Kan werkplaats niet beoordelen, wel de receptie

Heb maar 5 sterren gegeven omdat het een verplicht veld is. Blijf het vreemd vinden om een werkplaats te beoordelen. Ik heb geen benul hoe en wat voor werkzaamden worden uitgevoerd. De mensen bij de receptie zijn gewoon aardig en nemen de tijd voor uitleg.

Ik ben niet in de werkplaats met mijn auto geweest. Was al in april,

Uit de kunst!

Uitmuntende service en klantvriendelijkheid.

Goed geholpen

Goede service en vriendelijk personeel

Coorect

Alles is naar tevredenheid uitgevoerd en op de afgesproken datum en tijd.

Zeer klantvriendelijk

Goede service vriendelijk personeel een zaak waar de klant nog koning is... l

beneden de maat

Ik had van te voren gebeld over de betekenis van de verschillende soorten werkzaamheden. Ik vertelde de telefoniste dat ik vorig jaar ongeveer 150 euro heb betaald. Ze zei dat dit een kleine beurt was en dat ik dan onderhoud volgens indicatie zou moeten aanvinken. Ik heb echter een rekening voor een grote beurt gehad. Dit was niet de bedoeling. Ik had ook begrepen dat er in zo'n geval van tevoren met mij zou worden overlegd. De werkzaamheden zullen wel goed zijn uitgevoerd, maar de manier waarop is n.m.m. niet correct geweest. Misschien trek ik een verkeerde conclusie.

Ik kan niet anders zeggen dat alles naar wens is verlopen.

Alle werkzaamheden zijn volgens plan uitgevoerd. Mijn auto stond keurig volgens afspraak klaar toen ik hem kwam ophalen. Een verrassing was wel dat men mijn auto van binnen netjes gereinigd had.

Gewoon super goed geholpen

Goede Garage goed geholpen met probleem oplossen

Perfect als altijd

Prima garage

Zeer vriendelijk personeel

Ik had probleem met instellen van mijn klok omdat ik nieuwe accu had gekregen De wegenwacht had er nieuwe accu ingezet Auto 20 april opgehaald en 1 jaar garantie Jammer dat wegenwacht kwam want koste209 euro Maar mijn klok gelukkig goed gezet Groetjes Janneke

Fijn geholpen

Fijn geholpen

zeer goed

Houden zich aan de afgesproken tijd en de service is compleet.

Geen 10 omdat je jezelf altijd moet willen verbeteren . Ben zeer tevreden over mijn laatste bezoek. Groet Wim Roelofsen

Afspraak maken ging makkelijk en werd nagekomen. Werd gebeld toen werkzaamheden gereed waren en auto was ook gewassen. Al met al prima.

Professioneel, efficiënt en vriendelijk!

Wordt altijd professioneel en vriendelijk geholpen. Er wordt vooral ook (heel erg goed) met je meegedacht. Dit alles zorgt ervoor dat ik zowel voor aankoop als onderhoud hier naartoe blijf gaan, ook al woon ik in Amsterdam.

service

Prettige en servicegerichte afhandeling Compliment voor Mara

Uitstekende service

Vriendelijke ontvangst en uitstekende service, auto was gewassen en zelfs gestofzuigd.

Behulpzaam vriendelijk, ook bij hulp ongepland

Snelle hulp ook ik noodsituatie. Vriendelijk personeel die mee denkt

uitstekend

je word daar altijd zo netjes geholpen door de balie medewerkers en de vervangende auto is ook altijd op en top in orde.

Het was goed, maar het aantal enquetes is heel vervelend

Werkplaatbezoek was goed, maar stop met after sales enquetes, na 2x niet invullen kun je de conclusie trekken dat ik dat niet wil. Daarom geen 10 maar een 8. Geen contact opnemen nav enquete/antwoorden

Nette garage/ werkplaats

Aanbevelen: zeg ik Ja maar iedereen moet zelf weten welk merk zij willen rijden.

prima service zoals altijd

prima service zoals altijd

Net bedrijf Al heel veel jaren klant Rij zelf al 50jaar OPEL zegt genoeg

Goed prima geholpen.

Ik werd snel en prima geholpen ondanks dat ik geen afspraak had....

Franklinstraat 2

4004 JK Tiel