alles tiptop geregeld

alles tiptop geregeld en goede kennis/uitleg van de auto

Teleurstellend

Auto gebracht voor onderhoudsbeurt + APK. Tijdens de beurt gebeld dat ruitenwissers, remblokken en schijven vervangen dienden te worden. Daarna filmpje gezien over de bevindingen van de monteur (remmerij kon nog wel 15.000km mee) en teruggebeld. Werkzaamheden waren niet nodig voor de APK en daarom ook niet laten uitvoeren. Waarom niet als adviespunt genoemd bij het ophalen van de auto? Komt veel beter over. Ik had de huurauto afgetankt (€4,27) en teruggebracht. Kreeg tot mijn verbazing een huurautoafrekening met brandstofkosten €12,66 en ik zou 116 km gereden hebben. Gemeld dat ik afgetankt had en de afstand Drachten-Buitenpost echt maar 20km was en geen 58km. Antwoord: "de monteur heeft echt deze km-stand genoteerd en echt zoveel benzine bijgetankt." Verteld wat ik hiervan vond en inmiddels een herziene rekening gekregen (en direct betaald) Ben best vriendelijk geholpen in Drachten en de onderhoudsbeurt zal heus goed uitgevoerd zijn. Heb hier door het bovenstaande toch een gevoel van teleurstelling aan overgehouden. Daarom een 6.

Ik ben weer na drie jaar, fijn en geweldig geholpen.

Ben na meer als 40 jaar weer terug bij Sutherland, dat geeft weer een goed gevoel, het is altijd goed geweest. Heb een andere auto gekocht bij een andere garage, maar ik had er geen goed gevoel van dus ik ben weer naar mijn oude garage gegaan! Vriendelijke Groet van Elma.

Had meer communicatie gewild

Mijn auto heeft anderhalve week bij de garage gestaan. Dit was onverwacht dus ik begrijp dat hij niet meteen de hoogste prioriteit was maar ik heb wel anderhalve week overal en nergens vervoer moeten regelen. Ik heb zelf een keer of 7 gebeld over de gang van zaken. Daarna werd er dan wel weer gecommuniceerd maar niet uit zichtzelf. Dat had ik prettiger gevonden. Verder is de auto wel goed gerepareerd dus daar valt niets op aan te merken.

Prima contact en afhandeling

Goede service en afhandeling

Goede service en kennis bij probleemanalyse

Na analyse afspraak gemaakt om verder naar het probleem te kijken en op te lossen. Telefonisch uitgelegd wat het probleem was en daarna hersteld.

Verrassend

Correcte en snelle afwikkeling vervanging distributieriem. Overige na ophalen auto goed advies mogen ontvangen. Aanrader de dealer.

Correct en vriendelijk

Correct en vriendelijk

altijd behulpzaam personeen en vriendelijk

goed service en contact over eventuele meer kosten van een reparatie

Vriendelijk, meedenkend en professioneel

Goed en meedenken bediend.

Vriendelijk geholpen.

Vlot en vriendelijk geholpen. Ford zoekt de interactie door vooraf aan de service beurt een inspectie filmpje toe te sturen. Aan de hand van deze uitleg kan je voor de aangeboden diensten kiezen.

Tav gepleegd onderhoud en plaatsen trekhaak een prima!

Jammer is dat achterbank nog plat lag en dat hondenrek los lag waar nu een moertje van weg is, heb dit zelf kunnen oplossen gelukkig, echter had ik liever gezien dat dit weer door garage was gedaan. Maar nogmaals tav gepleegde werkzaamheden, prima! Digitaal is onderhoudsbeurt nog niet op 5-2-2024 gezet.

snelle, vriendelijke en correcte afhandeling.

Zeer behulpzaam met advies betreffende andere verlichting.

Goede service en kwaliteit

Was ziekte onder personeel, maar onze auto toch nog op tijd gekeurd en een beurt.

Klantvriendelijk!

Vriendelijk, netjes gebeld voor overleg.

Storing auto werd serieus genomen

De medewerker van de afdeling service stond me erg vriendelijk te woord. Storing werd serieus genomen en kreeg direct een vervangende auto mee. Nu de reparatie afwachten.

Uitstekende service onderhoudsbeurt

Vanaf afspraak maken tot afleveren na onderhoudsbeurt prima service.

Zoals altijd prima service.

Ford Focus voor onderhoud en apk . Ben thuisgebracht en weer opgehaald door vriendelijke medewerker. Ben aan de balie geholpen door een vriendelijke medewerkster. Bij Sutherland Drachten maar ook in Heerenveen was ik ook niet anders gewend .

Niet klantvriendelijk

Aan de balie niet klantvriendelijk, ervaring van mijn vrouw. Aan de telefoon , willen niet veel moeite voor je doen als wij onderdelen bestellen.

Goede uitleg over de noodzakelijke reparaties.

Auto aangeboden voor de APK. Om de auto goed te keuren waren enkele reparaties noodzakelijk. Hierover is telefonisch contact met mij geweest. De uitleg over deze reparatie was duidelijk en zijn naar aller tevredenheid uitgevoerd.

Snel geholpen!

Kon dezelfde dag nog terecht met mijn probleem. Vriendelijk geholpen.

Gewoon een prima service bij Ford Sutherland

Vanaf binnenkomst tot vertrek uiterst vriendelijk geholpen

Bij onze Ford Kuga is een verandering in de trekhaak stekker aangebracht. Waar een lokale Ford garage een schatting maakte van 300 euro voor deze aanpassing is bij Ford Sutherland in Heerenveen deze aanpassing onder coulange gedaan, mede omdat wij bij deze garage de auto gekocht hebben. Uiterst netjes afgehandeld.

Snelle en hulpvaardige werkwijze

Op vrijdag na contact direct een afspraak kunnen maken over de vervanging van een lekke band. Tegelijkertijd ook een tweede band vervangen.

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen