prima assistentie en uitvoering

Ik had aangegeven voor de onderhoudsbeurt wat er moest gebeuren, deze zijn uitgevoerd. Ook is een nieuw achterlicht geplaatst. De controle van de airco en aanvulling had ik niet doorgegeven maar is wel correct uitgevoerd

Altijd tevreden.

Al jaren klant bij Smeeing. Uitstekende service. Vriendelijke en deskundige mensen.

Super goed bedrijf

Super netjes geholpen personeel aan de receptie denkt lekker mee. Al jaren klant .

Prima gedaan

Alles mooi op tijd

Vriendelijk en professioneel geholpen!

Ik ben klantvriendelijk en professioneel geholpen.

Uitstekende service

Het jaarlijkse onderhoud en APK is weer naar tevredenheid uitgevoerd.

Veel keuze, iets meer service mag wel.

Mijn oog laten vallen op een blauwe VW Golf van 2017 of een grijze van 2017. Afspraak gemaakt voor bezichtiging en proefrit met de blauwe. De blauwe auto was keurig voor ons klaargezet. Na een kopje koffie en een gesprekje met de verkoper de auto goed bekeken. Maar daar de verkoper druk was (zondag en collega's op vakantie) het pand ingegaan om de grijze te bekijken. Die stond me eigenlijk meer aan. Gevraagd voor een proefrit en de auto werd naar buiten gereden. Proefrit gemaakt en wat een fijne auto. Deze grijze moest het worden, paste ook beter qua prijs. Verder gesproken en de auto mondeling gekocht. De in te ruilen auto had ik niet bij me, maar wel foto's. Deze op de Whatsapp gezet. Dag later keurig de offerte op de mail. Lage inruilprijs voor de oude auto. Geen onderhandeling mogelijk. Toch gekocht zonder de Best Buy garantie van €895,-. Jammer dat de auto dan wel heel basic wordt afgeleverd, met nieuwe APK, maar geen nieuwe voorbanden, maar gebruikte. Jammer. Als dit soort zaken beter geregeld worden is dit een top-garage met fijne verkopers en een mooi aanbod.

Vervelende ervaring

Tijdje terug bij auto Smeeing geweest om een auto te bezichtigen. Auto had beschadigde velgen en die konden niet hersteld worden en er kon absoluut niets aan de prijs worden gedaan. Ook de inruil konden we niet uitkomen omdat we verplicht een best buy pakket moesten nemen van 800 euro. Het kwam er dus op neer dat we geld moesten bij betalen om een auto in te kunnen ruilen. We konden ons niet echt vinden in de manier van handelen van Smeeing, we zijn dus weg gegaan. 1,5 week na bezoek belde Auto Smeeing terug. Of we als de velgen hersteld worden we nog interesse hadden. Na lang nadenken toch afspraak gemaakt om de auto aan te kopen. Gister de auto opgehaald en hij stond er inderdaad super netjes bij met herstelde velgen, volle tank en gepoetst. Super blij met de auto tot nu toe, blij dat dat alsnog is opgelost. Echter vind ik nog steeds dat de klantvriendelijkheid en verkooptactiek wel een puntje is waar aan gewerkt kan worden. Hopelijk kan ik nog lang vooruit met mijn nieuwe auto!

Snel en accuraat

Kom al decennia lang bij Smeeing. Reden, je wordt snel en deskundig geholpen

Uitstekende service en ruime aanbod

Op 21 mei een prachtige Ford Focus bij Auto Smeeing gekocht en we zij heel tevreden over deze bedrijf: ruime aanbod, goede prijzen, en uitstekend service. We hebben daar drie auto's geprobeerd voor dat onze keus naar de Focus ging en we werden nooit onder druk gezet om snel een keus te maken. We werden geholpen door Joey Kam en het ging geweldig: erg aardig en ttent, meedenkend, reageert snel op berichten, hij zet je niet onder druk en hij is super commerciel. In conclusie, Auto Smeeing is een absoluut aanrader.

Ongekend

Via internet kwamen wij in contact met dit bedrijf. We hadden een leuke auto gezien die we wilden kopen, echter wonen wij in het uiterste zuiden van het land en hadden geen tijd om Soest te rijden. Vanaf de eerste interesse onzerzijds was er een uitstekend contact met de verkoop. Wij kochten de auto volledig ongezien omdat we volledig vertrouwen in dit bedrijf hadden. Er werd een aflever afspraak gemaakt en daarop ontvingen wij van de chauffeur een berichtje wanneer hij er zou zijn. Ergens onderweg kregen we nogmaals een berichtje met de exacte tijd die ook correct was. De auto werd keurig afgeleverd en deed voor de volle 100% aan onze verwachtingen. Een week later was er een klein euvel aan de wagen welk door een plaatselijke dealer opgelost is en de rekening ging keurig naar Smeeing. We zijn ondertussen met de auto naar Zuid Frankrijk gereden en zijn werkelijk super tevreden. Prima auto die aan alle verwachtingen voldoet, uitstekende garage met excellente service. We bevelen dit auto bedrijf van harte aan!!!

W

X

Top !!!!!!!!!!

Storing aan mijn Jeep Wrangler gehad, Vrireo/auto Stern in Amersfoort is niet competent genoeg als Jeep dealer om dit kundig op te lossen , Fiat Lettemeier in Baarn begon er niet eens aan. De mannen van Vakgarage Auto Smeeing in Soest hebben het problemen snel, vakkundig en scherp geprijsd binnen 24 opgelost. Met veel dank, Eric Rams

Geweldige en vlotte service

Op tijd geholpen en kon wachten in de speciale ruimte met koffie was het goed vertoeven Kortom super service

Helemaal prima

Kon heerlijk werken terwijl ik wachte. Top!

Prima geholpen

Verlichting van onze fietsendrager was defect, bij Smeeing nagekeken en konden hem gerepareerd weer ophalen. Prima service

Goed en vriendelijk geholpen

Het vervangen van de voorremblokken was wel een heel erg dure reparatie die ik ook zelf had kunnen doen, 160 euro ex. Ik zal daarom ook niet meer terug komen voor onderhoud aan mijn auto. Jullie zijn veel te duur en houden het administratief niet goed bij.

UItstekend

Prettig en goed

Niet lang de deur

Op zoek naar een andere auto met een specifieke wens, kwamen we bij Auto Smeeïng terecht. Voor ons toch een kleine 2 uur rijden. Van te voren foto's gemaakt van onze auto die we in wilde ruilen. Hier een eerlijke goede inruilprijs voor gekregen. Auto die we kochten had een een paar puntjes maar was keurig verholpen bij het ophalen. Tevreden over het contact en afhandeling van deze koop.

zoals altijd prima service

nieuwe e-mail adres [email protected]

Goed geholpen

We hebben een aankoop keuring laten doen is goed gegaan

Altijd leveren van kwaliteit

Ikzelf heb verschillende autos bij Smeeing gekocht. Doordat de kwaliteit altijd hoog in het vaandel staat, zijn mijn familieleden ook overgestapt naar Smeeing. Kortom kwaliteit boven kwantiteit en blijvende vriendelijkheid.

100% tevreden

Zeer prettig, goed geholpen, aardig personeel.

Alles top geregeld.

Zie boven

Koningweg 14

3762 EC Soest

Over Auto Smeeing

Wij willen graag de mooiste auto’s aanbieden en dat doen wij in een groot en modern mobiliteitsbedrijf in Soest in het hart van Nederland. Wij zijn geen dealer. Auto Smeeing is ons merk. Een merk dat staat voor de mooiste auto’s van topkwaliteit. Onze locatie aan de Koningsweg heeft een overdekte showroom-oppervlakte van ruim 20.000 m2 met plek voor Auto Smeeing, Bike Totaal Smeeing, Yourlease, Fietsaccuwinkel.nl en de Smeeing-pub om onze relaties en klanten te ontvangen. Wij zijn gestart in 1967 en vanaf dat moment zijn wij gegroeid tot een 'multimerk retailer' op het gebied van mobiliteit. Wij zijn er trots op dat wij na een aantal transities en crisissen (van oliecrisis tot en met na de coronacrisis) nog altijd een succesvol bedrijf zijn. Dat is in onze branche meer uitzondering dan regel. Onze kernwaarden zijn vanaf 1967 nog altijd dezelfde: een uitstekende dienstverlening, maximale transparantie, garantie en zekerheid bij jouw aankoop. Dit alles natuurlijk in combinatie met een scherpe prijs. Auto Smeeing is in Soest niet alleen bekend geworden door onze service, vakmanschap en uitgebreid assortiment. Wij zijn een trouwe sponsor van lokale evenementen en verenigingen. Hiermee willen wij benadrukken dat ons bedrijf midden in de samenleving staat.