Netjes en klantvriendelijk

Afneembare trekhaak onder mijn Corsa laten plaatsen. Ik ben netjes gebeld dat de auto na montage weer opgehaald kon worden. Toen ik de auto ging ophalen is de medewerker van de werkplaatsreceptie is meegelopen naar mijn auto en heeft voorgedaan hoe de trekhaak bevestigd moet worden en gaf nog een verloopstekker (7polig)

Geen opmerkingen

Goed geholpen en behandeld.

Vriendelijke mensen en een goede service

Goed.

Ik ben al 17 jaar klant bij Mulders, daar komt mijn auto ook vandaan, eerst de Chevrolet Matiz en nu 6 jaar mijn Opel Karl vandaan. Als er iets is met mijn auto bel ik gelijk naar hun toe of ze misschien tijd hebben om even ernaar te kijken, is gelukkig maar 2x geweest, 1x met de chevy en 1x met de Opel in het begin en verders niet, en nog op dezelfde dag kan ik gelijk even langs komen om het even naar te laten kijken. Goede service, klant vriendelijk en als ze iets hebben ontdekt dan komen ze gelijk vertellen of bellen ze me op wat ze ontdekt hebben en dat het gelijk gerepareerd kan worden of het moet eerst besteld worden. Zolang Opel er nog is blijf ik klant bij Mulders in Tiel

Zeer goed geholpen

Mijn auto bleek een lekke band te hebbeb en die is goed gemaakt .Meer heb ik er niet aantoe te voegen.

Top.!

Top.

Goede klantvriendelijkheid

Gastvrije en klantvriendelijke ontvangst en alles is volgens afspraak verlopen.

Prefect

Alle afspraken, zijn prefect nagekomen en tot volle tevreden uitgevoerd.

Prima service en vriendelijk personeel

Personeel van de werkplaats zijn supervriendelijk en verstaan het vak. Ze weten de klant te behouden. Dikke pluim voor hen, terwijl dat Peugeot Nederland dit zeker niet verdient.

Altijd goed

Ben niet anders gewend dan hier goed geholpen te worden

Snelle afwikkeling van gemaakte afspraken

Vriendelijke receptie ontvangst en meedenken en aandragen van oplossingen.

Perfecte dealer en klantgericht

Goede deskundige medewerkers en reparaties. Prima communicatie

Niet tot tevredenheid.

Op 29 maart 2023 ben ik voor de zoveelste keer bij de werkplaats geweest voor de aanhoudende melding "Motorstoring, laat uw auto repareren". Er werd toen 1 nieuwe Nokkenasversteller geplaatst bij de eerder geplaatste N.versteller, waarvoor ik op 16 januari 2023 € 230,83 incl. BTW heb betaald. Vandaag 16 april 2023 startte ik de motor om weg te gaan, kreeg ik opnieuw deze melding! Morgen kom ik dus weer naar de garage met opnieuw verzoek om deze storing te verhelpen.

Uitstekende service bij Mulders

Zoals altijd is de service uitstekend Wat ik zeer prettig vind zijn de nieuwe werkplekken waar je ongestoord met je laptop kan werken.

Gelijk het euvel verholpen

Klaar terwijl uw wacht

Altijd op tijd......afspraak is afspraak en service is top

x

x

Nette service

Auto voor onderhoud en Apk. Vooraf een prijsopgave. Vervangend vervoer geregeld. Alles volgens afspraak. Zeer tevreden.

Prima service, vlot klaar.

tevreden

ik ben zeer tevreden en netjes behandeld

Goede afspraken, goede verhouding prijs kwaliteit

Komen afspraken na, bellen bij aanvullend onderhoud, prijs valt mee.

Prima werkzaamheden aan auto uitgevoerd, vriendelijk.

PRIMA SERVICE

VOLGENS AFS[PRAAK WERD DE AUTO OP TIJD GEHAALD EN GEBRACHT. DE KLACHT RAMMEL IS OPGELOST.

geweldig ze krijgen een 10

mijn man werd goed geholpen

Top bedrijf

Ik ben super goed geholpen door vriendelijke vakmensen

Franklinstraat 2

4004 JK Tiel