Goede service duidelijke afspraken
Vriendelijk, deskundig en meedenkend
Ik heb een goed gevoel als ik in de garage kom.
Kundig, betrouwbaar en een superservice!
Goed geholpen
Naar aanleiding van het motormanagement lampje dat ging onder het rijden plots aan. Gebeld met de Garage kon al gelijk komen en werd de storing na diagnose ook meteen verholpen. Tijdens het wachten werd mij een kopje koffie of thee aangeboden. Al met al snel ben ik vakkundig en goed geholpen.
alles klopt gewoon,
Alles gaat volgens afspraak en denken mee. Vertrouwen dat ik weer veilig de weg op kan.
Fijne betrouwbare auto garage vriendelijke mensen
we worden altijd goed verwelkomt ,en altijd vriendelijk personeel. en leggen alles op een begrijpelijke manier uit. er is altijd wel een oplossing.
Ik werd op een vriendelijke en menselijke manier geholpen zonder lang te hoeven wachten.
Perfecte afhandeling.
uitstekende service!
Altijd correct en goed geholpen
Onze beide auto's hebben weer een beurt en APK gehad dit jaar bij Vingerhoets, alles prima verlopen. Netjes overleg over werkzaamheden en kosten, service tot aan de voordeur!
netjes geholpen
Meedenkende garage die er alles aan doen om je te helpen!!
Prima service. De auto werd door Joep opgehaald en na de onderhoudsbeurt weer thuisgebracht. Zeer vriendelijke en deskundige medewerkers.
snel en volgens afspraak geholpen
Een dag na een geconstateerd motorstoring kon ik al terecht. Na diagnose netjes geïnformeerd over status en daarna de snelle reparatie.
Prima ervaring met Derrik , goede voorlichting , eerlijke service .
Ik voel me altijd vriendelijk en professioneel behandeld. De service is uitstekend
Aankoop en inruil werd goed begeleid en voorbereid. Zorgeloos rijden.
Netjes geholpen, volgens afspraak. Jaarlijkse beurt en Apk uitgevoerd. Tevens word je na de eerste inspectie op de hoogte gehouden van de toestand en wat het gaat kosten. Super.
Alles wat er moest gebeuren aan de auto is eerst met mij besproken. En na de prijs van het onderhoud mee gedeeld of het goed was om deze te doen. Perfect.