digitaal afspraak kunnen maken ; tijdstip van afronding werkzaamheden besproken ; op afgesproken tijdstip stond de auto ook daadwerkelijk klaar ; factuur digitaal ontvangen en met een handige link eenvoudig te voldoen
Kwam langs voor koplampen en werd direct tussendoor gedaan. Was al eerder geweest voor apk en beurt. Toe ook al zeer tevreden
Telefonisch de juiste diagnose gesteld
Tijdens afspraak keurig netjes op de hoogte gebracht van mankementen aan de auto met daarbij een correcte prijsindicatie. Daarenboven was de dienstdoende medewerker vriendelijk, duidelijk en helder.
Provincialeweg 7 A
2861EB Bergambacht
Smits Auto is een onafhankelijk BOVAG autobedrijf met vestigingen in Bergambacht, Capelle aan den IJssel, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Waddinxveen en Zoetermeer. Scherpe prijzen en kwaliteit, daar staan wij voor! Het familiebedrijf Smits Auto bestaat ruim 40 jaar.