Snelle service

Snelle service en vakkundig

Deskundig advies en reparatie.

Vakkundig gerepareerd.

Best genôg

Klantgerichte aanpak

Efficiënte aanpak en goede ruimte om te wachten. Wel erg beperkte ruimte om auto op het eigen terrein te parkeren.

Een goede ervaring, Suthurland komt zijn afspraken na

goede service

Vervoer beschikbaar tijdens onderhoudsbeurt,

Uitstekende dienstverlening

Auto voor apk naar garage, werd gevraagd of er nog bijzonderheden of iets anders was. Er was een probleem met de rem functie. Na controle bleek abs niet goed meer te werken. Hiervan goed op de hoogte gebracht en alles na de nodige tijd weer in orde. Goede service en gebruik van een leenauto. Kortom zeer tevreden.

Snel geholpen

Storing werd snel verholpen waardoor ik weer snel op pad kon. Helaas is de storing wel teruggekomen en moet de auto binnenkort weer naar de garage.

prima service!

Tevreden

goede ervaring

Betrouwbaar en goede service.

Zoals altijd prima service en zeer klantvriendelijk!

Naast goed onderhoud en advies ook prima extra service. Dit keer telefoon in de leenauto laten liggen. Omdat we van ver komen, wordt deze opgestuurd, top!

Vriendelijk en deskundig geholpen

Deskundig personeel

De afspraken zijn goed nagekomen.

De onderhoudsbeurt is naar ons idee goed geslaagd. Heel correct dat we een video opname kregen van de werkzaamheden.

Uitstekende servive

Afspraak maken verliep vlot. Tijdens onderhoud/apk telefonisch contact i.v.m. o.a. nieuwe ruitenwissers. Leenfiets gebruikt.

Alles volgens afspraak uitgevoerd

Apk en klein onderhoud uitgevoerd Reparatie aan wielophanging was noodzakelijk en kon op dezelfde dag gedaan worden

Maken waar wat ze beloven.

Juiste diagnose gesteld

Onderhoud conform uitgevoerd met prijsinformatie vooraf. Uw baliemedewerker verdient een extra pluim; deze had mijn ruilauto al ijsvrij gemaakt en voorverwarmd. Dat noem ik service! Met vriendelijke groet.

Ford Sutherland Heerenveen heeft ons goed geholpen

Nadat een storingslampje tijdens een rit naar huis was gaan branden heeft een medewerken van de garage de auto meegenomen naar de garage. Hier hebben ze hun best gedaan om te ontdekken wat het probleem was en hebben ze het probleem opgelost. We rijden weer met plezier in onze ford focus.

keurig

Wij zijn als collega's blij met Sutherland als leverancier van onderdelen en soms maken we ook gebruik van hun specifieke Ford kennis zoals uitlezen en inleren van systemen etc,.............. kortom, gewoon correct zoals collega's met elkaar horen om te gaan.

alles goed en snel geregeld

true

Prima bedrijf

De service is goed alleen was ik deze keer niet gebeld dat mijn auto al klaar was. Had tussen de middag zelf maar ff kontakt met ze opgenomen. Ze hebben het vast druk gehad. Verder geen negatieve opmerkingen.

Prima service!

Wij zijn voor het eerst sinds jaren weer naar de dealer geweest, na eerdere slechte ervaringen. Hier hebben wij absoluut geen spijt van. Keurig een filmpje goed en overzichtelijk van wat er gedaan moet worden via sms dus geen verassingen bij het afrekenen. Wij waren nog even aan het kijken in de showroom. Wat ook heel fijn was is dat er niet meteen een verkoper bij ons aanklampte waardoor je echt even rustig rond kan kijken. Wij komen zeker terug voor onderhoud en apk van onze auto. Tip ter overweging bij leenauto. Vraag om bewijs (bon) te overleggen dat de auto is afgetankt.

altijd goed, en behulpzaam.

Geen bijzonderheden, paar auto;s gekocht.

Klantvriendelijk

Duidelijkheid bij extra kosten