Motiverend

Een motiverende instructeur en goede uitleg.

Goed georganiseerd.

Enthouisiast bedrijf wat streeft naar perfectie, top

Zeer positief

Zeer goede ervaring met Nederveen,ik heb daar onlangs mijn aanhanger rijbewijs gehaald,reed door de jaren heen wel vaker met aanhangers,en je gaat jezelf dan toch een bepaalde rijstijl aanleren die niet helemaal strookt met wat de examinator wil zien,dat moest dus er even in een paar uur tijd uit geoefend worden maar dankzij vakkundige begeleiding van Alex Boeve is het dan toch gelukt en ik blij met de uitbreiding op mijn rijbewijs,top!!

In een keer geslaagd

Chaotisch geslaagd

Theorie werd er genoeg aandacht besteed aan het leren en het helpen wanneer onderdelen moeilijk waren te onthouden. Praktijk vond ik erg chaotisch. Ik ben een persoon die niet zo goed met constante veranderingen om kan gaan en helaas werd er zowel qua instructeurs als, met de lesdagen teveel geschoven. Zo heb ik in de eerste 6 van de 8 lessen tijd 5 verschillende instructeurs gehad. Waardoor ik helaas ook op meningsverschillen kwam met de laatste. Wat tot onprettige situaties zorgde. En ik mij onzeker ben gaan voelen. Dit omdat als je 5 verschillende instructeurs hebt gehad, die allemaal uit hetzelfde boekje hebben geleerd en voor hetzelfde doel gaan zoals de laatste zei,, (wat ik ook niet kan zeggen dat niet waar is). Het zijn toch allemaal andere personen die allemaal hun eigen manier van lesgeven hebben. De 1 is wat voorzichtiger op de weg en legt meer nadruk bij de uitzwaai en spiegelen, de volgende is juist weer wat vlotter op de weg, weer de volgende vind het belangrijk dat je om je heen kijkt en niet teveel vooruit. Maar ook qua tips zijn ze allemaal net anders maar komen uiteindelijk bij hetzelfde doel uit. Chaotisch en hopelijk word er in het vervolg meer aandacht aan besteed iets meer vastigheid te bieden voor de leerlingen. Maar gelukkig geslaagd!

Goed zeer tevreden

Geleerd om rust te hebben tijdens het rijden en goede uitleg en rust van de rijinstructeur

zeer ervaren instructeurs waar ik mee gelest heb. en zeker heelveel ervaring opgedaan.

Ik heb 22juni me lzv behaald. Ik heb heelveel geleerd bij deze rijschool. En ben ook dik tevreden over de instructeurs van rijschool nederveen...het was voor mij een moeilijke cursus..en heb echt keihard voor het lzv certificaat moeten werken want dat heb je echt niet zomaar. Het hangt ook van het cbr af of ze je veilig de weg op kunnen sturen. als je goed heb gereden dan kan je mondeling zakken en moet je alles weer over doen.dus daar stond heel veel druk op..maar ze hebben me goed op weg geholpen wat niet goed ging en wat wel bij rijschool nederveen als resultaat dat je gewoon je lzv certificaat heb behaald. mijn tip die ik aan iedereen mee wil geven...wees niet bang als je slecht kunt leren....maar geef dit wel optijd aan...je bent echt niet dom als er examen vragen worden gesteld en je weet het op dat moment niet. Maar leer je goed op een rustige plek met niemand om je heen dan gaat het balletje vanzelf rollen...en kun je slecht rekenen gebruik je rekenmachine op je telefoon..geen schande hoor maar geef alles optijd aan...voor een goed resultaat....ps. Supper bedankt verkeer school nederveen....uit Hardinxveld-Giessendam. Dank zij jullie heb ik me lzv behaald.. Vriendelijke groet...Jan....

Goede persoonlijke uitleg en training.

Als je iets niet begrijpt pakken de instructeurs dit goed op om een gedegen advies te geven en duidelijk uit te leggen wat de bedoeling is. Vriendelijke en geduldige instructeurs!

Goed geholpen

Super !!

Heel goed, veel geduld met plezier gelest

Slechte rijschool

Luisteren totaal niet naar de cursisten, Krijg alleen maar kritiek, instructeurs zijn totaal afwijkend kwa manier van Les geven, De ene zegt zus, de andere zegt zo, Niet erg prettig om met verschillende instructeurs te lessen, Het materiaal is ook zo fantastisch maar niet heus om mee te lessen, (dan heb ik het over de bus)

Goede begeleiding

Goede, prettige begeleiding van instructeur, fijn materieel om mee te oefenen

super!!

Vanaf eerste contact loopt het soepel, duidelijke theorie en praktijk lessen.

GOED GEREGELD EN FIJNE SAMENWERKING!

Het was leuk om te doen. Fijne instructeurs. Fijn dat ik vaak dezelfde heeft gehad. Moest 2 extra lessen volgen, maar zelfs nog voor het examen ingepland. Goed geregeld!

Was goed geregeld

Mijn rijinstructeur heeft mij alles goed geleerd en daar door ben ik nu geslaagd voor mijn rijbewijs.

Goed opleiding voor examen.

Goede opleiding gekregen voor het BE-examen.

Beter maar niet best

De lessen waren prima maar bijzondere verrichtingen en dan met name inparkeren is zelden geoefend. Ik moest ook zelf vragen of ik klaar was om af te rijden toen kwam het antwoord ja hoor. Het boekje van nederveen met vooruitgang is ook niet veel gebruikt waardoor ik niet zo goed wist waar ik stond. En nog een dingetje als hij me kwam ophalen zette hij de auto altijd een straat ernaast en nooit bij mij op het pad of in een parkeervak in mijn straat. Vind ik persoonlijk niet professioneel voor een rij instructeur. Buiten al m’n geklaag om was het wel okey maar wilde het wel even eerlijk zeggen

Ervaren instructeurs, leren precies de goede dingen!

Prettig, en doorgrondig

Ik ben goed begeleid bij het weer behalen van mijn rijbewijs!

Na

Zeker aan te bevelen.

Goede communicatie en meedenken in het proces. Je doet het echt samen en dat geeft vertrouwen. Naar de jongere toe ook veel duidelijkheid en een enthousiaste instructeur.

Uitstekende ervaring

Prettige en fijne sfeer Goede uitleg en geduld.

goede persoonlijke begeleiding.

Het was niet altijd makkelijk.. met name het achteruit rijden en aandokken. Door de inzet van diverse instructeurs ben ik er toch gekomen!

Helemaal Super

De rijlessen zijn altijd goed leerzaam en leuk geweest!

een fantastische rijschool

deze mensen weten wat ze doen hebben geduld en zijn super fijn nemen echt de tijd en leren je heel veel kortom toppers ook de mensen van de planning receptie en verzorging van de lunch

Wel gelukt

Begeleiding speciale leerling kan beter

Hakgriend 4 F

3371 KA Hardinxveld-Giessendam