snel en volgens afspraak geholpen
Een dag na een geconstateerd motorstoring kon ik al terecht. Na diagnose netjes geïnformeerd over status en daarna de snelle reparatie.
Prima ervaring met Derrik , goede voorlichting , eerlijke service .
Ik voel me altijd vriendelijk en professioneel behandeld. De service is uitstekend
Aankoop en inruil werd goed begeleid en voorbereid. Zorgeloos rijden.
Netjes geholpen, volgens afspraak. Jaarlijkse beurt en Apk uitgevoerd. Tevens word je na de eerste inspectie op de hoogte gehouden van de toestand en wat het gaat kosten. Super.
Alles wat er moest gebeuren aan de auto is eerst met mij besproken. En na de prijs van het onderhoud mee gedeeld of het goed was om deze te doen. Perfect.
Worden altijd goed geholpen
M'n bij Vingerhoeds gekochte auto is daadwerkelijk zo goed als bij de aankoop een jaar geleden gezegd,en bij het onderhoud denken ze met mij mee over wat nodig is en ook niet nodig is.
Vriendelijk, betrouwbaar, een fijn bedrijf
Komen afspaken na. Vantevoren prijsopgave
auto gekeurd en mijn bejaarde ouders goed geholpen
Klantvriendelijkheid, gespecialiseerd, kennis van zaken.
Onderhoudsbeurt. Werd goed op de hoogte gehouden van de te verrichten werkzaamheden. Fijne/mooie wachtruimte en hele lekkere koffie! Ook nu weer helemaal tevreden.
Met de schade van onze auto heeft Vingerhoets alles netjes uit handen genomen. Alles werd door hen geregeld en bij vragen werd contact opgenomen.
Altijd vriendelijk ontvangen
Snelle en vlotte communicatie, duidelijk en helder. Transparante factuur
Zeer persoonlijk en sterk service gericht. Ik blijf goede ervaringen met dit bedrijf hebben.
Er wordt duidelijk verteld wat er gebeurt en wat de kosten zijn.
Wij hebben hier onze eerste auto gekocht. We kregen fijn advies over waar we allemaal aan moesten denken qua verzekeren etc. De service was ontzettend snel en vriendelijk. Wij zouden zeker overwegen om een volgende auto ook hier te kopen in de toekomst.
Ik heb een andere auto gekocht bij dit bedrijf. Uiteraard netjes een mail gehad en ben vriendelijk behandeld en geholpen bij het bedrijf door Joep Vingerhoets Ik raad het iedereen aan om daar eens langs te gaan!
Vriendelijke medewerkers die afspraken nakomen en de klant op 1 zetten!
Ook bij de aanschaf van mijn nieuwe auto weer zeer correct en vriendelijk behandeld. Kortom, een bedrijf waar je U tegen zegt.
Komen afspraken goed na, overleggen attent en leveren degelijk werk.
Kosten vielen hoger uit dan verwacht maar het werd goed uitgelegd waarom we deze kosten nu beter konden maken en niet moesten uitstellen.