top

netjes op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen een auto geregeld als vervangend vervoer vriendelijke mensen

Uitstekend uitgevoerde onderhoudsbeurt

Na de volgens afspraak uitgevoerde onderhoudsbeurt rijd ik met plezier en comfortabel in mijn Crossland. Een veilig gevoel!

Prima volgens afspraak

Reparatie is precies verlopen, zoals van tevoren besproken en afgestemd.

Altijd gezellig en vriendelijk personeel

Altijd vriendelijk personeel en de koffie staat altijd klaar. Even tijd maken voor een praatje en ff rondneuzen bij de occasion's. Terwijl de auto gerepareerd wordt,wat gelukkig zelden voorkomt. Het gevoel van gehoord worden en bij problemen samen zorgen voor een oplossing. Ik kom al 23 jaar over de vloer en verschillende auto's gekocht. Voorlopig wil ik er nog wel 25 jaar aan vast plakken.

Altijd goede service.

Goede ervaring.

Zoals gewend: vertrouwd, betrouwbaar en betaalbaar onderhoud

Goede website, makkelijk afspraken te maken en die worden nagekomen, altijd een service van kwaliteit

Vriendelijk en deskundig

Tijdens het uitvoeren van het jaarlijks onderhoud goed geholpen door vriendelijk en deskundig personeel. Fijne wachtruimte middenin de showroom zodat doorwerken mogelijk is. Gebruik van WiFi en de koffieautomaat is inbegrepen.

Goed geholpen

Goede snelle service

Heel lang wachten

Auto voor een check gebracht, let wel, auto is nog geen 9 maanden oud. Ze gaven van te voren aan dat ik er wel op kon wachten, dus ik ging er vanuit dat dit niet heel lang zou duren. Helaas langer dan anderhalf uur zitten wachten daar en tot mijn verbazing werd de auto zelfs gewassen. Dit zal voor een ander eruitzien als een fantastische service, maar in het geval van een leaseauto komt dit mooi op de rekening te staan. Wat mij betreft had hier veel beter over gecommuniceerd moeten worden en nadat ik aangaf dat ik echt naar mijn werk terug moest werd alleen maar aangegeven dat ze bijna klaar waren. Om mij vervolgens nog een kwartier te laten wachten. Voor mij nooit meer Mulders in ieder geval.

Helemaal goed

Prima geholpen door vakkundige monteurs

Prima!

Goed geholpen en snel

Vriendelijk, behulpzaam en niet duur

alles conform afspraak geregeld.

Prima.

Lossen misverstanden keurig op

Auto servicebeurt en APK. Blijkt dat APK niet is doorgemeld, achteraf blijkt hij 2 dagen te vroeg gekeurd te zijn. Fout wordt komende week hersteld

zeer tevreden

Kan geen enkele negatieve opmerking bedenken.

goede service

ik ben prettig geholpen en op de juiste wijze alles volgens afspraak

Vreemde bevestiging van de afspraak en duurt lang

De dichtstbijzijnde Peugeotgarage is Mulders in Culemborg. Tot op heden heb ik nooit binnen een maand een afspraak kunnen maken, dus moet ik uitwijken naar Tiel. Ik heb een afspraak gemaakt voor een kleine beurt en APK. Dan krijg ik een bevestiging met een daarin de werkzaamheden en kosten (niet gespecificeerd) welke geen kleine beurt is. Als ik dan bel dan zeggen ze geen probleem we passen het aan naar een kleine beurt. Ze vroegen of ik er op wilde wachten. Op zich prima. Dat deed ik ook wel eens bij de vorige garage. Dat was maximaal 1 uur wachten. Dus mijn verwachting was dat ik een uurtje moest wachten. Aan de bali namen ze mijn sleutels en gaven aan dat hij zo bij mij terug kwam en dat ik een kop koffie kon pakken. Waar het koffie apparaat stond, werd er niet bij verteld en ze kwamen ook niet zo terug. Ik heb 2 uur gewacht zonder dat ook maar iemand iets tegen mij zei of aan gaf waar ik koffie kon halen of hoe lang het nog zou duren. En op de een of andere manier voel ik mij niet helemaal thuis bij Mulders. Ik vond de service en de communicatie van Visscher in ieder geval een heel stuk beter.

Altijd netjes geholpen, komen afspraken altijd na.

Altijd netjes geholpen, komen afspraken altijd na.

Vakbekwaam en vriendelijk

Ik word altijd netjes geholpen. Een afspraak maken gaat soepel en gemaakte afspraken komen ze na. Er staat altijd een leenfiets of auto klaar en mocht het onverhoopt langer duren dan gepland wordt dat tijdig gemeld . Heel prettige service!

goed geholpen, ondanks dat het probleem even vervelend was

Was zeer goed

Net als altijd( al 50 jaar) was de service prima!!

Het bedrijf heeft uitgevoerd wat ik heb gevraagd

Goede ervaring

Alles netjes gedaan en afgehandeld

Goede garage, vriendelijk personeel

Ik kom al veel jaren bij jullie, elke keer ervaar ik de vriendelijkheid en zover ik het beoordelen kan, de vakkundigheid van het personeel.

Franklinstraat 2

4004 JK Tiel