Afgelopen week heb ik hier een auto gekocht. Hij was de volgende dag al gereed om mee te nemen. Een super snelle, klantgerichte service dus!
Prima bedrijf met vakkundig personeel
Netjes geholpen. Vriendelijk.
Snel een afspraak kunnen maken en na advies direct geholpen.
Auto word opgehaald,en netjes thuis gebracht Je word gebeld,zodat je weet wat er evt aan moet gebeuren.En je weet meteen wat de onkosten zijn.
Al jaren ervaar ik het bedrijf als correct, betrouwbaar en vakbekwaam.. Voel me als klant op mijn gemak omdat ik weet dat hun vakkennis van uitstekende kwaliteit is.
I bought Peugeot from the gallery, the person who deals with (Joep) a very nice person and is respectful, from the first minute, and I will fill in a comfortable place to trusted to buy a car. Moreover they have a showroom and service point for maintenanc. Recommend 100% BR, Tarek
Laagdrempelig , vriendelijke ontvangst , deskundig , luisteren goed , klant staat centraal , voeren geen onnodige reparaties uit …
storing in mijn auto was te groot, reparatie gezien leeftijd auto te duur op tijd onderling overleg en een goede oplossing aangeboden
Snel geholpen op vriendelijke en deskundige wijze
Fijn bedrijf! Goede service en fijne uitleg gehad er word echt tijd voor je genomen.
Zeer prettig en snel geholpen. Probleem weer opgelost!
Vingerhoets Bladel staat altijd open om mee te kijken naar wat er nodig is en voeren dit in goed overleg uit. De communicatie is top waardoor het contact prettig verloopt. Reparaties worden snel uitgevoerd, simpelweg erg tevreden!
Kort geleden heb ik een auto gekocht bij deze garage. Je kan op je gemak rondkijken en meerdere proefritten maken. Desgewenst is een BOVAG pakket aanvullend bij te kopen, met 12 maanden garantie. Vriendelijk in informatieverstrekking, auto wordt ter plekke op naam geregistreerd. Bij het ophalen is de auto 'ingepakt' en staat er een mooi boeketje klaar. Al met al maakt de garage (Joep Vingerhoets) een zeer betrouwbare indruk.
Gewoon goed
Een positieve ervaring, ondanks dat het wel wat kost (maar dat is in de meeste garages zo).
Vriendelijk, goed in communicatie en snelle service.
Onze laatste auto hier gekocht en dat is ons goed bevallen. De garage communiceert helder en houdt zich aan gemaakt afspraken. Erg prettig dat ze ons steeds op de hoogte houden van wat er moet gebeuren (reparatie en/of onderhoud) en welke kosten daaraan verbonden zijn. Ze denken met je mee!
Jullie garage verleent een zeer goede en persoonlijke service . Jullie denken mee met de klant.
geen enkel probleem, ons probleem in no time opgelost!
Zeer vakkundig en klantgericht
Goed.
Voor de APK van mijn Toyota Yaris werd mijn auto 's avonds in Diessen opgehaald en de volgende avond weer 'als nieuw' thuisbezorgd. Tussendoor werden we gebeld over de accu die aan vervanging toe was. Ook andere kwaaltjes die bij de APK naar voren waren gekomen, werden verholpen. De groene aanslag op de rubbers, die er bij de wasserette niet af ging, was verwijderd.