Vond het fijn personeel en een goede samenwerking

Fijn personeel goede samenwerking en een fijn resultaat

Super geholpen door mijn instructeur!

Hele vriendelijke instructeur, die me erg veel geleerd heeft in een korte tijd.

Ahmed

Een zeer goede school, ik raad iedereen aan om erin te trainen, vooral de vrachtwagens en bussen. De touringcars zijn erg aardig. Bedankt allemaal Ahmed El.gyhaishi

Prima, maar ook niet meer dan dat.

De rijschool is prima, maar moet zeggen dat ik de instructeurs wel wat apart gevonden heb. Geen interesse in de klant en soms bijzondere persoonlijke ideeën die ik niet zou delen met een klant. Het materieel waar mee gereden wordt is netjes en goed onderhouden.

Vakbekwaam en en sfeervol

Een hele fijne rijschool met personeel die verstand hebben van hun vak. Ik heb 3 verschillende rij-instructeurs gehad en heb het met alledrie erg naar mijn zin gehad. Daarnaast heb ik het gevoel gehad dat ze je echt zo goed mogelijk willen opleiden met de juiste tips en feedback. Ook hebben ze erg mooi materiaal om mee te werken en ziet alles er erg gelikt uit (mooi wagenpark). Al om al een zeer fijne rijschool die ik zeker zou aanraden.

Prettige sfeer, duidelijke vlotte lessen.

Ik heb een dagcursus BE gevolgd, met aansluitend examen. De les was erg leerzaam. De uitleg was erg duidelijk en er zat een lekker tempo in, wat ook nodig is, aangezien we maar een ochtend hadden. Tussen de middag een prima lunch genoten.

Top mensen

Top mensen. Ze helpen je heel goed en zijn duidelijk en alles is netjes geregeld dus zeker een aanrader als je nog een rijschool zoekt !

Blijven hameren op het verbeteren van mijn foutjes, zorgt voor een relaxte examen.

Instructeur heeft inzicht waar het goed en fout gaat, hierdoor kan gericht lesgegeven worden. Dit zorgt een relaxte houding tijdens het examen.

Top!

Ik heb bij nederveen mijn be rijbewijs gehaald. Helaas de eerste keer gezakt doordat ik een beetje netvwus was bij het examen maar de 2e keer ging dankzij de extra aandacht van de leraar zonder enig probleem!

Andries is een rustige aardige instructeur

Opleiding voor het C rijbewijs gevolgd en ik ben heel erg tevreden over de instructeurs en de lessen. Je bent bij Nederveen een naam en geen nummer en dat is ook erg prettig. Kan niet wachten om door te gaan voor CE.

Prima geregeld, bedankt!

Vakkundig mensen die ervaring uit de praktijk hebben,

Super rijschool ze hebben genoeg geduld en luisteren goed naar je

Helemaal top

Hoop geleerd , voelde me gelijk op me gemak en elke leraar is net zo relax

Compleet en professioneel

Prima theorie en praktijklessen voor het C-rijbewijs.

Zowel theorie als praktijklessen voor het C-rijbewijs zijn uitstekend goed verzorgd! Duidelijke instructies en tips van de instructeurs.

Goede rijuitleg echt top geregeld, als er iets verzet moet worden doen ze daar helemaal niet moeilijk over. Reageren snel op mailtjes gwn een top bedrijf echt een aanrader voor familie en vrienden enz.

Goeie en vriendelijke instructeurs

Super!

fijne, duidelijke en gezellige lessen gehad!

Duidelijk

Duidelijk les gehad van een vriendelijke instructeur.

Was een super ervaring Alles goed geregeld

De lessen als zeer leerzaam ervaren

Naast leerzaam ook de lessen als zeer prettig ervaren. Duidelijke uitleg. Top

Een comfortabele tijd gehad.

Fijne lessen gehad met eigen invulling eraan. Ook een fijne instructeur waarbij ik mij goed voelde.

Zeer prettige instructeur, die de tijd neemt voor je.

^

Perfect geregeld