uitstekend

prima behandeling en service

APK Camperbus met steekproef, goede afhandeling.

Fijn contact met de garage. Camper bus moest voor APK, scheurtje in de bladveren, dus bus moest iets langer staan. Netjes gerepareerd. Nette bus meegekregen als vervangend vervoer.

Geen extra zaken toevoegen die niet echt noodzakelijk zijn

Prima garagebedrijf, maar het verschil tussen geadviseerd en voor apk noodzakelijk komt onvoldoende uit de verf. APK norm is 1,6 mm. Gemeten was 2,5 en 2,6. Dan is het aan de klant om te bepalen of vervanging nodig is en niet aan het garagebedrijf. Dwingend aansturen op het vervangen van de banden vind ik niet juist. De discussie over nut en noodzaak graag baseren op feiten.

Ik word op een klantvriendelijke manier geholpen

Het maken van de afspraak, het brengen en halen, het tussentijdse overleg over vervangende onderdelen ..... het gaat heel vriendelijk met duidelijke toelichting.

Was prima

Goed ontvangen kop koffie aangeboden goede zit hoek was prima

Goed, vriendelijk

Snel, goed en vriendelijk geholpen. Video van de auto of wat goed is en wat niet. Mooi en duidelijk imzicht over wat er met de auto gebeurt

Werd goed en vlot geholpen

Netjes geregeld allemaal

Alles volgens afspraak

Precies wat we hebben afgesproken. Leenfiets stond klaar. Met een Appje en filmpje op de hoogte gebracht over de staat van de auto.

Duidelijke uitleg gekregen van de uit te voeren werkzaamheden

Goede communicatie en prima werk.

Zeer goede terugkoppeling wat betreft de werkzaamheden.

Zeer goede service.

Ford Kuga hybride 2023. Een hele grote storing die met Ford garantie hersteld is. Alle werkzaamheden om deze storing te verhelpen zijn zeer goed uitgevoerd en heel snel geregeld door Sutherland.

Goede service, duidelijke communicatie

Zie hierboven

Flexibel en klantgericht.

Op korte termijn was een afspraak geregeld; zoals altijd vriendelijk en welwillend personeel. Beurt was snel uitgevoerd. Prijs viel wel wat tegen.

alles conform afspraak gerepareerd

reparatie conform afspraak en goed op de hoogte gehouden qua voortgang

Prima ervaring

Uitlaat achterstuk viel onder auto vandaan zelfde dag werd het gerepareerd.

Service prima, wachttijd lang

Service is prima. Week later nog navraag gedaan of t nu goed was. Het duurde alleen ruim 2 week voordat we geholpen konde wordenen t kon niet in 1x klaar , werd t nog weer 1,5 week later om deze in te plannen. Lastig als je dan geen extra auto hebt.

Uitstekend Service en vriendelijke mensen

Uitstekend Service en vriendelijke mensen

Vriendelijk en vakkundig

Vlotte oplossing van mijn probleem.

Ontdekte lekkage bij mijn auto. Kon redelijk snel terecht en het probleem werd, na overleg over tijd en prijs, vlot verholpen.

Voor het eerst met mijn lease Ford Fiesta naar de garage voor een 1e beurt (pas na 30.000!!) kilometer. Afspraak maken ging prima en ik kon snel terecht. Leenauto mee en om 15.00 uur was mijn Fiesta weer helemaal klaar! Op naar de 60.000 kilometer voor de volgende beurt!

Prima, verzorgd

Deze hectische tijd is een goede planning van onschatbare waarde.

Prima , vriendelijk personeel

Goed geregeld

Eerst een bakje koffie gedronken en daarna er op uit geweest en terug en de auto stond weer klaar .

Perfect, vanwege het nakomen van de afspraken, het videobeeld van hetgeen er wordt gecontroleerd en informatie over de factuur en andere mogelijkheden.

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen