Goed geregeld

Gezellige rij uren gehad met duidelijke instructies

De uren rijles waren gezellig en ontspannen. En Arjan gaf duidelijke feedback en instructies. Top rijschool!

Goede instructeurs

Goed opgeleid en bar naar mijn zin gehad

Zeer tevreden!

Ben er goed over te spreken!!

Zeer goede ervaring!

De instructeur van Nederveen is zeer professioneel. Hij neemt echt de tijd voor je om dingen uit te leggen. Dit wordt op een leuke en leerzame manier gedaan! Nederveen is echt top! Voor een eventueel ander rijbewijs in de toekomst ga ik zeker terug!

Goede cursus leider

Voor de 2e keer herhaling ADR bij Nederveen vorige keer nog in Alblasserdam nu op de nieuwe locatie in Hardinxveld. Prima locatie goede parkeer mogelijkheid mooie lokalen goede catering en bovenal duidelijke uitleg bij deze toch wel saaie taaie stof gewoon in Jip en Janneke taal. Geen “tijd uitzitten” maar goede interactie tussen leerlingen en cursusleider om het leuk en interessant te houden TOP

Goede begeleiding en feedback van de instructeur ontvangen.

Twee keer een training gehad bij Nederveen. De vorige keer was mijn ervaring niet positief. Er was een zieke waardoor er onderbezetting was en ik hierdoor geen lessen heb ontvangen. In totaal maar 1,5 uur les gehad in plaats van de geplande 5 uur. Hierdoor onvoldoende instructies en feedback ontvangen om de examen met een voldoende af te ronden. Mijn ervaring op 3 februari was daarentegen weer heel anders. Genoeg tijd gekregen om te lessen en tijdens de lessen de juiste instructies, feedback en verbeterpunten gekregen.

Heel erg aangenaam en goed

De lessen waren heel duidelijk en je oefent genoeg met het bromfiets rijden. Ook wordt je goed voorbereid en gerust gesteld om het examen te gaan maken.

Prima rijschool

Je mag hier met heel mooi materiaal rijden. Leuke instructeurs. Blij dat ik geslaagd ben maar jammer dat de lessen voorbij zijn. Voor de nascholing ga ik zeker weer naar Nederveen!!

Was heel leuk en veel van geleerd van lessen

Leuk examinator en leuke docenten

Prima les, prima geregeld.

Fijne instructeur, lang gereden, goed voorbereid het examen in.

Heb het als prima ervaren. Vond het erg vervelend niet 1 vast instructeur te hebben.

Het zijn instructeurs met veel ervaring

Het is prettiger als je heel de tijd één instructeur hebt dan verschillende, dit is het enigste aandachtspuntje, voor de rest vind ik het goed

Ervaren begeleiding, helemaal top!

Fijn ontvangst, lekker duidelijk! Ik kijk terug op een zeer leerzame dag met veel plezier!

Vakmanschap

Aardige en duidelijke instructeur (Theo) Zegt wat je moet doen, en daar waar nodig doet hij de oefening nog 1,2 of 3 keer uitleggen.

D rijbewijs in anderhalve maand.

D behaald op de Volvo touringcar. Theorie trainingen gehad met goede tips van Bas. Dat je verschillende rij instructeurs heb ben ik geen voorstander van maar ik heb prima les gehad van Theo en Arjan en daar gaat het om.

Super fijne rijschool.

Alles top!

Top ervaring

Alles word je duidelijk en rustig uitgelegd , fijn en aardig personeel. Kortom, een hele fijne rijschool.

Fantastich, dagcursus voor BE met een top instructeur en een lekkere lunch!

Goed geholpen

Na schakelauto over gegaan op automaat dat was voor mij veel beter. Wel een beetje jammer dat dat niet echt eerder is bevestigd door mijn rij instructeur. Maar dat dat via een bnor examen naar voren kwam dat het beter voor mij was om automaat te gaan lessen. Had dit misschien iets eerder willen weten waar door ik nu toch echt wel heel veel lessen heb gehad.

Goed duidelijk helder

Heldere uitleg goede instructeur

Prima geregeld, fijne instructeur

Prima dag gehad, uitstekende begeleiding

Een hele goede ervaring

Met grote dank aan mijn rijinstructeur.

Duidelijke instructies en uitleg en de rij-instructeur was streng maar rechtvaardig.

Prima dag gehad met duidelijke uitleg en een goede afloop.

Goed, opbouwend en prettig

Goede opbouw van de lesdag (in mijn geval dagopleiding E achter B), prettige instructeur en vooral toen ik vooraf informeerde over de prijzen, beschikbaarheid en planning was er hele duidelijke communicatie. Daar kunnen andere rijscholen een voorbeeld aan nemen.

Hakgriend 4 F

3371 KA Hardinxveld-Giessendam