Ik ben enorm goed begeleid!

Ik ben bezig geweest voor mijn C rijbewijs en de heb voor de theorie lessen gevolgd die uitstekend werden gedaan door de instructeurs heb alles in 1 keer gehaald inclusief mijn praktijk examen ook daar werd ik zeer goed begeleid ben zeer tevreden.

Goede ervaring gehad

Was een leuke en leerzame dag

Nette en goede rijschool

Ik heb het volledige pakket bij nederveen gevolgd voor c+code 95, de theorieavonden werden erg goed uitgelegd complimenten naar rens, bas en leander zij maakte de (saaie) stof toch zo leuk mogelijk waardoor je het toch goed onthoud. Wat ook erg fijn is is dat je een goede en duidelijke planning krijgt voor de theorielessen&rijlessen en voor de examens. Met rijlessen heb ik ook goede ervaringen, de instructeurs die ik heb gehad weten wat ze doen en de communicatie is erg goed, bij een zieke instructeur word je netjes opgebeld en een nieuwe afspraak gepland in dezelfde week zodat je geen vertraging oploopt. Ik ben heel tevreden over nederveen als rijschool

top rijschool

BE, C bij Nederveen gehaald zonder enig probleem, met behulp van professionele instructeurs.

Tot de puntjes op de I gelest en in 1x gehaald!

Ik heb bij peter 28 lessen gehad en ben in 1x voor mijn tussentijdse toets en rijexamen geslaagd. Kort om een top ervaring en een leuke rijinstructeur.

Ik heb het als prettig ervaren

Gemoedelijk en prettig

Fijne rij instructeur met de juiste persoonlijke aandacht.

Goede ervaring met deze rijschool

Dankzij instructeur Fred lekker bijgeschaafd en de kneepjes geleerd

Goede rijschool

Denken met je mee Aardig en klantvriendelijk

Groot aanpassingsvermogen aan leerling

De rij-instructeur is erg geduldig en zoekt echt mee naar een juiste weg om te slagen voor je rijbewijs. Met eventuele bijzonderheden wordt heel fijn omgegaan door het leertraject zorgvuldig aan te passen.

Goede uitleg, fijne opleiding met een goed resultaat !

SUPER !

Je word erg goed begeleid, en ook de planning is erg fijn. Ben in 1 keer geslaagd voor m'n C rijbewijs met grote dank aan Nederveen !

Prettige manier en mensen voor een goede opleiding.

Ik ben begeleid door professionals en heb daarom mijn D rijbewijs in 1 keer kunnen halen. Bedankt mannen.

Fantastic

Het was mooi en pragtige ervaring, veel bedankt voor Jan, ik heb veel van hem geleerd,

Zeer prettige begeleiding

Een prettige opbouw van de dag, een fijne instructeur en een mooi eindresultaat.

Leerzaam

Fijne opleiding voor B rijbewijs.

Super! Goede instructeurs met een duidelijke uitleg

Supergoede begeleiding met rijden

De mannen waren zeer relax met uitleggen.... En leren dingen je goed aan&Als je doet wat ze zeggen dan rij je keurig!!! Zeer tevreden over....

Prima begeleiding!

Prima dag, prima begeleid door Ramon

Gezellige sfeer prima lessen qa theorie en praktijk. Duidelijke uitleg

Vakkundige rij instructeurs en goede begeleiding.

Contact met instructeurs prima, kantoor niet.

Verschillende instructeurs met ieder een eigen stijl, prima om te ontdekken wat goed werkt voor jou als leerling. Interactie met de instructeurs is prima en er is voldoende les- en rijervaring aanwezig. Interactie met het kantoor is minder prettig verlopen. Het was lastig om concrete afspraken te maken met de de kantoormedewerkers over les planning, toewijzen instructeurs en financiën. Daarnaast lagen de facturen soms al weken voor de eigenlijke lessen in de digitale postbus. Aangezien de aanbeveling een keus ja/nee is hierbij een toelichting: Aanbeveling van mij aan anderen hangt af wat de persoon zoekt en verwacht van een rij- of beroepsopleiding.

Mijn rijlessen bij Nederveen heb ik erg goed ervaren.

Mijn ervaring verliep erg goed. Mijn rijinstructuur streefde om het beste uit mij te halen en liet me leren van mijn eigen fouten zodat ik beter kon inzien wat er mis was gegaan.

Een rijschool met passie voor verkeer

Fijne rijschool met vakkundige en vriendelijke instructeurs, die je naast de rijlessen ook veel waardevolle praktijkgerichte tips meegeven.

Ontspannen

Mijn rij instructeur was Rens. Prima om met hem op stap te moeten. Wat een geduld heeft hij zeg, fantastisch. De groeten aan hem

Hakgriend 4 F

3371 KA Hardinxveld-Giessendam