Prima service. Goede communicatie. Halen en brengen is top.
Vriendelijk. Servicegericht en niet duur.
Kwam voor de bandenwissel naar winterbanden. Advies gekregen betreffende staat van de winterbanden. Prijs is wel behoorlijk omhoog gegaan, maar dat is iets van deze tijd.
Een prima service, heel erg tevreden.
Goede en eerlijke benadering op Brabantse wijze, geen poeha
Prima ervaring.
Very good service, professional people there. Friendly staff, best dealer of Peugeot. Recommended 100% I drove through almost 2 hours from my place to Vingerhoets bladel to fix my car Peugeot 508 Because there, can help you out well.
Fijn autobedrijf
Goede service.
Altijd blij met de topservice bij Vingerhoets!
Ik ben ontzettend blij met de service van Vingerhoets Autobedrijf in Bladel, en in het bijzonder met verkoper Joep. Zijn enthousiasme, geduld en expertise maakten het kopen van mijn droomauto een geweldige ervaring. Ondanks een vertraging vanuit mijn bank, heeft Joep me voortdurend gerustgesteld en was er geen enkele druk. Dankzij zijn uitstekende begeleiding heb ik vol vertrouwen mijn auto kunnen aanschaffen. Ik kan Vingerhoets Autobedrijf en Joep van harte aanbevelen voor hun klantgerichtheid en vakkennis!
Kundig en vriendelijk personeel
Ben heel blij met de aanschaf van mijn nieuwe auto.
Vorige week een proefrit gedaan en vandaag de auto opgehaald. Vriendelijk personeel en laten de verkoper geeft je uitgebreide uitleg over het gebruik van de auto. Ook het papierwerk wordt uitvoerig en duidelijk uitgelegd. Leuk bosje bloemen erbij gekregen en als er iets is kunnen we altijd bellen. Ik kom hier graag.
Zeer vakundigge garage met goede service van vriendelijke medewerkers en goede communicatie.
Mijn vrouw en ik werden erg gastvrij ontvangen en rijkelijk geïnformeerd. Na wat bedenktijd onzerzijds kregen we het gevoel een prima aankoop te hebben gedaan waarbij de prijs- kwaliteitsverhouding uitstekend is. Over de service bij storingen en onderhoud heb ik geen mening aangezien dat nog niet van toepassing was. Vingerhoets Autobedrijf Bladel: een aanrader.
Deskundig bedrijf met fijne mensen die echt mee willen denken.
Zo vriendelijk, kundig, en altijd topservice !
Prima garage
communicatie duidelijk, afspraak helder top
Ken ze al jaren vriendelijke mensen uitstekende service en betrouwbaar.
Mijn ervaring met Vingerhoets autobedrijf loopt al heel lang. Blij dat in Bladel Vingerhoets autobedrijf is voortgezet, zodat ik niet naar een grootschalige concurrent hoef te gaan waar je een nummer bent. Bij een klein probleempje rijd je er gewoon naar toe en lossen ze het op.
Vriendelijke en correcte service, vakkundig personeel .
Vriendelijke ontvangst, duidelijke en begrijpelijke uitleg. Communicatie verliep uiterst prettig en zorgvuldig. Het bedrijf ziet er daarnaast ook mooi, verzorgd en overzichtelijk uit. Echt alleen maar positief
Vlot en correct gehandeld