Probleem nog steeds niet opgelost.

Er zijn al meer dan 5 nieuwe koplampen geplaatst binnen 6 maanden, er moet toch echt iets aan de hand zijn dat deze zo snel dooorbranden, maar er is echt niets aan de hand!!!!!!!!!! Na tussenkomst van de heer Nees, is alles inmiddels opgelost. Ik hoop dat de monteurs in de werkplaats in de toekomst verder kijken dan hun neus lang is.

Goede en snelle service

Ik kom snel terecht en was snel en goed geregeld

Perfect Service

Prima Bedrijf

tevreden

ik ben tevreden

Jammer dat wat ik gevraagt had niet gedaan is

Vriendelijk maar zie bovenjac. K

Top service!

Het maken van een afspraak ging soepel en snel via de site. Ik bracht me auto voor een onderhoudsbeurt en een zomer check uit te voeren. Mijn afspraak was om 10:00 uur en 15:00 was die al klaar. Ik kreeg een gratis leen fiets mee, dat was zeer goed te doen. Jammer genoeg is een gratis leen auto niet mogelijk, kosten is voor eigen rekening om een leen auto mee te krijgen. Bij het ophalen, van me auto krijg je netjes een checklist mee wat er gedaan is aan je auto en olie advies. Top service!!

Snel en prettige service Wel vind ik �198 voor een lamp erg veel

Slecht

Slechte ervaring, verkoper zeer onprofessioneel en dreigend, proefrit was niet goed voorbereid auto stond met draaiende motor warm te draaien en alle waarschuwings lampjes branden het leek wel Kerst. Stuurbekrachtiging werkte niet, de auto na 2 minuten terug gebracht. Vervolgens had de auto 2 gladde voorbanden. Een service beurt zelf te betalen bij aankoop. Ik heb het ervaren als een waardeloze zaak. Daags erna nog durven te bellen naar de opgedane ervaring! Hoe durven ze. Zeker geen aanrader. Het enige positieve wat wij hebben mogen ervaren is, de gastvrijheid van de gastdame welke zeer vriendelijk en behulpzaam was tegen de aanwezige klanten.

Banden wissel

Mooi op tijd en netjes afgeleverd!

Zondermeer tevreden

Geen verrassingen. Weet waar je aan toe bent.

Altyd goede service

Prima behandelijk ,kosten voor werkzaamheden word altijd vooraf gemeld

Professioneel, scherpe prijzen

Professioneel. Je wordt niet gelokt met een goedkope apk aanbieding, en daarna verrast met dure reparaties. Ook de reparaties worden goed geadviseerd, en doorgesproken. Met andere woorden, goed en betrouwbaar. Ben daarom al jaren klant bij deze firma.

in de Pub kunnen wachten en na een uur was mijn bandenwissel klaar.

Super goed geholpen

Goede inruilprijs gehad voor mijn oude auto en met de golf die ik daar gekocht heb bleek een.led lamp kapot te zijn. Ik heb de firma gebeld super netjes geholpen en vroegen zelfs of ze de auto moesten halen voor reparatie maar ben er zelf heen gereden met 15 min was het weer gemaakt super garage

Super goed!

We worden altijd goed geholpen. Eerlijk, sfeer is goed. Als de problemen er zijn dan proberen ze snel op te lossen. Tot nu toe hebben we geen slechte ervaringen gehad. We blijven komen.

Alles volgens afspraak geregeld, goed advies.

We hebben goed advies gekregen voor de aanschaf van nieuwe zomerbanden. Alles keurig geregeld en erg fijn dat je kunt wachten in de pub en daar kunt werken.

Klantgericht

Prima info over inhoud onderhoudsbeurt en vriendelijke benadering.

Goede en betaalbare service

Eerste keer mijn auto in onderhoud omdat ik ook hier de auto gekocht hebt. Snelle een eerlijke service, nu weten wij zeker dat het onderhoud bij hun blijft totdat wij de huidige auto willen gaqn inruilen voor een jonger model en dat ook bij Smeeing!

slecht

slechte ervaring

Mijn merkgarage gaf een prijs van � 3800 op voor het vervangen van mijn audio/navigatie systeem die stuk was op. Smeeing Werkplaats is op zoek gegaan naar een reperateur en daar kreeg ik dit voor een kleine 400 euro gemaakt. Prima werk, ik blij.

Eeerlijk, vakkundig en een betrouwbaar product

Ik heb donderdag jl. een occasion Nissan Qashqai gekocht. Prima ontvangst, eerlijk betoog v.w.b. de staat en prijs van deze nieuwe auto en de inruilprijs voor mijn oude Opel Mokka. Het (concept) contract v.w.b. totaalprijs, garantie en onderhoud is inhoudelijk en duidelijk. De nalevering, via post, van nieuwe automatten en instructieboekje is prima geregeld. Ik heb alle vertrouwen in de staat en werking van mijn occasion Nissan Qashqai Ook de enthousiaste autoverkoper Rick Bos viel op. Hij is beleefd, ter zake kundig en eerlijk en daardoor, een ambassadeur voor “Auto Smeeing”. Mijn dank en complimenten....

Zeer behulpzaam vriendelijk en vakbekwaam

Er eet goed geluisterd naar je wensen en waren zeer flexibel omtrent budget kwesties!

Zeer tevreden.

Servische is goed, prettig, vriendelijk en deskundig!

Waardeloos onbetrouwbaar autobedrijf, minachting voor klanten

In september 2020 een auto gekocht, de verkoper noemde vele voordelen waaronder de all seasonbanden. Snel zaken, geen prijsonderhandeling mogelijk en nog sneller betalen (op 1 dag na de verkoop 4x een telefoontje dat het geld nog niet binnen zou zijn!) . Na de aankoop een check door mijn eigen garage bleken er oude winterbanden op te zitten ipv de aangeprezen all seasonbanden. Toen begon de ellende die klantenservice heet bij dit bedrijf. 15 keer gebeld/gemailed en gerappelleerd om dit te herstellen. Er werd gewoon niet gereageerd en de klant wordt totaal genegeerd. Bovag erbij gevraagd, afspraken tot herstel via hen gemaakt. Maar daarna opnieuw radio-stilte om de afspraken te bevestigen. Uiteindelijk via de site een afspraak voor bandenwissel gemaakt. Uiteraard nadien met een check door mijn eigen garage. Het blijken de aller-aller-aller goedkoopste banden te zijn die er bestaan, merk totaal onbekend, met verzwaring van loodjes op de velgen omdat de zaak anders gaat trillen. Een absoluut onbetrouwbaar bedrijf waarbij minachting voor klanten de bedrijfspolicy lijkt te zijn. Geen zaken mee doen!

Integere verkopers waar goed zaken mee te doen is

Voor een aantrekkelijke prijs heb ik bij Smeeing een bijna nieuwe auto kunnen kopen waar ik zeer tevreden mee ben terwijl ik voor de oude auto een mooie inruilprijs kreeg. Met dhr Bos is het prettig en vertrouwd zaken doen, zeer aanbevolen. Voor mijn volgende auto staat Smeeing weer hoog op de lijst.

Koningweg 14

3762 EC Soest

Over Auto Smeeing

Wij willen graag de mooiste auto’s aanbieden en dat doen wij in een groot en modern mobiliteitsbedrijf in Soest in het hart van Nederland. Wij zijn geen dealer. Auto Smeeing is ons merk. Een merk dat staat voor de mooiste auto’s van topkwaliteit. Onze locatie aan de Koningsweg heeft een overdekte showroom-oppervlakte van ruim 20.000 m2 met plek voor Auto Smeeing, Bike Totaal Smeeing, Yourlease, Fietsaccuwinkel.nl en de Smeeing-pub om onze relaties en klanten te ontvangen. Wij zijn gestart in 1967 en vanaf dat moment zijn wij gegroeid tot een 'multimerk retailer' op het gebied van mobiliteit. Wij zijn er trots op dat wij na een aantal transities en crisissen (van oliecrisis tot en met na de coronacrisis) nog altijd een succesvol bedrijf zijn. Dat is in onze branche meer uitzondering dan regel. Onze kernwaarden zijn vanaf 1967 nog altijd dezelfde: een uitstekende dienstverlening, maximale transparantie, garantie en zekerheid bij jouw aankoop. Dit alles natuurlijk in combinatie met een scherpe prijs. Auto Smeeing is in Soest niet alleen bekend geworden door onze service, vakmanschap en uitgebreid assortiment. Wij zijn een trouwe sponsor van lokale evenementen en verenigingen. Hiermee willen wij benadrukken dat ons bedrijf midden in de samenleving staat.