Behandeling is altijd prima

Altijd goed

Extreem goede service een gewassen auto en van binnen ook schoongemaakt na een grote onderhoudsbeurt nog nooit meegemaakt

Ervaren en deskundig

Zoals altijd goede service

Verrast

Tot mijn verbazing kreeg mijn auto voor de 2e keer dit jaar een apk keuring Terwijl ik in mei extra vrij had gepland voor een apk Kost me wel een ,verlofdagen waar ik nu niets aan heb gehad

Ben heel tevreden.

Vriendelijke mensen; vragen mijnerzijds worden goed en vriendelijk beantwoord. Ik ga verhuizen naar Ameland en zal op zoek moeten naar weer een prettige garage. Jullie allemaal heel erg bedankt! Vriendelijke groet van mij, Ineke de Vries

Slecht. Helaas niets anders van te maken.

Een nieuwe private lease auto met een probleem. Duurt maanden voordat de dealer het probleem vindt. Tussen afspraken weken wachttijd. Al met al 6! Maanden bezig geweest om het probleem op te lossen! Bejegening van uit de receptie ronduit slecht terwijl ze zelf denken dat het perfect is en je daar ook nog van proberen te overtuigen. Een verzoek om mijn ervaring te delen met een manager of directeur is niet ingevuld. Alles bij elkaar met de missers van de importeur(slechte brochures), Stellantis financial lease en ook de dealer reden om na 30 jaar bij een volgende auto niet voor een Stellantis auto te kiezen maar ook niet voor deze dealer! Op elke vorm van feedback wordt niet gereageerd Van feedback w

Super bedrijf met professionele medewerkers

Deze organisatie staat nog open voor de klant. De technische werknemers geven duidelijk aan wat je kunt verwachten en waar je als klant aan toe bent.

Netjes volgens afspraak geholpen

Goede ervaring dit betrof een terugroepactie

Goed en op tijd

Lekkere koffie Update software afgerond

Goed geholpen

Alles netjes volgens afspraak gelopen

Blijven wachten tijdens de onderhoudsbeurt eerst was een leenauto goedkoper ik vind nu de huurprijs van €35 erg veel voor een ritje naar Maurik en weer terug

Goede service en ze komen alles naar

Niet zo tevreden

Niet zo tevreden, mijn man had gevraagd of ze de deur van de bestuurderskant wilden stellen en ook of ze wilde kijken naar de achterklep. De achterklep valt namelijk met het lak op de andere lak en geeft krassen. Het is een lease auto dus ben wel voorzichtig met dat soort dingen. Helaas is daar ook niets aan gedaan.

Vervanging van een band is naar vollr tevredenheid verlopen.

Echt in een woord een "top" bedrijf. Ook al hebben ze het druk, ze maken altijd tijd voor je vrij. Een bedrijf wat klantgericht denkt. Een regelrechte aanrader. Het maakt niet uit of je komt voor onderhoud/reparatie, of je komt voor een nieuwe auto. Ga zo door. Mvgr. Leo van Roessel

Prima.personeel was heel vriendelijk

De behandeling was prima

Goed en vriendelijk geholpen door Bram

Niet goed!

De klant van het kastje naar de muur sturen, en dan wel blijven zeggen "Als die het dan niet doet kun je terug komen. Alhoewel het licht toch echt aan jou telefoon." Dus ja het doet het nog steeds niet +-500,- weg gegooid geld en ik blijf niet iedere week langskomen, vooral niet als de schuld toch al bij jou neer is gelegd.

Garage is prima - Peugeot heeft storing die niet opgelost wordt

In augustus 2017 is mijn Peugeot expert afgeleverd. Van meet af aan heb problemen met het elektrisch gedeelte van de auto. Storing op storing. Vooraf is bekend dat de Peugeot voorzien moet worden van ligt om scootmobiel te laden. De lift werkt elektrisch en de auto kan het niet aan. Ben al jaren aan het klagen maar een oplossing wordt niet aangereikt. Ben hier zeer ontstemd over.

Gewoon goed

Netjes en goed, en niet te duur.

apk geheel naar tevredenheid uitgevoerd

door gedegen onderhoud kunnen we weer een jaar vooruit!

Correct en snel

Zoals het hoort, netjes !!

Matig

Kleine onderhoudsbeurt uit laten voeren net voor mijn vakantie. Eerste indruk was goed. Snelle service en aardig personeel. Na afloop van de beurt heb ik gevraagd of de bandenspanning ook is gecontroleerd met het oog op mijn vakantie en een zwaar beladen auto. Hierop werd bevestigend geantwoord. 3 weken later tijdens mijn vakantie kreeg ik echter toch een melding dat mijn bandenspanning te laag was. Na controle hiervan bleek dat de bandenspanning tijdens de beurt helemaal niet is gecontroleerd. Daarnaast is ongevraagd het reclameplaatje onder mijn kentekenplaat vervangen. Daarom helaas toch 2,5 ster.

Proffesionele en snelle service!

Zoals elk jaar is de APK wederom op een professionele en snelle service uitgevoerd! Erg blij met het resultaat, ik raad Mulders autogroep Tiel zeker aan!

Goede service. Genoeg lectuur om te lezen en de koffie smaakt goed.

Franklinstraat 2

4004 JK Tiel