Hoewel het allemaal een beetje tegen zat is alles naar behoren gerepareerd.

Daar we de auto wat langer kwijt waren, wat verder geen probleem was omdat het weer (gladheid) ook parte speelde. Is het onderhoud en APK weer perfect afgehandeld.

vlot geholpen en keurig gewerkt

Snelle service

Afgelopen week toch maar de zomerbanden laten wisselen voor winterbanden. Via de website een afspraken proberen te maken maar helaas dit lukte niet, website werkte niet goed. Dus bellen naar Smeeing en toen was de afspraak snel gemaakt en kon dezelfde dag nog terecht. Top service.

De vriendelijke manier van het tewoordt staan vind ik prettig.

Zoals in de titel is beschreven,de vriendelijke manier van het te woord staan vind ik prettig. Ook de adequate werkzaamheden is goed.

Goede service m�t goed overleg!

Fijn dat ik kon wachten terwijl mijn auto onder handen werd genomen. Van te voren werd ik duidelijk geinformeerd over de kosten, zo ook tijdens de beurt. Fijn dat dit overleg er is en niet dat ik nadien de rekening gepresenteerd krijg. Het wachten was geen probleem, er is internet, boekje mee, koffie erbij.

Goede service, vriendelijk en klantgericht

Was snel en volgens afspraak

Super service en kon snel terecht

Ik ben zeer tevreden belde op woensdag en kon vrijdag terecht en kreeg een super leen auto mee

Snelle service

Ik werd snel geholpen en werd netjes gebeld toen het klaar was. Erg tevreden.

Goede service! Optijd en erg vriendelijk.

Mooie deal met prima service

De communicatie, met Glenn en Mitchell, en de service waren zeer goed. Heel prettig was dat deze mooie peugeot 108 ivm deze tijd zelfs aan de deur is geleverd ipv kijken in de showroom en ophalen in Soest. Automatten zelfs nog nageleverd. Wij hebben er een heel goed gevoel bij.

ik wordt vriendelijk en goed geholpen.

zieboven

Een bedrijf die met je meedenkt en snel en vakkundig helpt

Zie bovenstaande

Prima bedrijf, geweldige service en dat voor niets.

Geweldig!

Komen hun afspraken na en zijn duidelijk over de kosten. Fijn bedrijf

Superservice!

altijd vriendelijk en deskundig

Prima onderhoudsbeurt

De auto is goed onderhouden, de mensen reageren snel en vriendelijk.

TOP

Glenn Rick Bos bedankt voor het afleveren van mijn auto. En weer een tevreden kant.Auto is gisteren afgeleverd bij mij thuis. Zag er top uit rijd als een nieuwe

Zeer tevreden over dit bedrijf

Ondanks de corona tijd super goede service duidelijke afspraken en vooral het nakomen van de afspraken is zeer goed. Hele mooie en goede auto afgeleverd, aardige mensen en een persoon heeeeeeel bij gemaakt.

Prima geholpen

Snel en probleemloos geholpen

heel goed

Ben zeer tevreden, in vele jaren nog nooit een misser voorgekomen. Prettige behandeling , allemaal even vriendelijk en correct.

Heel goed

Onverwacht met probleem vanuit Texel naar uw garage gekomen om het defect met de lichten te laten bekijken en repareren. Ik kon, na een telefoontje vanaf de boot, direct naar jullie toekomen, zodat het gerepareerd kon worden. Dank voir de goede service!

snelheid, meedenken, kwaliteit

Ook minder voorkomende auto's worden deskundig gerepareerd tegen een schappelijke prijs.

Op 10 Jan 2021 een proefrit voor de deur bij ons thuis gehad. Meteen verkocht!wat een geweldige auto : een Fiat 500 hybride. En vandaag geleverd aan ons huis adres. Bedankt !!!Smeeing voor het goede contact en snel leveren aan ons huis adres.

Koningweg 14

3762 EC Soest

Over Auto Smeeing

Wij willen graag de mooiste auto’s aanbieden en dat doen wij in een groot en modern mobiliteitsbedrijf in Soest in het hart van Nederland. Wij zijn geen dealer. Auto Smeeing is ons merk. Een merk dat staat voor de mooiste auto’s van topkwaliteit. Onze locatie aan de Koningsweg heeft een overdekte showroom-oppervlakte van ruim 20.000 m2 met plek voor Auto Smeeing, Bike Totaal Smeeing, Yourlease, Fietsaccuwinkel.nl en de Smeeing-pub om onze relaties en klanten te ontvangen. Wij zijn gestart in 1967 en vanaf dat moment zijn wij gegroeid tot een 'multimerk retailer' op het gebied van mobiliteit. Wij zijn er trots op dat wij na een aantal transities en crisissen (van oliecrisis tot en met na de coronacrisis) nog altijd een succesvol bedrijf zijn. Dat is in onze branche meer uitzondering dan regel. Onze kernwaarden zijn vanaf 1967 nog altijd dezelfde: een uitstekende dienstverlening, maximale transparantie, garantie en zekerheid bij jouw aankoop. Dit alles natuurlijk in combinatie met een scherpe prijs. Auto Smeeing is in Soest niet alleen bekend geworden door onze service, vakmanschap en uitgebreid assortiment. Wij zijn een trouwe sponsor van lokale evenementen en verenigingen. Hiermee willen wij benadrukken dat ons bedrijf midden in de samenleving staat.