Very bad experience : Wrong price quoted online and charged higher, Vehicle delivered with issues

Bought Skoda Fabia. Car seem to be fine while purchase with the limited knowledge of mechanics, Original quoted price online including warranty was lesser. But due to some mistake in the price quoted online by them, the car couldnt be sold at that price and I have to pay 500 Euros higher. Also when asked for buying with maintenance, this car couldnt be sold with maintenance in that increased price, else that requires another 1800 Euros additional. Sold price included BOVAG warranty. I am advised that I have complete peace of mind where If there are any issues with the car for 6 months, it will be covered as part of warranty and I dont have to worry about maintenance. Within 30 days of purchase, Skoda dealer reported following issues : Front Brake pads and discs are totally wornout, rear shockabsorber rubbers are fully torn, Rear brakes need maintenance, All 4 tyres reached the advisory profile limit. Its another hefty bill of 1200+ Euros lined up. All of this are safety issues. When I took this back to Autosmeeing for warranty claim, all of this are claimed to be maintenance related issues and not covered under warranty, while I have driven only 700 kms using the car at that point in time and I see no point of getting car with warranty (Autosmeeing Personnel claims that warranty covers only items that are broken or faulty and not worn out items). Secondly, the car is sold basic (no explanation of whatsoever of this terminology by any sales personnel during sale, while I was given assurance that any issues post delivery will be covered). I am still fighting and not getting any support, while I am seriously regretting for having purchased a car from a dealer, paying dealer price including warranty and finally suffering.

• Would you recommend us? No

Prima geholpen

Goed telefonisch advies gekregen over banden en ook de montage is naar tevredenheid verlopen.

Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar

Fijne service

Dik tevreden

Snel, accuraat,rekening houdend met de corona, vriendelijk,klantvriendelijk,op tijd! Een min puntje: het werd een grote beurt in plaats van een kleine beurt, mijn beursje was daar niet erg tevreden mee,maar hij rijdt weer als een trein!

goede communicatie , en volgens een goede vriend bekent met reparaties een goed advies gegeven. zelfs grote beurt omgezet naar kleine beurt .

Snel en netjes geholpen

Kleine beurt voor mijn auto,ik kon er op wachten en was mooi op tijd geholpen.

Goede afspraken in overleg met de baliemedewerker over het onderhoud en de kosten

de behandeling bij smeeing voelt vertrouwd.

Zoals altijd prettig behandeld. Fijn dat er leenauto klaar stond. Op het informatie schermpje in de auto ontbrak de mededeling wanneer de volgende beurt dient plaats te vinden. Was wel een handige boodschap. Met vriendelijke groet, G.N.M. Leeuwenberg

Goede service duidelijke uitleg bijzonder aardig personeel Chris en Joey bedankt voor alles

Prima verlopen

Duidelijk overzicht in de kosten, goed overleg en snel geholpen

Denken mee, overleggen dus prima.

Denken mee, overleggen dus prima.

Geen enkele.

Waardeloze service meegemaakt. Jullie zijn in de toekomst een klant kwijt.

Fijn en vlot

Vlotte service. Duidelijk in afspreken.

Met een grote beurt moeten ze �en auto Mee geven

Na een probleem met de auto direct geholpen en keurig opgelost.

Een aantal maanden na het aanschaffen van een Mercedes begon er een bonkend geluid vanonder de auto te komen. Vervolgens direct contact opgenomen met de Quickserv-werkplaats en afgesproken dit eerst na te laten kijken bij een Mercedes-specialist in de regio (woonachtig in het zuiden van Nederland). Na de diagnose bleek het om de schokdemper te gaan en terug contact opgenomen met de Quickserv-werkplaats. Hierop een datum afgesproken en de auto werd keurig en optijd opgehaald met de trailer van Auto Smeeing. Na 2 dagen stond de auto gerepareerd en wel terug bij mij op de oprit, volledig in de garantie gerepareerd. Goede service en vriendelijke personeel! Erg tevreden.

Snel en goed geregeld

Snelle service en prima onderhoud

Niet zoals ik gewend ben van andere garages

Auto had nergens last van kwam voor een apk keuring, lang moeten wachtte banden waren versleten en moesten vervangen worden waren niet op voorraad waardoor t langer duurde onderweg naar huis vertoonde de auto al wat vreemde dingen dag erna kwam ik erachter dat me sensoren t niet doen en een band leeg loopt is geraakt op een plek tijdens het monteren waardoor de band langzaam leeg liep waardoor ik wee een halve dag bij een garage moest zitten dus geen goede ervaring gehad ging met een auto die het prima deed naar een auto die niet eens aangaf dat me band leeg liep want overigens ook gevaarlijk is gezien ik daar op vertrouwde omdat ik weet dat de auto het aangeeft

snel en efficient

auto na een afspraak voor kleine beurt aan het einde van de dag gebracht en aan het eind van de volgende ochtend een telefoontje, dat hij weer klaar was.

Wat een goede service

De communicatie, en de service waren zeer goed. En wat zeer prettig was dat de auto ivm deze gekke tijd zelfs aan de deur is geleverd. BEDANKT HIERVOOR!

Top ervaring

Mark Hoogendoorn en het team van Smeeing hebben ons prima geadviseerd. Snel met hun reacties op vragen. Zeer klantvriendelijk.

Netjes geholpen en de APK en wisselen naar nieuwe banden goed gedaan. En scherpe prijzen

Altijd weer topservice!

1 telefoontje volstaat voor weer een goede service. Auto neerzetten om de accu te laten vervangen, kop koffie boven, hond wat water en intussen wat informatie inwinnen over een andere private lease auto. Prima vertoeven en topservice dus!

Goed werk, vriendelijke mensen

Vriendelijke mensen, goed geholpen. Lekkere koffie.

We zijn vriendelijk en goed geholpen bij het aanschaffen van onze eerste auto. De verkoper dacht goed met ons mee. Prima service!

Koningweg 14

3762 EC Soest

Over Auto Smeeing

Wij willen graag de mooiste auto’s aanbieden en dat doen wij in een groot en modern mobiliteitsbedrijf in Soest in het hart van Nederland. Wij zijn geen dealer. Auto Smeeing is ons merk. Een merk dat staat voor de mooiste auto’s van topkwaliteit. Onze locatie aan de Koningsweg heeft een overdekte showroom-oppervlakte van ruim 20.000 m2 met plek voor Auto Smeeing, Bike Totaal Smeeing, Yourlease, Fietsaccuwinkel.nl en de Smeeing-pub om onze relaties en klanten te ontvangen. Wij zijn gestart in 1967 en vanaf dat moment zijn wij gegroeid tot een 'multimerk retailer' op het gebied van mobiliteit. Wij zijn er trots op dat wij na een aantal transities en crisissen (van oliecrisis tot en met na de coronacrisis) nog altijd een succesvol bedrijf zijn. Dat is in onze branche meer uitzondering dan regel. Onze kernwaarden zijn vanaf 1967 nog altijd dezelfde: een uitstekende dienstverlening, maximale transparantie, garantie en zekerheid bij jouw aankoop. Dit alles natuurlijk in combinatie met een scherpe prijs. Auto Smeeing is in Soest niet alleen bekend geworden door onze service, vakmanschap en uitgebreid assortiment. Wij zijn een trouwe sponsor van lokale evenementen en verenigingen. Hiermee willen wij benadrukken dat ons bedrijf midden in de samenleving staat.