super goed
Met een lekke band kwam ik onverwachts langs, en ik werd direct vriendelijk geholpen. Binnen een uur was de band vakkundig gerepareerd en kon ik mijn weg weer vervolgen. Zeer tevreden over de snelle en professionele aanpak!
Op di. 22 april werd onze auto 's avonds volgens afspraak bij ons in Diessen opgehaald door Derrik. Op wo. 23 april belde hij 's morgens om te zeggen wat er aan de auto moest gebeuren en wat de verwachte kosten waren. Op woensdagavond werd de auto weer teruggebracht. De rekening was conform het bedrag dat hij 's morgens genoemd had.
Zonder afspraak (lekke band) keurig geholpen. Tijdens wachten koffie en krant. Vriendelijk deskundig kortom een aanrader.
vriendelijk, meedenkend en realistisch.
Voldoet geheel aan mijn verwachtigingen.
Snelle service en persoonlijke benadering. Fijn!
Altijd fijne ervaringen mee gehad!
Positieve sfeer en goede uitleg.
Alles conform afgewerkt. Vriendelijk en zakelijk netjes afgewikkeld.
Positieve ervaring.
Resent een occasion gekocht. Om dat mijn vrouw en ik nog niet helemaal zekker waren over model ed ed. Zijn we binnen gestapt en zijn zeer positief te word gestaan. We mochten zonder afspraak ook een proefrit maaken. Om dat wij op dat aan het kijken waaren naar onze 1ste echte auto. Waaren we wat dingen geregeld. Na de aankoop bleek de service beurt verlopen te zij en ook de distributie snaar zat er aan te kommen. Dit was een knel punt die door ons niet gezien was en bij de verkoop niet genoemd. Dit was een beetje jammer. Maar ook dit is naderhand opgelost en nu kunnen we echt te vrede rond rijden in onze 308 .
Een fijn bedrijf. Niet te groot en zeer klantvriendelijk!
Vakkundig en vriendelijke service
Fijne garage, geven goed en eerlijk advies.
Zeer goed geholpen met de nieuwe auto en met de vorige altijd goed onderhoud en netjes een offerte van de kosten voor reparatie en onderhoud.
Al ruim 50 jaar zeer tevreden!
Goede service volgens afspraak.
goede service, uitstekende communicatie, goede informatie over de uit te voeren reparaties en aanbevelingen
Joep Vingerhoets is niet alleen een professional, maar ook een hartelijk persoon. Wat een service, staan altijd voor me klaar!
Ik ben al jarenlang klant geweest, bij Vingerhoets. Peugeot is mijn merk al dertig jaar. Niet op het juiste moment er juiste auto bij Vingerhoets. Dus even vreemd gegaan. Nu voor onderhoud weer terug bij Vingerhoets. Daar ben je geen nummer, maar weten ze jouw naam. Goede info en service. Na regen met woestijnzand ook nog eens mijn auto gewassen. Ben blij dat ik weer terug ben op mijn goede plek met de juiste service
…
Al jaren regelmatig contact met deze garage. Voelt vertrouwd.
Kom er al jaren en ze zijn zeer klantvriendelijk