Ik moest voor een modificatie komen.

Is prima verlopen

Alle problemen met mijn auto zijn uitstekend opgelost.

Auto kan weer een jaar vooruit op de weg.

Onderhoud was snel af te spreken, uitgevoerd volgens de opgave, redelijk bedrag voor de geleverde prestatie. En nog een schone auto op de koop toe. Ga zo door.

Perfect wat ik verwachte

Alles simpel en snel geregeld. Geheel conform de gemaakte afspraken.

Welk bezoek ????

Zo goed wordt dit dus in de gaten gehouden !!!!!!

Super snelle service

Vakkundig geholpen en nog snel ook. Binnen een uur waren ze klaar en ik kon gewoon rustig met mijn laptop werken terwijl ik wacht

Werkzaamheden prima uitgevoerd

Wordt altijd goed geholpen

Dikke 10

Afspraak is afspraak

Tijd is geld en dat begrijpen ze bij Mulders. Er wordt juist gehandeld conform afgesproken en dat vind ik zeer prettig!

Prima opgelost

Mijn de goedkoopste rep aangeboden en deze laten uitvoeren

Vertrouwd!

Geweldige service

Had olie lekkage problemen met mijn Opel Grandland. De service adviseur heeft dit meteen opgepakt in verband met de urgentie. Topservice.

klantvriendelijk

aandacht en goede service

Zeer goed van dienst geweest.

geen aanvullende informatie.

Vakkundig, vriendelijk en efficiënt!

In oplossingen denkende organisatie. Ondanks hun drukke agenda blijven ze die kwaliteit leveren die je mag verwachten.

Werkzaamheden uitgevoerd volgens afspraak en verwachting

De keuring is volgens afspraak uitgevoerd, d.w.z. dat ik hierop heb kunnen wachten onder het genot van een kop thee.

Ik werd vriendelijk ontvangen en heb rustig kunnen wachten tot de auto klaar was onder het genot van een lekker kopje thee. Na afloop was ook nog de auto gewassen in de wasstraat. Helemaal top.

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Altijd vriendelijk en behulpzaam. Gastvrij koffie en goede werkplek met wifi

De auto is prima. Ook de gratis vervanging van de distributieriem is correct verlopen.

Het herstel van de dierenvanger onder de motorklep was niet nodig. Dat vertelde het hoofd van reparaties.

Snelle en goede service

Maandag geef ik aan dat er mogelijk iets met mijn uitlaat aan de hand is. De volgende dag kon ik de auto langsbrengen en kreeg ik een elektrische fiets mee. Diezelfde middag kon ik de auto weer ophalen. Nu rijd die weer als een zonnetje!

Helemaal goed

Het is zo gegaan als afgesproken prima.

Prettig om on line afspraak te kunnen maken.

vakwerk

reparatie vakkundig uitgevoerd

Om het eerlijk te spreken was het goed kloten maar daarna is het goed gekomen.

Laat ik het zo zeggen dat het een incident is geweest.

Franklinstraat 2

4004 JK Tiel