geweldig snelle en servicegerichte aanpak

prima service en snelle afhandeling nadat mijn rode lampje voor AdBlue was gaan branden. gewoon heel fijn om even bij Smeeing langs te rijden om daar mijn tankje vol te gooien. Bedankt weer!

Fijne snelle service

Snelle goede service en medewerkers die met je meedenken en behulpzaam zijn

Over het algemeen vriendelijk naar klant .Maar krijg te weinig voor mijn auto bij inruil

Winterbanden wissel.

altijd goed

Goed mee gedacht

Goed advies en snelle service.

Ze doen wat ze beloven

Fijn hoe ze bij Auto Smeeing de dingen oplossen, geen gezeur en goede communicatie. Top geregeld jongens, mijn volgende haal ik weer bij jullie. Paul

Uitstekende klantvriendelijke garage

Afspraken snel geregeld. Goede communicatie. Gratis leenauto zou een verbetering zijn.

Klantvriendelijk. Eerst prijsopgave. En klopt altijd

Zeer klant gericht eerst bellen dan prijs opgave dan werk uitvoeren. Nooit duurder dan opgegeven. Auto keurig schoon aan de binnenkant. In 1 woord TOP Goed advies over nieuwe banden!

Netjes georganiseerd bedrijf met aardige werknemers

Na eerst via internet een afspraak gemaakt te hebben ben ik de volgende zaterdag vertrokken naar Smeeing. Daar aangekomen werd ik vriendelijk ontvangen, omdat ik een half uur te vroeg was voor mijn afspraak mocht ik plaatsnemen in de pub. In de pub kreeg ik meteen wat te drinken, nog voordat ik mijn drinken op had was er al een andere verkoper (Maurice) die mij te woord stond en meteen de auto voorreed. Na de testrit heb ik besloten om de auto te kopen, dit werd goed afgehandeld en afgelopen woensdag kon ik mijn auto al ophalen. Ook dit was goed geregeld, omdat Maurice verhinderd was werd mijn auto overhandigd door een andere verkoper die mij goed te woord stond.

Erg goede ervaring.

Goede ervaring

prima service en communicatie

snel afspraak gemaakt en vakkundige service

Gewoon een garage receptie

Duurde even voordat iemand mij zichtbaar opmerkte en aangaf dat ik zo geholpen werd. Zat erg op het scherm te turen had mij wel al zien Staan maar gaf geen blijk van interesse of vriendelijheid. Ik kon mijn autosleutel geven maar waar ik de auto had neergezet was al niet meer interessant.

Super!

Ik kon heel snel terecht, auto werd opgehaald en de volgende dag al teruggebracht. Al met al topservice!

Eerste telefonisch contact met de verkoper.

Via-BOVAG verwacht je mensen die ter zakekundig zijn. bij het contact begon de verkoper meteen mijn auto een golf plus af te kraken. Dit is een verkoop techniek die mij tegen de haren instrijkt. Ik wil met deze zaak niet verder,

Fijn geholpen en zaken gedaan

Goede nazorg en service.

Nooit geen goed gevoel als ik mijn auto op haal

mijn ervaring is dat ik gevoel heb gewoon bedondert te worden iedere keer als ik daar ben geweest bv 1 ding accu die 400 euro kost .Ik zeg er wat van en ineens is hij stuk goed koper

2x TOP,...De aangekochte Jeep!.. en het hele verkoop proces!

Nu ik nog steeds rondrijd met een smile van oor tot oor in mijn prachtige Jeep, neem ik nu maar even een moment om onze tevredenheid over de auto maar zeker het hele verkoop proces te uiten. Het gaat vaak over,... er een goed gevoel over hebben, ..vanaf het eerste bezoek en de gesprekken met sales tot uiteindelijk het wegrijden klopte gewoonweg. Correcte zakelijke benadering, heldere communicatie, zonder enige druk, mee willen bewegen in de afleverstaat vd Jeep, afspraak is afspraak, enz.... En dat alles in een mooi bedrijf dat niet alleen goed ingericht is compleet met sfeervolle Bar, maar maatschappelijk ook oog heeft voor het milieu en goede doelen. Medewerkers van Auto Smeeing en in het bijzonder Mark Hoogendoorn, bedankt voor deze fijne ervaring! nb. Voorlopig kom ik niet meer terug want de Jeep gaat ons vele jaren plezierig rijden geven.

Ik word er altijd vriendelijk geholpen

Een heel fijn bedrijf waar ik zeker mensen aanraad om eens rond te lopen Als je opzoekt bent naar een andere auto.

Vriendelijk geholpen en de auto is weer piekfijn in orde

De auto moest voor een onderhoudsbeurt, APK, reinigen airco en bandenwissel. Alles is weer prima geregeld. De bandenwissel was even spannend, de winterbanden waren zoek, maar die zijn toch gevonden:), en een paar dagen later gemonteerd.

Vriendelijke ontvangst, zeer goed advies en service

Kwam daar de 1e keer binnen en wordt door een dame heel vriendelijk ontvangen. Zij legde uit waar de auto's stonden en na wat uitleg liet zij mij alleen om rustig rond te kijken. De keuze is reuze. Ben na een tijdje naar de pub gelopen om koffie gelopen en koffie gedronken. Daarna wees de dame nog een ruimte met veel auto's. Daar zag ik de auto die ik zocht. Terug gekomen vroeg de dame of ik een verkoper wilde spreken. Met nam alle tijd en heb een offerte aangevraagd. Bij het 2e bezoek zijn we gaan proef rijden. Er werd ons ook nog een alternatief getoond ( een jongens droom) maar uiteindelijk toch gekozen voor de 1e keus. Mensen die wij daar spraken met lange ervaring als klant bevestigden ons gevoel. Nu rijden wij heerlijk in onze nieuwe auto en zijn zeer tevreden. Ik kan u adviseren om daar te gaan kijken als u een auto zoekt

Prima de APK uitgevoerd

Kreeg bericht dat een APK bijna 50 euro kost. Wat vloeistof bijvullen indien noodzakelijk. Op die vraag zei ik ok�. Maar dat kostte me bijna 20 euro .Dat vond ik eigenlijk een beetje een lullig hoog bedrag

Na blijkbaar een misverstand is mijn auto tot volle tevredenheid gerepareerd.

Koningweg 14

3762 EC Soest

Over Auto Smeeing

Wij willen graag de mooiste auto’s aanbieden en dat doen wij in een groot en modern mobiliteitsbedrijf in Soest in het hart van Nederland. Wij zijn geen dealer. Auto Smeeing is ons merk. Een merk dat staat voor de mooiste auto’s van topkwaliteit. Onze locatie aan de Koningsweg heeft een overdekte showroom-oppervlakte van ruim 20.000 m2 met plek voor Auto Smeeing, Bike Totaal Smeeing, Yourlease, Fietsaccuwinkel.nl en de Smeeing-pub om onze relaties en klanten te ontvangen. Wij zijn gestart in 1967 en vanaf dat moment zijn wij gegroeid tot een 'multimerk retailer' op het gebied van mobiliteit. Wij zijn er trots op dat wij na een aantal transities en crisissen (van oliecrisis tot en met na de coronacrisis) nog altijd een succesvol bedrijf zijn. Dat is in onze branche meer uitzondering dan regel. Onze kernwaarden zijn vanaf 1967 nog altijd dezelfde: een uitstekende dienstverlening, maximale transparantie, garantie en zekerheid bij jouw aankoop. Dit alles natuurlijk in combinatie met een scherpe prijs. Auto Smeeing is in Soest niet alleen bekend geworden door onze service, vakmanschap en uitgebreid assortiment. Wij zijn een trouwe sponsor van lokale evenementen en verenigingen. Hiermee willen wij benadrukken dat ons bedrijf midden in de samenleving staat.